De 8 bästa hårborstarna år 2018

15 november 2018

Vi strävar efter att forska, testning, och rekommendera de bästa produkterna. Vi kan få provision från inköp som görs efter att ha besökt länkar inom vårt innehåll. Läs mer om ourreview process.

Det är lätt att bara köpa den första hårborsten du ser i Target, apoteket eller ens mataffären skönhet gången, men har du någonsin sluta att tänka på hur din pensel påverkar ditt hår? Fel borsten kan orsaka mer sönder om det är för grov eller lämna håret i knop om det inte är grov nog. Det finns olika borstar för varje hår och chansen, du använder fel typ för dina specifika hår behov.

load...

När du letar efter rätt borste för dig, takeinto övervägande formen av borsten, materialet i borsten och pris punkter. I stället för att plocka upp den första borsten som fångar ögat, köpa en baserat på dessa kriterier.

Läs vidare för att lära mer om de bästa hårborstar på marknaden nu.

Bästa övergripande: Harry Josh Pro Tools premium oval borste

För de flesta människor, inte håret inte faller under en viss kategori eller deras trådar omfattas mer än en kategori. Om du är osäker på var du faller, är det bäst att använda en borste som gör allt. Harry Josh, kändis frisör och grundare av hans namne linje, skapat dessa produkter för att ge kunderna den bästa chansen möjligt att återskapa salong värdig stilar hemma. Denna borste har både nylon och vildsvin borst, som kan fungera för alla hårtyper, särskilt om du är mellan texturer och hår längder. Kudden anpassar sig till formen på huvudet och borsten fördela oljan från toppen av håret till ändarna när du arbetar borsten genom håret. Dessutom är det en underbar mintgrön färg, så det kommer att se bra ut på någon byrå.

load...

Bästa budget: Conair Velvet beröring kudde borste

Om en dyr borste är inte i din budget, det finns gott om penslar där ute som kan göra susen. Denna borste är en # 1 bästsäljare på Amazon med över 800 femstjärniga recensioner. Även om det är så billigt, granskare säger att det har pågått dem precis så länge som deras högre slutet penslar och fungerar bra för alla hårtyper. Borsten är extra vadderad, så det gör det möjligt för mer komfort när du borstar och mindre dra. Borsten är gjorda av plast, men eftersom de är bollen spets, de fortfarande glida genom håret utan att rycka eller orsaka brott.

Bäst för fint hår: Mason Pearson Pocket Bristle Hair Brush

När du har tunt hår, de flesta borstar är alldeles för hårda. Vildsvin borst glider genom håret utan att dra eller fastna, hålla din hårbotten smärtfri. Borsten är gjorda för att distribuera naturliga oljor i hela håret för att hålla håret från att titta fet där du del det.

load...

Borsten kommer också i olika storlekar-stora, medelstora, praktiskt och fick för varje personliga preferenser. Vanligtvis köper du pensel som passar bäst i handen, så det är bekvämt när styling varje dag. Mason Pearson borsten är den heliga graal vildsvin borst borstar, minst sagt. Dyr, ja, men på grund av hur high end borsten är, har du det i flera år i sträck.

Läs också:

Bäst för lockigt hår: Wet Brush Original Detangler

Om du har lockigt hår, är chansen att du inte borsta håret torrt eftersom detta vrak curl mönster och gör det burrigt. Wet Brush är speciellt konstruerad som en detangling borste för håret när det är vått. Ditt hår är som svagaste punkten när det är vått, men orsakar extra brott inträffar. Det är därför Wet Brush är så speciell. Den har en innovativ teknik som kallas IntelliFlex® borst. Dessa särskilda borst tillåter borsten att styra genom håret utan att fastna eller dra. Brott kan inträffa lätt när du använder fel pensel, så att spara de extra kluvna hårtoppar, prova denna borste speciellt för vått hår.

Bäst för tjockt hår: Denman Cushion borste nylonborst

När du har tjockt hår, ibland känns det som om ingenting kan helt få igenom din man och ta bort varje härva. På grund av hur mild borstar med vildsvin borst är, är det bäst att gå med något tufft, som nylon, i stället. Denna borste har nästan 2000 femstjärniga recensioner på Amazon och rekommenderas varmt för även de tjockaste av hår. Det kan hjälpa smidig och forma håret på grund av sin böjda form och flexibel bas. Borsten finns i 3 olika storlekar, men om du gunga långt hår, definitivt prova 9 raden versionen eftersom det blir lättare att få igenom dina trådar utan problem.

Bäst för utblåsning: Drybar halv pint liten rund borste

För en salong kvalitet blåsa ut, behöver du rätt borste. Drybar, som specialiserat sig på att ge kunder utblåsning, skapade denna borste som är lämplig för alla hårtyper och kan hjälpa dig att uppnå den perfekta hemma blowout.

Den runda formen gör det lättare för dig att få den snygg och smidig design du vill utan några problem. Den keramiska fat, som är utformad med ventiler så håret torkar snabbare, värmer upp medan torkning för att hjälpa låsa in din stil. Drybar varumärken detta verktyg som en locktång inne i en borste. Halv pint versionen är bättre för kort till medellång hår, så om du har längre hår, prova deras Drybar Full Pint rundborste.

Bäst för kort hår: Conair Velvet Touch vent pensel

Oavsett om du använder värme eller inte, kan kort hår få fluffigt super lätt om det inte behandlas på rätt sätt. När du använder en fön, kommer en borste med ventiler som Conair s Velvet Touch tillåter luften att cirkulera genom håret istället för att bara blåsa på den.

Ventilerna tillåter även för bredare borst som är bra för detangling men också hjälpa dig forma håret utan att extra fluffighet. Bollen spets plastborst tillåter borsten att glida genom håret utan att fastna och orsakar brott, särskilt om du borsta håret blött. Mer "

Bäst för män: Kent för män gel styler borste

Kent utformat denna rad av borstar speciellt för att möta mäns behov. Borsten innehåller kraftfulla joner som hjälper ta bort miljöskador från hår och stimulera frisk hårväxt. Borsten är tuff nog att få igenom även de mest tilltrasslade hår. Den är gjord för alla män hår, oavsett längd eller struktur, så att du kan använda den oavsett din hårtyp.

load...