De bästa, och värsta, frisyrer för kvadratformade ansikten 2018

9 november 2018

Om du har ett fyrkantigt ansikte, anser dig lycklig. Några av de mest kända ansikten genom tiderna, har en stark, vinkel käklinjen. Kvinnor med fyrkantiga ansikten åldras också mycket väl och ta de bästa fotografier.

Med detta bildspel, upptäcka de bästa och sämsta frisyrer för kvadratiska ansikten, inklusive denna underbara snitt på Megan Fox. Till skillnad från kvinnor med långa ansikten som inte kan komma undan med långt hår, kvinnor med fyrkantiga ansikten ser underbara med denna längd hår.

Gwyneth är ett klassiskt fyrkantigt ansikte

load...

Gwyneth ser bäst i flat strykas långa lockar, som dessa. Gardinen effekten av hennes hår som hon får för att hon delar den i mitten, sedan platt-järn it-döljer vassa kanter i hennes käke medan du spelar upp hennes fantastiska kindben.

Strax efter födseln av hennes son, Moses, skär Paltrow av sitt långa hår som växte ner till hennes bröst och var för lång -a att hon fritt tillträde. Hon försökte en lång bob ett tag men är nu nöjd med en lång snitt som slutar nedanför hennes nyckelben. Lägg märke till hur hon delar håret rakt ner i mitten, vilket gör vad som kan vara en tråkig ser väldigt modern. Om du går med denna look, se till att skära på bara några långa lager för rörelse.

load...

Keira Knightley är perfekt lång bob

Långa Bobs är bra på ett fyrkantigt ansikte, så länge de är mjuka och lager. Undvik en skarp, trubbig bob som träffar rätt på hakan, det kommer bara accentuera din käke, vilket skapar en hård effekt.

Den långa bob är perfekt för någon som har Keira torg ansikte. Du kan se hur denna nedskärning förlänger ansiktet men är fortfarande mycket vass. Här är ett tips jag älskar att dela: be din stylist att klippa din bob kortare i ryggen, hålla håret längre fram.

Nedskärningar Bogen-längd är smickrande på kvadratiska ytor

Axellångt hår är smickrande för alla ansiktsformer, men som ni kan se här på Kate Moss är särskilt trevligt på en kvadratisk ansiktsform denna nedskärning. De ljusvågor att mjuka upp Moss skarpa, vinkel jawline och den mellersta delen (vanligt på många kvadrat-faced skådespelerskor och modeller) fungerar mycket bra med denna look.

load...

En dålig frisyr för ett fyrkantigt ansikte: den svåra hästsvans

När allt hår dras tillbaka från ansiktet, som visas här på skådespelerskan Gwyneth Paltrow (som har en klassisk fyrkantigt ansikte) är rätvinklighet mycket tydligt. Om du har skarpa, kantiga funktioner, en allvarlig hästsvans eller bulle höjdpunkter som huvudnummer. Om du gillar det, bra. Men denna look är en typisk "inte" för fyrkantiga ansikten. Och ja, jag vet vad du tänker: Gwyneth är vacker och ser bra ut med nästan alla frisyr, men hon är alla vinklar här (och du inte kan se hennes klänning).

Se mjukare hästsvans alternativ i det här galleriet av klassiska hästsvansar.

En dålig frisyr för ett fyrkantigt ansikte: trubbiga lugg och en längd Bobs

Många kvadrat möter kvinnor vill tona ner deras starka, vinkel käke. Här skulle Christina Riccis en längd bob vara hårda på en kvinna med ett fyrkantigt ansikte. De trubbiga skurna lugg ihopkopplade med bob som träffar rätt på hakan skulle göra ett fyrkantigt ansikte visas ännu mer fyrkantig. Så vad är en bättre leta efter ett fyrkantigt ansikte? En längre bob och sido sopade lugg.

Olivia Wilde långa hår med sido sopade lugg

Dessa sido sopade lugg mjuka Olivia Wilde torg käklinjen, och hennes långa lockar hjälpa dra bort en helt underbara utseende.

Axellångt hår med långa lager

Anser dig lycklig. Du delar med ett fyrkantigt ansikte med kändisar som Demi Moore, Mandy Moore, Keira Knightley och Rosario Dawson.

Här visar Mandy Moore från en mycket smickrande frisyr som kompletterar hennes fyrkantigt ansikte. De långa lager börjar strax under hakan och håret slutar vid axlarna.

Rosario Dawson

Rosario, en klassisk fyrkantig facedbeauty, visar upp sin nyckelben snitt med vågor. Detta ser lägger mjukhet till hennes starka jawline. Om du har några naturliga vågor eller lockar, anser naturligt utseende-it willsoften din kantiga funktioner.

Din del frågor

Tur, kan du komma undan med en mittdel, som är super ungdomlig och trendig just nu. Hade Gwyneth skildes håret på sidan, skulle det ha gjort hennes ansikte visas rundare.

Maria Shriver frisyr fungerar på ett fyrkantigt ansikte

Långa lager kommer alltid att komplettera en fyrkantigt ansikte. Långa lager är särskilt bra parat med sido sopade lugg. Detta ser på Maria Shriver (en klassisk kvadrat) är perfekt: hennes lagren börjar vid käklinjen och fortsätta nedåt.

Paulina Porizkova långa, naturliga vågor

Paulina Porizkova har en klassisk fyrkantigt ansikte och hennes långa hår fungerar på hennes ansiktsform, eftersom mjuka vågor (troligen hennes naturliga hår textur) mjuka upp hårda hennes vinkel jawline. Långt hår är väldigt smickrande på ett fyrkantigt ansikte, men om du såg min tidigare tips du vara säker på att skära i några långa lager för att lägga till mer mjukhet till fronten.

Läs också:

Mjuka ett fyrkantigt ansikte med en updo

Lockigt hår eller vågor mjuka upp vinklar på ett fyrkantigt ansikte. Här är ett bra exempel på den perfekta updo på ett fyrkantigt ansikte. Skådespelerskan Minnie Driver har naturligtvis super lockigt hår, men hon ofta rätar det. Här hennes updo fungerar vackert eftersom det är mjukt, vågiga och ramar hennes ansikte.

Jacqueline Onassis' mjuka vågor

Vem vill inte se ut som Jackie Onassis? Vågorna som visas här på Jackie mjuka hennes jawline. Detta ser kan uppnås genom curling hår.

Om du har lockigt hår, försök att hålla längden under käklinjen. Lockigt hår tenderar att frizz när alltför kort och en längre snitt väger ner lockarna så att de inte ser poofy. Textur i den form eller lockar (eller krabb ändar) är ett bra utseende för fyrkantiga ansikten.

Vågigt hår

Vågor (precis som lockar) kan mjukna kantiga funktioner, vilket framgår här på Jessica Biel, en annan klassisk fyrkantigt ansikte. Om du har super rakt hår, prova spritzing med en styling spray och lindning 2-tums sektioner runt fat acurling järn. Därefter finger kamma ut och avsluta med att hålla spray.

En dålig frisyr för ett fyrkantigt ansikte: pixie

Den pixie cut är vacker på petite kvinnor med små funktioner. Men denna look skulle bara markera ditt kantiga funktioner, vilket gör yourface verkar alltför hårda.

Lager runt ansiktet mjukna en hård käke

Betrakta lager runt ansiktet, som de i den här bilden. De kommer att mjuka upp hårda vinklar av din käke, näsa och kinder.

Dåliga och bra frisyrer för ett fyrkantigt ansikte

Den frisyr till vänster (Kate Bosworth) är perfekt för ett fyrkantigt ansikte eftersom lockarna kommer att mjukna en stark käke.

Se till att ändarna inte skära rakt över (långa lager är att föredra), annars kan vara kvar med en triangulär utseende som är opassande att torget ansikten. Överväga en sida del, snarare än en mellersta del, vilket också mjukar kantiga drag.

Den frisyr till höger är alltför skarp för ett fyrkantigt ansikte. I själva verket bara gör vinklarna kantigare.

Evan Rachel Wood funky genväg

Detta är en härlig snitt på Evan Rachel Wood som har en naturligt fyrkantig ansiktsform. Denna nedskärning skulle också fungera för någon med en lång ansikte. Om du har ett runt ansikte och ha begär denna frisyr, du också tur, skulle det fungera på din ansiktsform, också.

Undvika denna nedskärning om du har en hjärtformad ansikte som oftast kommer med en spetsig haka. Lång lugg som träffar rätt på hakan bara drawattention till spetsiga hakan.

Yolanda Foster långa bob

Om du funderar på att gå kort och som denna nedskärning, har du tur, eftersom det fungerar bra på alla. Du kan se hur smickrande det är på Yolanda Foster torg ansikte.

Innan du avbröt all håret, tänk på att kort hår måste trimmas varje fyra till sixweeks om du vill behålla din stil.

Jennifer Garner långa vågigt hår med sido sopade lugg

Om du har ett fyrkantigt ansikte, har du kantiga funktioner. Din käke är nästan lika bred som dina kindben, och om du skulle rita ett diagram över ditt ansikte, skulle det likna en kvadrat.

Eftersom ditt mål är att mjuka upp din hårda vinklar, de bästa bangs för dig är långa, sida sopade lugg som betar ögonbrynen. De bör slå strax under ögonbrynet men vara längre på sidorna, som dessa smällar på Jennifer Garner, en naturlig fyrkantigt ansikte.

Nyckeln till din perfekta lugg är att se till att luggen är avsmalnande längre på sidorna än de är ovanför pannan. Håret ovanför pannan ska slå på pannan eller strax under den. Luggen kan vara stripig, vilket gör att en del av din panna för att kika igenom.

Dessa Pinterest lugg är awesome

Utseendet på långt hår med tjocka, full lugg är en stor, kantig, hip frisyr som kan ta år av ditt utseende.

Det fungerar bra på kvadratiska ansikten, med en varning: sidorna av fringe måste vara längre än mitten av fransar. Om du får den typiska trubbiga smällar riskerar ditt ansikte visas ännu mer kantig. De längre kanterna mjuka upp ett fyrkantigt ansikte.

Ett förslag för att hitta din ideala frisyr är att hålla eyeing kändisar som delar din ansiktsform. Dessa kändisar har flera personer skärning och coiffing håret och alltid ha den bästa leta efter sin ansiktsform.

Ja, du kan gå edgy

Jag ger er tillåtelse topush kuvertet. Här är en rolig edgy frisyr som ser bra ut på ett fyrkantigt ansikte shape.Edgy nedskärningar är mycket hett just nu.

Pompadouren är uber edgy

Detta pompadour frisyr ser bra ut på Kelly Osbourne, som har ett fyrkantigt ansikte. Håret lägger lyft på toppen och förlänger ansiktet.

Denna nedskärning är mer om attityd än din ansiktsform. Denna nedskärning fungerar bäst på grova, tjockt hår. Fint hår kommer bara falla platt utan hjälp av en ton av styling produkt. Jag kan inte nog betona vikten av att hitta en bra stylist. En bra stylist är skickliga på funky frisyrer och vet att följa formen på huvudet snarare än bara din ansiktsform när du klipper en kort, edgy stil.

Bedhead hår

Bedhead är hett, hett, hett och det handlar om konsistens. Det är casual look gått över styr. Vissa stylister använder torrskärteknik för att uppnå den perfekta utseende, eftersom det ger dem möjlighet att se var Cowlicks är och hur håret faller naturligt.

load...