De 7 bästa schamponerna för fet hår i 2018

11 november 2018

Vi strävar efter att forska, testning, och rekommendera de bästa produkterna. Vi kan få provision från inköp som görs efter att ha besökt länkar inom vårt innehåll. Läs mer om ourreview process.

Ett schampo passar inte alla. Hår texturer och typer är otroligt varierande, men vi löddra ofta på för-alla-hår-produkter och hoppas att de ska vara ordentligt effektiv i kampen mot vår speciella skador. Tar noga med att välja rätt schampo kan göra en enorm skillnad i hälsa och utseende av håret, speciellt när du arbetar med en ansamling av överflödigt fett. Den goda nyheten är att det finns ett brett utbud av specialprodukter för att bekämpa fett till ett överkomligt pris, utan hjälp av dyra salong varumärken. Om du är redo att förvandla håret rutin med en produkt formulerad för fett hår, handla de plockar topprankade nedan.

load...

Läs vidare för att ta reda på om de bästa schampo för fett hår.

Bästa övergripande: Maple Holistics fuktkontroll schampo

Denna helt naturliga schampo är den perfekta produkten för att få fett under kontroll utan att ta bort hår från eteriska oljor för att hålla det ser fräsch och frisk. Det fungerar tack vare en blandning av eteriska oljor som innehåller citronolja, cypress olja, rosmarinolja, och basilikaolja, som uppdatera och vitalisera fet rötter. Därefter tillsattes en blandning av jojobaolja, botaniska keratin, och persika kärnolja rehydrera strängar för att hålla hår och hårbotten smidig och fling-fritt utan en ackumulering av fett.

Schampot är också tillverkade av helt naturliga ingredienser och är sulfat och paraben gratis, så du vet att du inte är att sätta skadliga filler ingredienser i håret. Slutligen är Maple Holistics en grymhet fritt bolag, så att du kan må bra om var du spenderar dina pengar.

load...

Bästa Apotek: L'Oréal Paris Elvive extra Clay Rebalancing Shampoo

Förvandla ditt hår på ett otroligt pris med denna omfördelning lera schampo från L'Oréal Paris. Detta prisvärda apotek varumärken schampo har också samlat över tusen femstjärniga recensioner på Walmart.com där granskare rave att det levererar på sitt löfte att kontrollera oljan medan hår ser silkeslen. Till skillnad från schampo som föreslår att du tvättar varje dag, denna formel hjälper inte bara kämpa de negativa effekterna av över tvätt, men håller håret rent i upp till 48 timmar så att du kan bryta den onda cirkeln av daglig schamponering.

Vid ett pris som är lägre än 5 €, kan du vara säker på att det finns bokstavligen inte en bättre produkt för detta pris. Så här fungerar det: tre raffinerade leror arbeta tillsammans för att balansera dina fet rötter för att ge hela din frisyr en fräsch känsla. Formeln är också fria från fyllmedels ingredienser som silikon.

load...

Bästa Lätt: Nexxus Hydra-Light Weight Moisture Shampoo för fett hår

Om du letar efter ett tillgängligt schampo som du kan plocka upp på din lokala Walmart, vända sig till denna topprankade pick från Nexxus. De mer än 100 femstjärniga recensioner på Walmart.com garanti för att det levererar på sitt löfte att djupt fukt håret medan strippning oljor som väger trådar ner och få dem att verka fet.

Formeln är silikonfria och är gjord med djuphavs mineraler, antioxidanter och näringsämnen, som alla är lätt och ultrafukt. Detta schampo gör ditt lås så lätt att det även tillför volym och rörelse, där oiliness en gång stod i vägen. Och mindre än 10 € det är bra för människor som vill spendera mindre.

Bäst för tunt hår: Redken ren galning micellär ren kontakt schampo

När du arbetar med en delikat blandning av tunn och fett hår och du vill ha en produkt som slår rätt balans, prova denna innovativa micellära schampo från Redken. För dem som inte vet, är micellär vatten en super-trendig skönhetsprodukt som ser ut som vatten, men känns inte som vatten, tack vare sin makeup av små bollar av rengöringsolja molekyler eller miceller. Används i tvål och rengöringsmedel, är molekylerna utformade för att dra ut orenheter i huden eller håret, vilket ger dig en djupare ren än du normalt kan få med andra schampon.

Läs också:

I detta schampo, den micellära formel fungerar på samma sätt, genom att dra ut oljor, smuts och produkt uppbyggd utan att vara alltför hård på din redan tunna trådar. Den milda formel är också säkert för färgbehandlat hår så att den inte kommer i förtid remsor lås av deras färg jobb. På drygt 20 €, är detta definitivt en av de dyrare alternativ på den här listan, men det är ett idealiskt val för dem med tuffa hår som behöver lite extra omsorg än apotek varumärken formler ge.

Bästa sulfat gratis: honungsmelon naturligt fett hår schampo med organisk eterisk olja

Om du är lika intresserad av vad som händer i formeln som vad det gör med ditt hår, prova detta 100% naturliga schampo från Honeydew. Formeln görs utan sulfater, parabener, andra starka kemikalier, och inkluderar en terapeutisk och fuktande blandning av provitamin B5, jojobaolja, och botanisk keratin. Femstjärniga granskare på Amazon beröm hur svårt det är på mjäll, hur väl den kontrollerar frizz och och hur bra formel dofter.

Istället för hårda tvålar och fyllmedel, är den milda Honeydew formeln framställes av en blandning av eteriska oljor, inklusive lavendel, rosmarin, nattljus, och rölleka, som, när de kombineras, skala hårbotten av oljig uppbyggnad samtidigt hydratisera dina strängar från rot till topp. Vid cirka 15 € det är en av de dyrare schampo på denna lista, men det är perfekt för människor som söker mer än vad de hittar på ett lägre pris.

Bästa Clarifying: MARC DANIELS Charcoal schampo och balsam Set

Få en djup detox med detta klargörande kol schampo. Rengörings formel är utformad för att ta bort smuts, föroreningar, mineraler, produkt bygga upp, toxiner och alla andra föroreningar från hårbotten och hår. Förutom att vara ett avgiftningsmedel, exfoliates träkolet döda hudceller i hårbotten, vilket är tänkt att stimulera hårväxt. Detta schampo innehåller även UV-skydd från solen, vilket kan vara särskilt fördelaktigt för att skydda färgat hår. Om du vill använda, du schampo två gånger: en gång för att öppna håret nagelband, och sedan den andra gången för att ingjuta den hårsäcken med bambu extrakt formel.

Förutom alla de praktiska fördelarna, MARC DANIELS produkter är grymhet gratis och innehåller inga animaliska biprodukter. Detta schampo säljs i ett set med balsam för nästan 25 €, så det är definitivt ett dyrare alternativ idealisk för människor som söker en verkligt djup ren i sitt hår. Schampot är mer effektivt med sin luftkonditionering motsvarighet, trots allt. MARC DANIELS är så säker på att du kommer att älska det, varumärket erbjuder ett komplett återbetalning om du prova det och är inte imponerad av resultatet.

Bäst för skadat hår: Aussie shampoo Rensning och bättringsvägen

Om ditt hår är fet och torrt och skadat värme, kan det vara svårt att hitta en produkt som kommer att göra tripleduty. Få till roten av problemet med denna formel från Aussie, speciellt framtagen med öken kalk för att skala bort fett och skyddar håret mot framtida skador.

Formeln är gjord med en närande kombination av australiska aloe och jojoba, som är mild nog för att tvätta med varje dag och kommer inte att orsaka fula produkt uppbyggd. Detta schampo har tjänat mer än 100 5-stjärniga recensioner på Aussie.com där granskare forsa om hur mjuk håret känns och hur stor produkten luktar.

load...