De bästa hårprodukterna för pixies

9 november 2018

Jag har sammanställt de bästa hårprodukter för pixie frisyrer för mina läsare. I den här listan hittar du allt det typiska pixie bäraren kan behöva, inklusive form pastor, ett strykjärn och serum och volumizers. Alla dessa produkter är älskad av olika anledningar och hjälpa till att ta tag i Pixie från ho-hum till "Hallelujah! Jag har en annan stor hår dag."

Hur en pixie ser beror så mycket inte bara på frisyr, men håret textur. Lockigt, vågigt, fint och tjockt hår kommer alla fall annorlunda när man skär och lufttorkas.

Mer om Pixies:

En formningspasta eller vax

För pixie stilar, kan en anständig form pasta eller vax betyda skillnaden mellan häftigt hår och "meh" hår. Utan den kan din frisyr faller platt till huvudet som en hjälm eller bölja från huvudet i puffar av frizz.

load...

Form produkter (leta efter orden "klistra", "kitt" eller "vax" på etiketten) kan du skapa struktur och stil om du har fint hår, och tillsätt ledning och kontroll om du har ostyrigt hår.

Här är hur man använder det: sätta en dime -stora belopp på handflatan, värm upp mellan händerna och Palm den över håret. Använd fingrarna för att forma håret, skapa det utseende du vill.

När du handlar för en formpasta, vill du något som inte kommer att lämna ditt hår krispigt. Jag har läst fantastiska saker om dessa Oribe (uttalas "or-i-bay") produkter:

För ett apotek varumärke, blir detta bra recensioner:

load...

Och utesluter inte produkter formulerade för män. Dessa få bra recensioner:

En ganska bra platt järn

Om ditt hår är vågigt, lockigt eller tenderar att frizz kommer ett strykjärn vara en nödvändighet i din skönhet arsenal. Men inte bara någon strykjärn kommer att göra, måste du investera i en 1/2 tums järn eller på sin höjd en 1-tums järn till bästa stil håret. Något större kommer att bli svårt att arbeta med.

Om du har lång lugg, sikta på en tum. Kortare pixies ser bäst strukna med en halv tum, men dessa kan vara svåra att hitta. Tänk dig en mini järn, som har små plattor och fungerar bra med kort hår.

Jag rekommenderar min favorit strykjärn på min lista över de bästa strykjärn och rakpermanentningsmedel. Jag inkluderar flera 1-tums modeller.

load...

Mitt val för Pixies: The BaBylissPro Nano Titanium 1/2" Mini Iron Blue.

Läs också:

A Heat Protectant

Om du använder ett strykjärn på regelbunden basis, kommer en värme skyddsmedel sprayas på håret skydda den från värmen.

Jag rekommenderar TRESemmé Thermal Creations Heat Tamer Skydds Spray.

En Volumizer om du har fint hår

Det fina tomtar och fina hår är att det är lättare att lägga till kroppen för att kort hår än längre hår.

Du behöver bara rätt produkt. Fint hår kan falla platt mot huvudet som en hjälm om du inte använder en Volumizer. Volumizers vanligtvis kommer i form av sprayer eller mousse. Jag råkar gilla mousse, som hade ett rykte om ett decennium eller så för att vara så 1985. Dagens mousser är mycket trevligare på hår och lämnar dem mjuka och följsamma samtidigt tillsätta kroppen.

Jag inkluderar mina favorit volumizers i de bästa produkterna för Fine, Flat hår, men för tomtar, jag rekommenderar:

Ett serum för extremt grovt eller torrt hår

Om du har extremt torrt eller grovt hår är serum kommer att vara din bästa vän. Applicera på delar av håret innan platt-strykning för en snygg, slät yta.

Jag rekommenderar John Frieda Frizz-Ease Extra Strength 6 Effekter Serum.

En djup och / eller leave-in balsam för burrigt hår

Om du lider av burrigt hår eller torrt, grovt och ostyrigt hår, en inpackning och en leave-in balsam hjälper tam hår. Använd djupa balsam en gång i veckan eller mer och leave-in balsam som behövs.

Jag rekommenderar dessa djupa balsam:

Och jag rekommenderar dessa leave-in balsam:

Beach sprut

Vissa kvinnor avstår form pastor helt och hållet och använda stranden sprut att lägga textur till håret. En strand sprayen ger håret volym och lyft vid rötterna.

Du kan göra din egen med min salt spray recept, annars rekommenderar jag Fekkai Soleil Beach Waves Spray och Bumble and Bumble Surf Spray.

Ett anständigt schampo formulerad för håret textur och typ

Om du är den typen som mellan hår schampo går dagar, kan det förändras med Pixie. Inte många kvinnor vaknar med underbara pixie bedhead. Pixie tenderar att vara en hög underhåll frisyr och detta innebär ofta schampon.

Jag rekommenderar att köpa en bra schampo som inte kommer att tvätta bort färg (om det är falska) eller slå håret torrt.

Se min lista över de bästa schampo och balsam för alla hårtyper och sulfatfria schampo är en stor satsning. Se mina favoriter i sulfatfritt schampo.

load...