De bästa färgerna för ljus och galen hårfärg 2018

9 november 2018

Ljust och galen hårfärg är en stor trend och många människor har massor av kul med en mängd olika regnbågens nyanser. Semipermanenta färgämnen låta din kreativitet och funky personlighet lysa igenom den djärvaste håret du kan hoppas på.

Bortom en all-over färg grön, blå, lila, eller vad du föredrar, finns det fantastiska sätt att blanda dessa färger. Du kan gå med dip-dyedombre slutar i en söt rosa nyans eller lila som kompletterar din naturliga färg. Eller så kan du bli riktigt vågad med en tie-färgade utseende och använda flera färger för att skapa en regnbågseffekt.

load...

Det största problemet som stylister stöter vid användning av galen hårfärg är att de kan producera blandade resultat. Dessa semipermanenta hårfärger är kända för att blekna snabbt, och ofta kan det vara svårt att få färg i håret i första hand. Pre-belysning och ta rätt eftervård kan göra en enorm skillnad i resultatet, men fet, galen hårfärg verkligen börjar med att välja rätt produkt.

Låt oss titta på de bästa valen i galna hårfärg varumärken och få några tips för att se till att din färg är sant och långvarig.

Tips från proffsen

Innan du går fet med färg, kan några pro tips göra din galna hårfärg ljusa och färgbeständig.

  1. Skölj hårfärg med kallt vatten för att försegla nagelband och lås i färg. Varmt vatten gör att nagelband att svälla och färgen kommer att köras av håret.
  2. Processfärg längre än den rekommenderade behandlingstiden.
  3. Se till att ditt hår är rent och torrt innan du applicerar färgen. Om nagelbanden är fylld med vatten, kommer färgen inte att kunna mätta håret.
  4. Hoppa balsam när prepping håret. Bara använda schampo.
  5. Lås färg in med en behandling som Kerastase Reflection Pixelist efter färg. Denna behandling ger glans, tätar nagelband och gör färgen verkligen hålla.

Specialeffekter hårfärgningsmedel

Specialeffekter hårfärgningsmedel finns i över 20 galna färger och det är bästa valet för regnbåge hår anhängare. Den varar i tre till sex veckor, även om vissa användare rapporterar att den stannar i flera månader, särskilt om ditt hår är blekt.

load...

Den tjocka konsistens denna vegan vänliga hårfärg garanterar ansökan no-dropp, även om det kan vara svårt att tillämpa. Detta helt definitivt nytta av en längre processtid och en ljus, pre-ljusare basfärgen. Det kommer också att villkor håret och färgerna kan blandas för anpassade nyanser.

Läs också:

Några av färgerna i specialeffekter Hårfärg linje glöd under svart ljus. Dessa inkluderar Atomic Pink, Nuclear Röd, Cherry Bomb, Hi-Octane Orange, Joyride, Cupcake Pink, Bright som F # @ € Gul och Napalm Orange.

Manic Panic semi-permanent färg grädde

Manic Panic vinner i nostalgi avdelningen och det fungerar. Det är den främsta anledningen till detta hårfärg varumärke har funnits under så lång tid.

Manic Panic finns i över 40 färger, från subtila till vågad. Det är en vegan vänlig färg som inte skadar ditt hår. Du kommer att upptäcka att det fungerar också bäst när du bearbetar den längre än den rekommenderade tiden.

Detta märke är en stor satsning när du försöker uppnå pastellnyanser på ljusare hår. Det ger dig en riktigt fin genomskinlig, pastell utseende. Den håller också för mer än ett par schampo.

load...

Den tjockare gel formeln gör för enkel applicering. Om du går till en flerfärgs regnbågseffekt är det ett utmärkt val.

Punky Colour by Jerome Russell semi-permanent hår grädde

Punky Colour by Jerome Russell är en favorit bland stylister. Denna färg är super långvarig, ibland så länge som en månad eller två. Det bleknar fint också, försiktigt flytta till olika nyanser av den faktiska färgen. Liksom många av dessa märken, inte tvätta ur hela vägen på vissa hår.

Denna produkt kommer i cirka 20 roliga färger. Turquoise, Rose Red, och Alpine Grön är några av favoriterna. En av de bästa delarna är dock att det luktar druvor, vilket är en trevlig förändring från de kemiska lukter som finns i andra märken.

Vid tillämpning Punky Color, kan det bli rörigt. Var medveten om att det kan färga tyger.

Joico intensitet semi-permanent hårfärg

Joico är en salong kvalitet semi-permanent hårfärg. Varumärket är känt för sin över de bästa intensiva färger, inklusive metallic. Du kan använda den direkt ur röret eller blanda den med andra färger för att skapa din egen blandning.

Med Joico, kan du njuta av klara färger för ett par veckor. Beroende på skuggan, kommer det att pågå i fem till 20 schampon och det försvinner vackert. Dessutom kommer det att villkor håret och lämnar det blankt och friskt.

Lukten är trevlig och det finns väldigt liten chans att färgning.

load...