Bröllopshårar 2019: updos inspirerade av den röda mattan

15 november 2018

Detta galleri bröllop updos är inspirerad av frisyrer kändisar har donned innovativa röda mattan. Du hittar super formellt till mer avslappnade 'DOS, men alla dessa stilar skulle se vacker med rätt klänning och en slöja.

Countrysångerskan Carrie Underwood är Exhibit A. Här hon rocks en vass fransk twist. Det är stökigare än den typiska CHINJONG och har en Bouffant att göra det pop.

Kate Mara

Kate Mara vackra kastanj mane sveps åt sidan, halv-up och en halv ner. Hon accenter utseende med vackra juvelprydda barrettes.

load...

Paris Hilton

Paris Hilton sport finger vågor dras in i en slarvig chic, flätad bun. Utseendet är delvis klaff, delvis societeten.

Brooklyn Decker

Om du är lite mer okonventionella, prova Brooklyn Decker två-tonad rörigt chignon.

Stana Katic

load...

Stana Katic visar rörigt CHINJONG är helt klart en trend. Du måste hitta en stylist som kan skapa vågor i håret och sedan sopa dem i en lös knut. Om håret inte är tillräckligt lång, behöver du tillägg.

Dianna Agron

Dianna Argon är bun sticker ut på grund av den serie av lösa knutar som gör det upp. Hon har också smällar, vilket kan accentuera ögon eller döljer en stor panna.

Taylor Swift

load...

Taylor Swift har delvis smällar accentueras av rankor, medan resten av hennes lås är plisserade i ett intrikat bulle. Popstjärnan har naturligt vågigt hår. Om ditt hår konsistens liknar hennes, be en stylist om att återge denna look.

Jessica alba

Skådespelerskan och entreprenör Jessica Alba har sleekest CHINJONG på listan hittills. Om du vill ha en mer klassisk updo på din stora dag, använder denna look som inspiration.

Rachel Weisz

Till skillnad från de andra kvinnorna i det här bildspelet hittills, sport skådespelerskan Rachel Weisz en updo som är helt upp. Inga rankor, lugg eller lösa stripor ofhair för henne. Vem kan klandra henne? Hon har ett vackert ansikte och vill visa det. Om ditt ansikte är ditt nr 1 på tillgångssidan, följa efter.

Läs också:

Hayden Panettiere

Skådespelerska Hayden Panettiere modeller ett liknande utseende till Rachel Weisz-talet, bara hennes mane är gyllene blond, med skarpa crinkles.

Keira Knightley

Keira Knightley är snygg, men lätt vågig updo, är nästan identisk med Jessica Alba. Än en gång, om ditt mål är att se polerad och traditionell på din bröllopsdag, be din frisör att reproducera denna stil snarare än slarviga chignons på denna lista.

Emily Blunt

Emily Blunt super mörk, bakåtsvepta updo nästan lookssevere. Men påfågeln inspirerade hår tillbehör lättar upp stilen en smula.

Heidi Klum

Medan de flesta av kvinnorna på denna lista har updos som featurewaves och crinkles är Heidi Klum stil nästan poker rakt. Om ditt hår är mer elegant än vågig, ger denna stil ett försök.

Milla Jovovich

Om du inte kan besluta om att bära ditt hår ner eller upp, ta en cue från Milla Jovovich. Nästan alla på framsidan av hennes mane exponeras medan sidan och baksidan är dold.

Emma Stone

Emma Stone utstrålar old school glamour med sina rikt färgade smällar och elegant men intrikata bun. Om du vill se ut som en filmstjärna på din bröllopsdag, är denna stil rätt väg att gå.

Li Bing Bing

Här är Li Bing Bing hår slick, svart och drog sig tillbaka. Om du har en mördare ansikte som hon gör, gå till denna look. Råga med några ståtliga juveler.

Penelope Cruz

Om du är en avslappnad slags gal som planerar att buck tradition på din bröllopsdag, anser Penelope Cruz bang och hästsvans stil. Du kommer troligen att behöva hjälp av hårförlängningar för att dra detta ser ut.

Elizabeth Banks

Skådespelerskan Elizabeth Banks bär hennes hår dras tillbaka i en fiskstjärt stil CHINJONG.

Elizabeth Banks

Bankerna göra listan igen med detta mer traditionellt utseende twist.

Shailene Woodley

"Avvikande" skådespelerskan Shailene Woodley ser mer mogen än sina år med denna klassiska filmstjärna bun det är bara lite stökigt.

load...