De 8 bästa schampon och balsam för torrt hår år 2018

9 november 2018

Vi strävar efter att forska, testning, och rekommendera de bästa produkterna. Vi kan få provision från inköp som görs efter att ha besökt länkar inom vårt innehåll. Läs mer om ourreview process.

Det är en no-brainer-hår som är saknar fukt verkligen behöver ett lyft. Vare sig det ser tråkig och platt eller sprött och skadat behöver torrt hår ordentlig vård att känna och se sitt bästa. Lägga ett schampo och balsam duothat är formulerad speciellt för att ge ditt hår fukt som behövs är ett enkelt sätt att få håret tillbaka till livet.

load...

När du söker efter fukt hårprodukter, är det viktigt att vara uppmärksam på din hårtyp för att ge dina lås rätt typ av hjälp. Lockigt hår kräver en tjockare, mer tunga balsam medan fint hår behöver ett schampo eller balsam thatdoesn't väger din man ner samtidigt förse den med den fukt så desperat behöver.

Här hitta de bästa schampo och villkor för att reparera torra, trötta trådar.

Bästa övergripande: Maui Moisture Heal & hydrat + sheasmör schampo och balsam

Hår kan börja känna torrt och sprött av många skäl, inklusive väder, värmeskador, och färg. Som håret försvagas, förlorar sin naturliga fuktighet och livfullhet, så det är bäst att välja produkter formulerade för att reparera hår samtidigt lägga fukt. Maui Fukt produkter är tillverkade med en 100% ren aloe vera juice som bas istället för vatten för att ge håret den näring den behöver. Maui Fukt Heal & Hydrate + Sheasmör Condi formeln har en blandning av sheasmör, kokosnötolja, och macadamia olja till djupa skick håret och reparera skador.

load...

Användare som granskade denna produkt tycker att det bidrar till att göra färgat håret mjukt och även minskar kluvna toppar. Para det med Maui Moisture Heal & Hydrate + sheasmör Shampoo för att få full återfuktande och närande effekt.

Bästa apotek: L'Oréal Paris elvive extra olja närande schampo

Även om ingen vill ha sitt hår eller hårbotten att se fet, lägga oljor i torrt hår är viktigt för att hålla den hydratiserade. Theadded lätt hydrering kan ge näring trådar utan att göra håret ser fet. L'Oréal Paris Elvive extra Oil Nourishing Shampoo är formulerad med blomma olja och Camellia att göra håret glansigt och smidigt.

Para det med sin partner, L'Oréal Paris Elvive extra Oil vårdande balsam för en ännu lyxigare känsla efter dusch. En granskare som använder båda produkterna kommenterade att efter blekning, började håret att kännas som halm, men detta prisvärda apotek duo tog tillbaka till livet.

Bäst för grovt hår: Redken all mjuk schampo för torrt sprött hår

Namnet säger allt. Detta beprövade klassiska schampo skapades specifikt för att göra torrt hår mjukt och glansigt. Arganolja hjälper hår ser läcker medan sojaprotein ökar håret kropp och volym så att du ser ut som du bara gick in i en verklig hår kommersiella. Para det med Redken All Soft Conditioner för ännu friskare hår.

load...

”Jag har sett en anmärkningsvärd skillnad i min kluvna toppar. Jag litade aldrig frisören när hon sa en trevligare schampo skulle hjälpa håret, men jag är nu en troende. Det är mjukare, mindre platt och [har] mindre kluvna hårtoppar ”, säger en granskare.

Bäst för långt hår: Carols Dotter svart vanilj fukt & glans balsam

Långt hår kan tendera att bli riktigt trassliga och torr om du inte tar hand om det från rötterna till tips. Torra, spröda ändar kan tendera att dela upp och bryta av, vilket orsakar en ojämn längd och till synes långsammare tillväxt. Det är därför att hålla långt hår så hydrerad som möjligt är viktigt när du lägger glans kan få det att se friskare. Den Carols Dotter Black Vanilla Fukt & Shine Hydrating Conditioner fungerar som en Detangler liksom ett balsam, hjälper till att hålla håret hanterbart och mjuk.

Läs också:

Det är formulerad med biotin för att hålla håret stark så att den inte kommer att gå och det är viktlös nog att det inte gör långt hår tungt och halta. En granskare var förvånad att det fungerar bättre än de professionella produkter de har provat och verkligen infunderas deras tjockt hår med extra fukt.

Para ihop Carols dotter balsam med Carols DaughterBlack Vanilla Fukt & Shine Sulfate-Free Shampoo för ännu mer fukt-förpacknings fördelar.

Bästa mild: gliss hår reparation ultra fukt set med schampo och balsam

Det finns stunder då vi alla känner stressad. Och precis som dig, kan håret känner på samma sätt. Arbetad, stressad hår behöver produkter som är skonsamma för att hålla håret näring. Denna Gliss schampo och balsam duo är formulerad för att reparera torrt, skadat hår från insidan med Keratin-19 komplex. Keratin arbetar för att binda brutna hår och skydda den från ytterligare skador. En granskare sade att det räddade hennes hår från skador orsakade av för mycket färg. Det gav dem en Shiner, friskare utseende och luktar otroligt.

Bäst för lockigt hår: ouidad curl släckare fuktgivande balsam

Av alla hårtyper behöver lockigt hår mest fukt. Det är därför djupt konditionering behandlingar, leave-in balsam och co-tvättar är så viktiga. För en vanlig fukt balsam, är Ouidad Curl Quencher Moisturizing Condi en gammal beprövad favorit. Den är gjord för att hålla lockar återfuktad, hopp och definieras utan att tynga ner dem. Och den större storleken av denna flaska är perfekt för alla med en hel del hår för att ta hand om.

Formulerad med algextrakt och vete aminosyror, hjälper balsam försegla hårets nagelband för att hålla det ser snygg snarare än burrigt, låsning i fukt. Använd den i avsnitt, medan i duschen, beläggning håret från rot till topp medan jämn fördelning av det igenom med en bred tand kam för att se till varje sträng dränkt innan du sköljer ut efter några minuter.

Du kan också fastna en flaska theOuidad Curl QuencherMoisturizing Shampoo för att slutföra din curl behandling.

Bäst för färgat hår: Pureology Hydrate Shampoo

Lika enkelt och lättillgängligt som färga håret har blivit med olika alternativ som at-home formler och semi-genomträngande färgämnen, dessa typer av kemiska processer tenderar att verkligen torrt hår. Det är viktigt att välja produkter formulerade för färgbehandlat hår inte bara för att hålla färgen ljus och levande utan att ge håret ingredienser som behövs för att hålla sig frisk. Detta helt skapades för att förbättra färgbehandlat hår med hjälp av de renaste ingredienserna och innehåller inga tillsatta sulfater. Den Pureology Hydrate Shampoo använder jojoba, grönt te och salvia för att påverka håret utan att strippa färg. Du kan koppla ihop detta schampo med thePureology Hydrate Condi för maximal hydrering.

Det är också formulerat med en avkopplande aromterapi blandning av ylang ylang, bergamott och patchouli dofter så att du kan förvandla din dusch till en spa-liknande upplevelse.

Bäst för platt hår: Aveeno Nourish + volumize lätt schampo

Det är lätt att tynga fint hår i ett försök att hålla den hydratiserade. Tillämpa tjocka konditionering behandlingar känns som en självklar lösning, men genom att tillsätta tunga produkter, kan hår hamna ser livlös.

Istället leta efter produkter som främjar volym och fukt. Den Aveeno Nourish + Volumize Lätt Shampoo är formulerad med märkets Active Naturals Wheat Complex att ge håret kroppen medan närande håret för att hålla den smidig och återfuktad. Granskare hävdar att det är bra för utjämning frizz och lugnande en torr hårbotten på vintern också. TheAveeno Nourish + Volumize Lätt Conditioner finns också att koppla ihop med schampo.

load...