De 7 bästa djupa balsamerna för svart hår år 2018

13 november 2018

Vi strävar efter att forska, testning, och rekommendera de bästa produkterna. Vi kan få provision från inköp som görs efter att ha besökt länkar inom vårt innehåll. Läs mer om ourreview process.

När det gäller att ta hand om svart hår, är en sak säker - hydrering är nyckeln. Lockigt hår och hår som har avslappnad eller färgade tenderar att vara mycket torrare än andra hårtyper, så i stället för att bara gå för den genomsnittliga schampo och balsam rutin behöver naturliga hår extra fukt för att hålla den mjuk, stark och släckt. Djupa balsam är ofta den bästa metoden för att definiera lockar och närande kemiskt behandlat hår.

load...

Medan rensning håret är viktigt, är konditionering nummer ett på prioriteringslistan för svart hårvård. Balsam kan användas i duschen för att hålla håret smidigt och hanterbart efter schamponering, kan den användas som en co-tvätt för att ersätta schampo som remsor håret dess naturliga oljor eller använda den kan användas som en leave-in balsam för att behandla håret hela dagen lång.

Här hitta de bästa djupa balsam för svart hår.

Bästa övergripande: Briogeo misströsta inte, reparation djup konditione mask

Oavsett om du färga håret, värme stil det eller koppla det kan en inpackning vara en stor hjälp för att reparera skadat hår. Den Briogeo Misströsta inte, Reparera djup konditione Mask formulerades för just detta. Masken har B-vitaminer för att bekämpa skador som orsakats av kemiska processer och värme. Nypon olja lägger fettsyror för att förhindra frizz och lägga fukt. Algextrakt bidra till att stärka håret med antioxidanter och vitaminer och mandelolja ger extra glans till matt hår.

load...

Använd den i duschen och lämna den på i fem till tio minuter eller ge håret en ännu djupare behandling genom att linda den i plast eller en duschmössa och låta det sitta i 30 minuter innan du sköljer ut det.

”Min blandade etniska hår är omedelbart mer hanterbart, reder ut ansträngning är återfuktad (men inte fet eller klibbig),” en granskare sade. ”Jag märker en enorm förändring i fråga om styrka och elasticitet. Jag höll letar efter brutna trådar i mitt kam och runt / i sink.after tre användningsområden, det finns ingen.”

Bästa budget: Cantu arganolja ledighet konditione reparation grädde

Eftersom lockigt hår behöver så många produkter för att hålla den hydrerad och stylade-from co-tvättar till curling geler, det är en lättnad när en av de bästa produkterna är så prisvärd. Cantu Argan Oil Lämna in Conditioning Repair Cream är en leave-in inpackning som hjälper håret långt efter att du är ute ur duschen.

Denna produkt är fylld med närande arganolja för att dränka hår fukt och samtidigt skydda den från skador. Det är formulerad för hår som har varit över stil och värme skadad. Arganolja bidrar till att ge håret sin elasticitet tillbaka så att den inte kommer att bryta lika lätt.

load...

Bäst för övergår: SheaMoisture Raw Sheasmör djup behandling Masque

Övergången från avslappnad håret att gå naturligt kan vara en process. Att hålla håret stark är viktigt att se till dina lockar växer in och hålla sig frisk. Den SheaMoisture Raw Shea Butter Djup Treatment Masque är formulerad för att göra just det. Den sheasmör återfuktar hår och hårbotten för att återställa det till sin naturliga balans medan kelp reparerar skador som håret är mid-övergång. Och arganolja hjälper till att hålla håret glansigt och smidigt.

Läs också:

En granskare med 4C lockar sade att trots att hon schampo fyra gånger i veckan (vanligtvis ett naturligt hår no-no), har denna mask bidragit till att ge tillbaka de näringsämnen som schamponering remsor av hennes hår.

Bäst för naturliga hår: Insta Natural Keratin Complex hårinpackning

För att hålla naturliga hår blankt och lockar ser definieras är så viktigt en djup konditionering mask som kan skydda och ge näring. Den Insta Natural Keratin Complex Hair Mask är full av fukt oljor som argan, jojobaand kokos för att mata håret ingredienser som behövs utan tillsats av sulfater eller syntetiska färgämnen. Oljorna bidrar till att belägga håret för att hålla den glänsande, slät och frizz-free. Varumärkets Keratin Complex arbetar också för att stärka håret från insidan för att hålla den stark.

”Jag har använt nästan alla inpackning för min 4B / 4C hår, men jag märkte verkligen skillnaden första gången jag försökte det. Jag övergår därför relaxers bara inte kommer att ta på mitt hår längre, men det är okej eftersom denna mask bidragit till att göra min kamma ut mycket enklare,”en granskare sade,”och en av de trådar som jag kammade ut var superstark och elastisk.”

Bäst för avslappnad hår: ORS Hair Majonnäs

Avslappnad hår kan tendera att vara spröda och benägna att mer sönder eftersom det är genomgått flera kemiska processer än naturliga hår. Den ORS Hair Majonnäs skapades för att hjälpa till att bygga upp håret styrka samtidigt lägga fukt och elasticitet. Äggprotein och olivolja blandat med botaniska extrakt och örter hjälper till att återuppliva håret och ge den extra fukt.

Eteriska oljor, amino acidsand vitamin B5 arbetet med att förbättra skadat hår genom att uppmuntra elasticitet och förhindra utspillda ändar. Använd den i duschen och kamma igenom det jämnt. Sedan täcka upp det med en duschmössa och låt det sitta i ca femton minuter för att få full effekt. Mer "

Bästa apotek: Neutrogena Triple fukt djupt återhämtning hårinpackning

Denna klassiska apotek varumärke skapat en prisvärd och effektiv djup konditionering mask för att hjälpa sprött hår komma tillbaka till sitt hälsosamma tillstånd genom att arbeta för att rikta varje del av håret för att ge det maximal fukt. Den Neutrogena Triple Fukt Djupt Recovery Hair Mask har olivolja i det som får ner till kärnan av varje del för att återfukta inifrån. Meadowfoam hjälper till att återfukta mellersta lagret av trådarna. Och mandelolja sveper runt håret från utsidan för att ge det näring.

Denna inpackning också formulerad för att lugna hårbotten, lindra klåda som orsakas av dandruffand behandla symtom på psoriasis i hårbotten och seborroiskt eksem.

Granskare säger att det fungerar bra för färgat hår också, hålla den levande och friska.

Bästa ekologiska: original Sprout inpackning

För att lägga till de flesta fukt i håret, är det viktigt att se till att alla de ingredienser du lägger in det är bra för dig. Det är därför en organisk inpackning kan vara ett bra komplement till din rutin. Denna icke-giftig, var alla naturliga andvegan formel som skapats för familjer att använda som en bekymmersfri balsam alternativ.

Gurka och rosmarin extrakt hjälper till att hålla håret hanterbart medan avgifta den, medan bröd mutter olja ger hår och hårbotten fukt.

load...