De 7 bästa produkterna för fint, platt hår i 2018

9 november 2018

Vi strävar efter att forska, testning, och rekommendera de bästa produkterna. Vi kan få provision från inköp som görs efter att ha besökt länkar inom vårt innehåll. Läs mer om ourreview process.

Baby-fint hår är söt bara när du är faktiskt en baby. För många vuxna med fin, platt hår, är kampen verklig. Det är stripigt, tunn, mesig. Det kan knappt hålla en curl och faller platt och fet vid middagstid, men allt du vill ha är Kate Middletons hopp blowout eller Giselle tjocka, Beachy vågor. Önskedröm, säger du? Självklart inte!

load...

Rätt stylingprodukter kan ge även de finaste, platt, wispiest håret tillbaka till livet. En förtjockning kräm kan skapa all-over kroppen; ett texture pulver kan lägga hiss och grepp till fina, hala strängar; astyling sprej kan göra volym så länge som possible.Now en tjock, läcker hår är bara en spritz, sandskädda eller spruta bort.

Men med så många produkter ute som man faktiskt fungerar? Här är en roundup av thebest Volumizing produkter som kommer att ta din gudagivna hår till nya höjder.

Bästa övergripande: ett levande bevis på fullständig förtjockning grädde

Utvecklad med hjälp av MIT forskare, är detta prisbelönta förtjockning grädde ganska geni. Living Proof Full Förtjockning Cream har ett genombrott förtjockning teknik som gör platta, halta hår utseende, känsla och beter sig som tjockt hår. Och hur gör de det kanske du frågar? Företaget utvecklat en patenterad polymer som insättningar små, lättare-än-luft prickar längs varje sträng så att de inte ligger plant mot andra delar av hår. Du kan inte se eller känna dessa fibrer, men de skapar utrymme mellan varje sträng, bygga håret att ta upp mer utrymme. Resultatet? Gravitationstrotsande, all-over volym. Och materialet är flexibelt också, så din stil inte kommer att falla platt även om du borsta ut. Även om det kanske låter för bra för att vara sant, 10.000 gillar på Sephora kan inte styra dig i fel riktning.

load...

Bästa Apotek: got2b fett-tastic direkt Collagen Infusion Mousse

Got2b fett-tastic direkt Collagen Infusion Mousse har en solid fyra star-recension om Amazon - och det kostar mindre än 10 €. Kan inte begära mer, eller hur? Denna Volumizing mousse har en lätt, skummande formel som är fylld med kollagen för att lägga fyllighet och håll för att din stil utan en klibbig eller krispigt återstod. Formeln är så lätt att du kan använda det från rot till topp, inte bara på rötterna. Detta skapar bra lyft vid rötterna och tjockare tunna, Wimpy trådar överallt. För maximal volym, tillämpa en palmful över fuktiga trådar, distribuera den jämnt med en bred tand kam och stil som önskas. Det är ett bra sätt att nötkött upp smala flätor eller mesiga utblåsning.

Bästa anti-frizz: Morocannoil behandling ljus

Moroccanoil Treatment Light är en mindre koncentrerad version av kult favorit Moroccanoil behandling och är speciellt framtagen för den känsliga behov fint hår. Den har samma frizz-fighting, glans höjande ingredienser som originalet - antioxidant-rika arganolja för att påverka och linolja för att stärka - kommer men det viktlös formel inte tynga stripig trådar som andra utjämning produkter kan. En ärt storlek mängd av denna vätska guld är allt du behöver göra löne en allvarlig kamp mot frizz. Du kan arbeta igenom fuktigt eller torrt trådar och det kommer att lämna ditt hår mjukare och mer hanterbar - även i varma, ljumma väder!

Läs också:

Bäst för kort hår: stor sexig hår pulver spela lite volumizing pulver

Big Sexy Hair Powder Play Lite Soft Volumizing & Texture Powder är en Volumizing och texture pulver som ger mjuk volym och grepp till korta stilar, om du har en pixie eller bob cut. Formulerad med acai bär massa olja och riskli olja för att skydda och omsorg, kan denna lätta pulver appliceras till rötterna för omedelbar rot lyft samt längder kort hår för all-over kroppen och textur. Till skillnad från andra Volumizing pulver som du skakar ut (som kan bli riktigt rörigt!), Kommer den lilla flaskan med en riktad pumpdispenser som sprutar den perfekta mängden pulver i en fin, molnliknande dimma precis där du vill ha den. Den lägger även struktur och grepp till fina, hala hår för att hålla din stil bättre.

load...

Bäst för tunt hår: Toppik Hair Building Fibers

Vi tenderar att tänka på håravfall som en kille sak men sanningen är män är inte de enda som står inför håravfall när de blir äldre. Ungefär hälften av alla kvinnor över 40 erfarenhet håravfall. Och när du är född med fin, platt hår blir frågan ännu tydligare.

Men inte galen. Det är en fantastisk tillfällig lösning kallas Toppik Hair Building Fibers - och det kräver inte ett recept. Toppik Hair Building Fibers är små hårliknande fibrer tillverkade av keratin (samma typ av protein som finns i äkta hår) som klamrar sig fast dina befintliga trådar, vilket gör håret visas direkt tjock och frodig. Allt du behöver göra är att strö dem på tunna områden på din hårbotten, sedan klappa eller gnugga in. Fibrerna hålls på plats av statisk elektricitet, vilket skapar utseendet på fylligare, tjockare hår tills nästa schampo. Just det: de kommer inte att köra, smeta eller bets, även om du svettas eller fastnar i regnet. Den levereras i nio nyanser, inklusive vitt och grått. Inte undra på att det är Hollywood bäst bevarade hemlighet och en bästsäljande punkt på Amazon!

Bästa styling spray: Kenra volumizing sprut # 25

Vare sig du är ute efter att ställa en punktering eller hålla en updo stadigt på plats, är Kenra Volumizing Spray bästa Volumizing spruta ut där. Denna lätta styling sprej sätter voluminösa vågor, hoppblowouts och topknots med otrolig håll, men du kan fortfarande borsta det för gör-overs utan fjällning. Den ultrafina dimma torkar snabbt och är omöjligt att överdriva, vilket ger viktlös håll och glans till varje stil. När du spray, det vika-bevis för upp till 120 timmar, fuktbeständig upp till 24 timmar och vindresistent upp till 24 km / h. Inte undra på att denna bästsäljande formel är den mest granskas hårspray på Amazon.

Bäst för män: TIGI Bed Head B för män matte separation fungerande vax

För fina håriga killar söker naturligt utseende grepp och definition är något för dig TIGI Bed Head B för Män Matte Separation Fungerande Wax. Denna lilla silver tenn är mindre klibbig än den typiska vax och formuleras med bivax, karnaubavax och en speciell blandning av polymerer för att ge platt hår bit-y textur och håll utan att shellacked eller taggiga effekt. Finishen är ganska matt och kan tillämpas på handdukstorkat eller torrt hår för att ge din stil en omedelbar boost. Dessutom är det inte luktar blommig eller som en piña colada. Den har en frisk, ren doft som är en stor hit med män. Det är den mest sålda Bed Head För Män produkten globalt och har tjänat en solid 4,4 stjärnor på Amazon.

load...