De 7 bästa schampon och balsam för fint hår i 2018

15 november 2018

Vi strävar efter att forska, testning, och rekommendera de bästa produkterna. Vi kan få provision från inköp som görs efter att ha besökt länkar inom vårt innehåll. Läs mer om ourreview process.

Här är en liten hemlighet till varaktig volym, och det har ingenting att göra med dyra stylingprodukter eller hur du föna håret: Det är alla rotade i rätt Volumizing schampo och balsam som gjorts speciellt för din hårtyp.

Visst, kan en Volumizing mousse eller styling sprej göra underverk för fint, platt hår, men vad du tvätta och skick med verkligen betyder något också. Genom prepping trådar med rätt schampo och balsam, skapar du en idealisk bas för att bygga stora stilar som kommer att pågå hela dagen.

load...

Tänk, är inte allt fint hår skapade lika. Kanske har fint hår som också är torr. Eller kanske du har problem med kluvna toppar. Tack och lov är hårvård inte one-size-fits-all heller. Så om du behöver en återfuktande men ändå lätt formel för att bekämpa torrhet eller något som kan binda slitna ändar, samtidigt Volumizing naturligtvis vara säker på att det finns en flaska skräddarsydd för ditt hår oro.

Med så många produkter där ute, hur vet du vilka som är bäst? Du kan lödder, skölj och upprepa, eller låt oss hantera hårt arbete. Vi har avrundat de tio bästa schampo och balsam för fint hår på marknaden just nu. Var och en av dessa flaskor levererar allvarlig volym och andra fantastiska fördelar såsom hydrering, förstärkning och mycket mer!

load...

Bästa schampo och balsam för kort hår: Kenra schampo och balsam

Oavsett om du har en bob eller pixie eller något däremellan, använder du förmodligen någon form av styling produkt en mousse, en spray eller gel att forma håret. När du använder allt detta utvinna håret dag efter dag, skapar det uppbyggd som kan locka smuts, väger trådar ner och lämnar dina trådar tråkig och platt i processen.

Ange Kenra Volumizing schampo och balsam. Detta schampo och balsam duo detoxes strängar av produktuppbyggnad under tillsats mjuk, all-over volym till korta, stripig strängar. Kroppen byggande schampo är berikad med proteiner och pantenol, och rensar mycket bra utan strippning. Den Volumizing balsam innehåller stärka silkesproteiner och lägger underbart studsar till fint hår. En Amazon användare rapporterade att hennes hår kände märk fylligare omedelbart efter användning. ”Mitt hår känns faktiskt tjockare som jag skölja ut conditioner!” Det är inte konstigt detta schampo och balsam duo är en Amazon val produkt.

load...

Bästa schampo för långt hår: Pantene Pro-V ren volymschampo

Fakta: Långt hår är tung och det blir tyngs lätt. Och om ditt hår är fint och platt till att börja med, att uppnå en varaktig volym kommer att vara så mycket svårare med långt hår, men inte omöjligt.

Vad du behöver är en Volumizing schampo som är viktlös nog att stå emot den tunga dra av långt hår och Pantene Pro-V Sheer Volume Shampoo verkligen levererar. Denna lätta formeln innehåller en potent blandning av Pro-V-näringsämnen, antioxidanter och hår-förtjockande ingredienser som pantenol för att öka diametern på varje hårstrå, vilket gör fina hår se märkbart fylligare med tiden.

Visst, den har en hel del imponerande ingredienser i det, men vad som verkligen skiljer denna volumizing rengöringsmedel bortsett från de många andra på marknaden är en ingrediens det inte har: silikoner. Denna klar gel formel är silikonfria. I det fall du inte visste, kan silikoner göra håret halta och fet när den appliceras vid rötterna. Men detta schampo rengör varsamt utan att lämna en tung uppbyggd. Som en Amazon granskare med fina, fett hår uttrycker det, Pantene Pro-V Sheer Volume Shampoo ”ger underbara fullhet utan att lägga vikt.” Och när det paras ihop med Pantene Pro-V Sheer Volume Condi, preps det bra, platt hår för stora, omfattande stilar, om du kommer för långa flödande vågor eller en överdimensionerad topknot.

Bästa balsam för långt hår: Clear 24/7 Total Care balsam

Vill längre, tjockare, glansigare hår? (Naturligtvis du gör!) Lägg sedan Clear hårbotten och hår Total Care balsam i håret rotation. Som ni kanske vet, börjar friskt hår med en frisk hårbotten. När huden på huvudet är glad, det skapar den perfekta grunden att växa glänsande, vackert hår.

Klart 24/7 Total Care Condi flöden hårbotten med hår-stärkande ingredienser-vitamin B5, C och E och en lugnande blandning av solros, mandel, soja och kokosolja, och återställer hårbotten naturliga fuktbalans för att växa längre och starkare hår från rot till topp.

Läs också:

Formeln är krämig, men du kan faktiskt släta till rötterna utan att tynga ner även de finaste delarna. Det är också lätt att arbeta genom håret och reder ut långt, knotiga hår på ett kick. När ihopkopplad med Clear 24/7 Total Care Shampoo, lämnar den långt hår vansinnigt mjukt och hanterbart.

Bästa schampo för torrt hår: Organix biotin och kollagen schampo

Kanske du färg håret. Eller kanske du Järn det vardagliga. Oavsett den skyldige kan vara, är håret torrt och sprött och behöver fukt stat. Introduktion Organix Biotin och Collagen schampo, en stärkande schampo som rengör effektivt utan att strippa bort bra oljor som håller håret glänsande och full. Medan många fuktrika schampo har tunga ingredienser som kan lämna fint hår ser fet och trådiga, kommer denna förstärkning schampo inte göra det. Det beror på att i stället för enbart beläggning strängar, de Volumizing ingredienser i denna formel-vitamin B7, biotin, och kollagen-faktiskt penetrera håret att knubbig och förtjocka strängar från insidan och ut. Som en Amazon användare med skadade, alltför bearbetade hår gushes ”Det här gör inte bara mitt hår mjukare men mitt hår är definitivt mycket tjockare.”

Bästa balsam för torrt hår: L'Oreal Paris avancerade hårvård volym filler

Om du är en av de många fina håriga kvinnor som inte gillar att använda balsam eftersom du är rädd att det kommer att tynga håret, vi helt få det: Vissa balsam är tjocka och tunga och kan hamna defla din stil. Men sanningen är att det finns många olika typer av balsam där ute, och det betyder att du bara inte har hittat rätt formel för ditt hår. Om ditt hår är torrt och platt, du behöver ett balsam som är både mjukgörande och Volumizing. Det bästa är L'Oreal Paris Advanced Hårvård Volume Filler Thickeconditioner.

L'Oreal Paris Advanced Haircare Volym Filler Thickecondi släcker torrt, uttorkade hår med hydratiserande ingredienser såsom glycerin medan tyngdlös plumping molekyler göda strängar från insidan och ut. Resultatet? Mjuk, tjockare utseende hår med mer bounce och glans. En Amazon användare rapporterade att det ”ger näring åt min torrt hår och på något sätt det gör det lättare att stil.” En annan sade: ”Mitt hår var glansigare och kände tjockare. Det tog inte bygga upp mitt hår eller tynga ner, vilket har varit fallet i det förflutna med några andra balsam.”Och när det paras ihop med L'Oreal Paris Advanced Hårvård Volume Filler Thicke Shampoo är förtjockning effekt kumulativa. Med andra ord betyder det att ju mer du tvätta och kondition, desto mer omfattande ditt hår ser. Det är en win-win!

Bästa schampo och balsam för rakt hår: ett levande bevis perfekt hair day duo

Utvecklad med hjälp av MIT forskare, är detta prisbelönta duo formulerad med två patenterade kraftpaket molekyler-PBAE för Volumizing och OFPMA för friskare utseende trådar att hålla rakt hår smidig och frizz-fritt utan att tynga ner. Living Proof Perfect Hair Day Shampoo är sulfat- och silikonfritt, och tar bort olja, smuts och produkt uppbyggd utan att ta bort hår dess naturliga oljor. Den motsvarande balsam är viktlös och tränger djupt, vilket ger rakt hår studsa och glans utan matterings återstod. Används tillsammans, denna kombinations som är lämplig för färg- och kemiskt behandlat hår-faktiskt hjälper till att hålla raka trådar renare längre. Amazon användare har rapporterat att de kan gå en extra dag utan tvätt. En Sephora användare rapporterade att Living Proof Perfect Hair Day gör att du känner att du bara gick ut ur salongen.

Bäst för kluvna toppar: Nexxus ProMend kluvna toppar reparera systemet

Gör din kluvna toppar har delat ändar? Ledsen att bryta det till dig, men det enda verkliga fix trimning dem med en sax. Men när hugga håret off är inte ett alternativ, erbjuder Nexxus nästa bästa lösningen.

Berikad med elastin protein och linfröolja, Nexxus ProMend schampo och balsam targetand reparera brott, förhindra framtida skador och agera som lim för att binda sliten slutar tillbaka tillsammans. Split-end bindande schampo hjälper justera och täta kluvna toppar under försiktig rengöring och avlägsnande av föroreningar. Split-end bindande balsam har speciella polymerer som fungerar som magneter för att temporärt smälta sliten slutar tillbaka tillsammans medan konditionering och skydda skadat hår.

Medan fix är inte permanent, kommer regelbunden användning av schampo och balsam hjälpa ändarna av ditt hår ser nyklippt. Så även om dina kluvna toppar finns kvar, kommer ditt hår blir fylligare och friskare.

load...