Coola låghållande hårklipp för killar 2019

9 november 2018

Jag är ett lågt underhåll kinda guy. Många av oss är. Men dagens man är mer trendiga och stil samvete än någonsin. Hur kille stannar trendiga utan att spendera en hel del tid att göra det? Dessa kyler låga underhålls frisyrer för killar är bra alternativ. Denna lyckliga söker karl, till exempel, arbetar en klassisk Ivy League frisyr som skärs aggressivt nära hight upp sidorna och bakåt. Håret är kortare på kronan och gradvis blir längre framåt. Det kan vara formaterad såsom visas, med en välstrukturerad sidodel (pomada är ett bra stylingprodukt tillval) eller kan bäras torrt och löst för en mer avslappnad look.

Clipper huvudet rakning

En klippare huvudet rakning är ett bra alternativ för män som vill ha lägsta underhålls frisyr möjligt. För denna frisyr, håret surrade med en Clipper inställd till närmaste inställningen. Det lätt frisyr att göra hemma och inte kräver rakning med en rakkniv och raklödder. En rakat huvud är ett bra alternativ för män med håravfall. Kombinerat med en liten ansiktshår (som den här modellen har gjort), blir fokus i ansiktet i stället för skallighet huvudet. Denna stil (eller anti-stil) är ett bra alternativ för alla som har ett fint format huvud. Solskyddsmedel krävs om du spenderar mycket tid i solen, men eftersom hårbotten är mycket mottagliga för solbränna.

load...

Lång buzzcut med ett skägg

Den långa buzzcut med ett skägg är ett bra alternativ för en kille som vill ha en mycket maskulin, men lågt underhåll frisyr. För denna nedskärning, håret skära med en nummer två blad på sidorna och bakåt och skär fingerlängd på toppen (alternativt, håret kan skäras med en lång clipper vakt på toppen). Håret kan titulera med lite pasta för att lägga till en mer tränas utseende. En kort skägg som prydligt trimmas och kanter bidrar till den låga underhålls aspekten genom att förhindra daglig rakning av hela ansiktet.

Lång buzzcut

Den långa buzzcut är ett av de enklaste frisyrer att dra bort (och det är den typ av buzzcut du kan göra hemma). För den här stilen, håret surrade med ett nummer sex vakt på toppen och tas ner till en tre-guard på sidorna och bak. Avdraget kan bäras utan produkt som visas här, men en touch av styling pasta kan ge en något tränas utseende och förhindra "suddighet" du får ibland med längre buzz. För professionella arbetsmiljöer, skulle jag kombinera detta frisyr med en skjorta och slips för att presentera en mer sammanställt utseende.

load...

Macklemore stil skärningen

Läs också:

Mycket populär tack vare hip-hop-artisten Macklemore är detta skärningen stil frisyr en av de enklaste frisyrer för att ge dig som hemma och det är verkligen ett lågt underhåll trendig stil. För denna nedskärning, håret klippt med ett nummer ett blad hela vägen upp sidorna och baksidan av huvudet. Det finns ingen blandning mellan toppen och sidorna. Håret är sedan utformade tillbaka med fingrarna och lite pomada för att skapa en pompadour effekt (kan en fön användas för att lägga höjd till fronten, om det behövs). För denna modell, lägger till en kort skägg en robust utseende till denna trendig stil.

Kort rygg och sidor med en spetsiga toppen

Denna frisyr med sin kort rygg och sidor och spetsade toppen, är nästan en faux hök. För den här stilen är hårklipparen klippa mycket kort höjd upp sidorna och bakåt. Toppen blandas med sidorna vid det runda av huvudet och skars till ungefär en en halv ovanpå tum och. Styling vax appliceras och håret är formaterad med fingrarna. Alternativt kan håret också bäras fram ett svept något åt ​​sidan för en mer formell look.

load...

Straight shag frisyr

En rak shag frisyr är ett bra alternativ för en kille som vill ha en lättskött frisyr med en längre look. För den här stilen, är håret rakkniv skär i långa lager för att lägga till rörelse och ge den lurviga titt runt omkretsen. För styling, helt enkelt lägga till lite styling kräm i fuktigt hår och skaka. När håret är torrt kan det kammade genom att skapa en mer torr look. Denna frisyr faktiskt påminner mig om Steve Jobs frisyr tillbaka i slutet av åttiotalet eller början av nittiotalet.

Klassisk tight avsmalnande frisyr

Den täta kona är en klassisk barbershop frisyr och det är en mina all-time favorit mäns låga underhålls frisyrer. Denna nedskärning går aldrig ur stil och det är lämpligt för alla åldrar eller yrke. För den här stilen är hårklipparen klippa med ett nummer ett blad runt sidorna och rygg och smidigt smälter in ungefär två inches på toppen (topp kan tas längre eller kortare beroende på vad du föredrar). Lite styling pasta eller pomada tillämpas och håret är utformade löst tillbaka och åt sidan med fingrarna (det kan även bäras med en skarp sida del för en mer formell look).

Vågig shag frisyr

En vågig shag frisyr är ett bra alternativ för en kille som vill ha en lättskött frisyr med en längre look. För den här stilen, är håret rakkniv skär i långa lager för att lägga till rörelse och ge den lurviga titt runt omkretsen. För styling, helt enkelt lägga till lite styling kräm i fuktigt hår och skaka. Mycket lätt att styla och ta hand om.

load...