De 10 bästa håroljorna för fukt och glans

9 november 2018

Om det finns ett hår produkt som jag kunde förklara så viktigt att varje hårstrå rutin, oavsett din hårtyp, skulle det vara hårolja. Om du inte använder en hårolja, skulle jag starkt rekommendera att du börjar. Varför? hår oljor ersätta nödvändig fukt förlorade under schamponering och styling. De skyddar håret från skador från värmeverktyg, borstar, kammar och miljöfaktorer. De behandlar torrhet, skada, kluvna hårtoppar och frizz. De gör håret mer hanterbart, mindre trassliga, minska statisk elektricitet, och återställa glans. Några droppar av en stor hår olja kan förändra håret på ett ögonblick, och med tiden bidra till att återställa livet att halta, över bearbetade, tråkig, torrt hår. Jag går inte någonstans utan hår olja. Åh, kommer de också ta tuggummi ur håret, vilket är ett tips du förmodligen tacka mig för när man minst anar.

Marknaden är översvämmad med hår olja som för sent, och jag har provat de flesta av dem. Vad har jag upptäckt? Även om de inte är alla skapade lika, de är alla ganska nära till densamma. Vissa är lite tyngre, lite lite lättare, de har alla en unik doft, och varje hårolja har något åt ​​det som är unikt. Det är oftast det lite unika, och det värde som du sätter på det, gör att en hårolja mer attraktiva än andra. Här är min topp tio favorit hår oljor att prova.

load...

Pomifera Radiant helande hårolja

Helt ny på marknaden, som utvecklats med stöd av vetenskaplig forskning, alla naturliga, vegan, och otroligt lätt det är inte en hel del att inte älska om pomifera Radiant Healing hår olja. Det tog en användning av pomifera Radiant Healing hårolja ha mig hooked på denna fantastiska olja som snabbt absorberas i håret, minskar frizz ökar kroppen, skyddar mot UV-strålar, och kommer inte att väga ditt hår ner.

CHI siden infusion av Farouk system

CHI Silk Infusion av Farouk Systems har varit min all time favorit hår olja i år. Jag älskar doften, jag älskar produktens konsistens, jag avgudar resultaten och jag använder det hemma och i min salong på en regelbunden basis. Berikad med rena naturliga siden, vete och sojaproteiner, Silk Infusion skyddar håret mot värme styling och miljö lämnar håret mjukt som silke.

load...

Redken all mjuk Argan-6 olja

Redkens All Soft Argan-6 Olja med omega-6 anrikad arganolja (som luktar himmelska) ger näring intensivt torr sprött hår, skapar en vackert mjuk textur och samtidigt skydda håret från skador, värme, och miljöfaktorer.

Redken rekommenderar att använda några droppar av denna produkt sex olika sätt för den ultimata mjuka hår: innan du schampo för att återfukta innan du föna för att skydda, när du föna att släta, på torrt hår för att förbättra glans, läggas till andra hårbehandlingar att mjuka upp, eller som en övernattning balsam djupt rekonditionera.

Olja behandling agave läkning

Agave Healing Oil Treatment är en av mina favorit nya hår olja fynd. Denna ljuvligt doftande olja utnyttjar kraften i agave olja för att jämna, återställa och omvandla ohanterligt burrigt hår. Den icke-fet, tunn olja är idealisk för alla hårtyper att skydda mot styling betonar amp upp håret glans och villkor håret.

load...

Biosilk silke terapi

Biosilk Silk Therapy från Farouk Systems är en av de första hår oljor för att nå marknaden och är fortfarande en stor favorit och storsäljare. Silk Therapy s påfyllning och rekonstruera behandling är formulerad för att fylla tomrum i ditt hår nagelband lager, hjälpa till att bygga upp strukturen på håret att förhindra kluvna toppar och förbättra håret med otrolig glans.

Läs också:

Moroccanoil hårvårdsprodukter

Moroccanoil behandling mångsidiga, närande, rester fritt flerfaldigt prisbelönta formel är utan tvekan den ledande hår olja på marknaden och en stylist favorit. Den kan användas som en luftkonditionering, styling och efterbehandling verktyg. Det cocktils perfekt med styling eller andra närande produkter och påskyndar torktiden. Denna populära behandling kan helt förändra och reparation, eftersom formeln ersätter förlorade proteiner för styrka, inkluderar fettsyror, omega-3-oljor och vitaminer för glans, och den rätta blandningen av antioxidanter för skydd. Moroccanoil absorberas snabbt in i håret för att fylla frizz orsakar luckor i hårets nagelband som skapats av värme, styling och miljöskador.

Om den ursprungliga Moroccanoil Behandlingen är för tung för din hårtyp, också kommer i en light-version, vilket är en lika fantastisk olja med lite mindre vikt för finare hår eller hår som lätt kan tyngs.

L'Oréals mytiska olja

L'Oréals Mythic Oil är lika söt i håret som förpackningen det kommer in, och kommer i en formel för varje hårtyp. Prova Rich formel för tjockt hår, Färg Glow om du färg behandla dina lås, Norishing för alla hårtyper, ad Reinforming Mjölk för extra detangling och ökad hår styrka. Som någonsin formel du väljer, kan du njuta otrolig glans, hanterbarhet och frizz kontroll.

Ojon Rare Blend Oil Total hår Therapy

När du behöver en seriös hår olja är Ojon Rare Blend Oil the real deal. Dessa vackra färger alla lager i flaskan är inte ett resultat av smart förpackning. Den röda oljan är från Ojon muttern, och är hög i antioxidanter; den klara oljan är Tahitian Monoi Oil (kokosnötolja infunderas med Tiare blomma) och är en fantastisk till att skydda håret från skador; den gula oljan är Kukui olja som återfuktar håret. Det här är så potent att du bara behöver en droppe två för att blåsas bort av glans, mjuk, frizz-fritt hår.

En 'n Only Argan Oil Treatment

Den sällsynta olja härrör från arganträdet är kärnan i en 'n Onlys Argan Oil Treatment. Rik på essentiella fettsyror, Omega 6 och vitamin E, denna premie hår olja absorberas lätt in i håret vilket resulterar i strålande glans, en mjuk smidig nagelband, och förbättrad fukttillståndet. Arganolja är känd för sina frizz eliminera förmågor samtidigt skydda håret från skador, miljö, värme och ultravioletta strålar. Vid en av de lägsta pris punkter, är denna olja som plånboksvänlig eftersom det är effektivt.

Organix förnya marockanska extra styrka argan penetrerande olja

Organix Penetrating Oil är en annan favorit i världen av olja. Denna lätta marockanska Argan Oil levererar på alla dess löften om tätning, healing, skydd, återfuktande och utjämning varje hårtyp. Organix erbjuder fyra formler för sin anmärkningsvärda frizz kämpar olja så att du kan anpassa din upplevelse originalet penetrerande olja för alla hårtyper, Extra penetrerande olja för kurs, skadade eller extra burrigt hår, ljus penetrerande olja för fint och tunt hår som lätt kan tyngs eller Weightless Healing Olja för extra glans.

load...