De bästa frisyren för kvinnor av varje kroppstyp 2019

11 november 2018

När du söker en ny frisyr att växla upp ditt utseende, det finns många saker att tänka på. Din naturliga hår struktur och ansiktsform kan hjälpa dig, men har du funderat din totala kroppsform?

Det är något som många kvinnor inte tänka på. Din kropp typ är en faktor eftersom din frisyr kan framhäva vissa funktioner i antingen ett bra sätt samtidigt tona ner andra. Oavsett om du är lång eller petite, smal eller kurvig, finns det några saker du vill ha i åtanke innan du bestämmer dig för din nästa snitt.

load...

Generellt handlar det om att hitta en balans från topp till tå. Du kan även hitta att du hamnar i mer än en kategori, så du vill hitta en medelväg, som är ganska lätt.

Även när du ser din stylist för en konsultation, vara säker på att hon tar din kroppstyp i beaktande. Gör så konsultera innan han satte sig i stolen och få Caped upp. Det kommer att ge er båda en bättre uppfattning om vilken riktning att gå om du kan se din hela kroppen.

För höga, atletiska kvinnor

Tall kvinnor med en atletisk bygga kan komma undan med nästan alla frisyr. Du kan i allmänhet gå långa, korta, vågigt, rakt, eller vad ditt hjärta önskar. Som förmodligen inte hjälpa dig att göra några beslut, dock.

load...

Eftersom din kropp typ är så mångsidig, koncentrera sig på att hitta en stil som passar ditt hår tjocklek och struktur. Din ansiktsform kan också spela en stor roll i att vägleda dig mot en stil.

Vad man ska undvika

Om du har bredare axlar, kan en genväg accent dem, särskilt om du har en mindre byst. Det finns en risk för att framstå mindre feminina och mer maskulin, så ha det i åtanke. En längre snitt gör håret för att mjuka upp axeln och ditt totala utseende.

För långa, slanka kvinnor

När du är lång och smal, är hakan längd eller längre hår ofta din bästa insats. Det kan se mer feminin än korta frisyrer och balanserar ut längden på din kropp. Ansikte inramning lager och smällar kan även mjuka upp en längre ansikte och hals.

En stor utseende för denna kroppstyp är mjuk, axellångt vågor. Detta gäller särskilt om du inte har många kurvor. Varje längd under hakan och lägga volym willoffset din slanka figur.

load...

Du kan också gå med långt rakt eller lockigt hår. Om du vill gå kortare, tycker om en lång bob som skummar dina axlar.

Vad man ska undvika

De flesta höga kvinnor kommer att vilja undvika riktigt korta frisyrer som Pixies. Dessa stilar kan göra ditt huvud verkar mindre än resten av kroppen, vilket kan accent din längd. På samma sätt kan super raka frisyrer få dig att se ännu smalare.

För petite kvinnor

Eleganta och sofistikerade stilar är ett utmärkt val för petite women.Bobs är super smickrande och erbjuder många stora variationer för dig att spela med. Lager och vinklar skär in i bob kan faktiskt ge dig en liten höjd, liksom någon volym ovanpå huvudet.

Läs också:

Varje snitt som faller mellan hakan och axlar är ett utmärkt val eftersom itwill hålla håret i förhållande till mindre ram. Mjuka vågor är ett bra alternativ också.

Vad man ska undvika

Om du är petite, du vet att det kan vara ganska lätt att verka lite barnsligt ibland. För att undvika detta, hoppa över super korta pixie nedskärningar, snäva lockar och extrema hårfärger.

Om du går för kort, riskerar du ser för pojkaktigt och det kan göra ditt huvud ser större än det är. På baksidan kan mycket långa hår att du verkar kortare.

För full figured kvinnor

Full-figured kvinnor ser fantastisk med ett snitt som balanserar ut toppen och botten av din kropp. Mjuka lockar och en medel lengthtend att vara den mest smickrande.

Om ditt hår är tjockt, be din stylist att ta del av volymen med lager eller en rakkniv. Att gå lite rakare, samtidigt som en mjuk våg, och dra håret tillbaka från ansiktet kan också vara slimming.If du vill åka kortare, försöka hålla längden mellan hakan och axlar.

Vad man ska undvika

Korta frisyrer samt mycket långa nedskärningar, kan framhäva några av de funktioner du kanske vill tona ner. Till exempel kan en kort pixie exponera en kortare hals och rundare ansikte. Långt hår kan ha samma effekt, särskilt om håret är mycket tjock eller om du är kortare.

I allmänhet är någon stil som är betraktas som "stort hår" inte det bästa alternativet.

För kurviga kvinnor

Många kvinnor har ett timglas figur. Om du har kurvor-bredare höfter och byst med en tunnare midjan då medellång till lång, vågig eller lockigt hår är ett bra utseende. Det kommer att få uppmärksamhet till ditt hår och ansikte, inte bröstet och höfter.

Hemligheten är att lägga kroppen till ditt hår. Detta kommer att mjuka upp hela ditt utseende och balansera allt. Vissa luggen och en sida del kan också vara ett bra alternativ eftersom de rama in ansiktet.

Vad man ska undvika

Rakt hår accentuerar bara acurvybody, så det är bäst att undvika. Genvägar och updos kan också sätta fokus på kroppen och även göra huvudet verkar oproportionerligt liten.

Göm stora öron

Det finns vissa enskilda funktioner som kvinnor tycker om att tona ner också. En av dem är större öron och många kvinnor får för vana att hugg håret bakom öronen.

Om du känner att dina öron är lite större än du vill, försök att hålla håret över dem. Det kan innebära att få ett snitt som gör detta naturligt eller bryta håret tuck vana.

Göm en stor panna

Bangs är den ultimata lösningen för en kvinna som har en högre hårfäste och känner hennes panna är för stor. Du kan gå med en snygg trubbig klippa eller välja en sexig sido svep (som också kan dölja dina öron).

load...