Bildgalleri för herrfransar 2019 - medium längd

10 november 2018

Denna stil har otroligt rörelse framåt vilket innebär att du måste kommunicera med din stylist om att skapa textur i håret. När du har en stil som har en längre bang, måste man vara försiktig med vikt och volym i luggen. Om luggen är för tung, kommer håret hänga på din panna, eventuellt skapa en skålliknande stil. Har din stylist bryta upp den största delen av en lång bang med en rikt rakkniv eller texture saxar. Detta kommer att skapa dimension och rörelse, vilket gör luggen att svänga åt sidan. Om du har stick-rakt hår kan du uppnå detta utseende men kan ta hjälp av en fön att få bang rör sig i den riktning du vill. Polera bort denna look med en lätt grepp matt hår pasta. Jag rekommenderar matt eftersom fokus ligger på bang och tillämpa en produkt med för mycket glans i det kan verka för att göra ditt hår ser fet.

Blont hår med viss längd har en avslappnad Beachy utseende

Lägga höjdpunkter att ditt hår skapar automatiskt texturen genom grov upp nagelbanden i hårstrået. Även om du är en naturlig blond, kan du lägga till höjdpunkter som bara en nyans ljusare än resten av hårfärg. I själva verket bara genom att lägga till en höjdpunkt som är en nyans ljusare än din naturliga hårfärg kommer att ge intryck av dimension och struktur. En annan teknik för att uppnå utseendet på dimensionen i håret är tillämpningen av lowlights. Lowlights är den exakta motsatsen till höjdpunkter. Istället för att lägga lättare bitar till håret, skulle du ha din stylist lägga bitar som är mörkare än din naturliga hårfärg. Uppnå den totala utseende med genom att be om en kort shag. Det finns längd i ryggen i stället för att tätt klippt och hela stilen är starkt strukturerad med gallring sax för att skapa ett avsikt hackig stil. Avsluta look med en havssalt spray som skapar den perfekta dagen-at-the-beach look.

load...

Längre hår kan vara mycket snyggt och klassiskt

Detta är en variant på hur man utformar ett snitt med lång lugg. Du vill fortfarande din stylist för att skapa textur i håret, annars kommer det att bli svårt att få höjd från din lugg och kronan. Du kan skapa en lurvig effekt i ryggen nacken och har tempelområdet skuren i en avsmalnande lager. Sedan, för att skapa höjd måste du placera en golfboll storlek mängd av en volumizing skum som mousse och fördela i fuktigt hår. Med hjälp av en platt vildsvin-borst eller ventilerade borste, fön bang och kronan uppåt och bakåt. Oroa dig inte för mycket om form ännu. Bara fokusera på att uppnå höjden. När håret är full och torrt, gnugga ett medium för att fast grepp pomada eller hår vax i handflatorna och skulptera håret i form. Avsluta stil med en lätt spritz av en efterbehandling hårspray som har en lätt grepp.

load...

Långt på toppen är en populär look

Vågigt hår fungerar bäst för att uppnå denna look. Om du har rakt hår, kanske du vill överväga att be om en vågigt på din salong. En kropp våg är inte avsett att krypa eller perm håret, men den använder samma process men med bredare rullande stavar så att du hamnar med volym snarare än curl. Sortera av en säng huvud effekt, är denna stil avsikt rufsig men tränas. Kronan och bang har en lång lager skuren i stället för texturering med gallring sax. Templet och tillbaka har en lång avsmalnande snitt, lämnar längd men så småningom kramar sidorna och nacke. Använd en liten mängd Volumizing mousse och föna håret med fingertopparna att skaka håret runt när det torkar. Kom ihåg att detta stil tänkt att ha håret falla naturligt och avslappnat. När håret är torrt, dosera en lätt hold grooming grädde i dina händer och kör fingrarna genom håret, fylla i rufsig look.

Visar textur mycket aktuellt element i mäns nedskärningar

load...

Mediet längd i denna stil ligger i luggen, medan templet och rygg hålls rena snitt. Skarpa vinklar är vad du är ute efter att uppnå detta utseende. Har din stylist använda en linjal rakkniv för att skapa edgy lager till toppen, smällar och polisonger. Särskilt om du har bra benstomme, kommer denna typ visa upp dina stora kindben och käklinjen. Var noga med att susa din lugg på ena sidan, ytterligare skapa rörelse i denna vinkel look. Du vill använda ett fast grepp vax eller hår kitt och verkligen betona edgy lagren med hjälp av fingrarna för att gälla för hår produkt. Dra luggen framåt och åt sidan med produkten på fingertopparna. Med bara lite mer produkt, definiera de översta lagren genom att köra fingrarna genom toppen och kronan på håret för att skapa ett något stökigare utseende på toppen. Slutresultatet är en vass och fashion-forward stil.

Genom att använda någon produkt kan förbättra den naturliga curl och våg i håret

Längre längder är ofta det bästa sättet att kontrollera och hantera naturliga lockar. Om du går för kort med din stil, är du ofta kämpar med tillväxtmönster som kämpar mot den kortare stil, om du går för en komplett buzz cut. För att göra ditt liv enklare och samtidigt uppnå ett utseende som kommer att ge dig lite stil, ett medium shag längd som är skiktad hela kommer att göra dessa saker för dig. Håll nacken och tempelområdet snyggt med en avsmalnande lager av din stylist. Toppen är kvar längre och blandas in i ryggen och sidorna med skiktning tekniker. Detta ser kan vara ganska lågt underhåll i styling avdelningen, men det viktigaste är att styra formen av lockar och dess tendens att frizz. Kombinera i handflatorna i din hand ett lätt grepp grooming grädde och några droppar av en flytande glans polish och sedan sprida genom dina lås på fuktigt hår. Låt håret lufttorka för att uppnå en naturlig nedgång i curl och produkten kommer att hindra lockarna från frizzing ut.

Modifierade versioner av 'tillbaka är definitivt tillbaka i stil

Många män med tätt böjt hår kommer att hålla sitt hår super kort i ett försök att få ett lågt underhåll stil. Men om du kan växa ditt hår med en stylist forma håret längs processen, kan du uppnå en oerhört cool stil med en modern 'tillbaka. Du kan välja att ha en traditionell 'tillbaka genom att helt enkelt forma kammade ut lockarna, eller så kan du ha en skicklig stylist skapa små vändningar i håret för att skapa en tredimensionell strukturerad' tillbaka. Hydrering är nyckeln för en elegant 'fro genom användning av en kombination av sprut lämna-in balsam och oljor. Många oljor på marknaden är avsedda för glans, med viktiga ingredienser såsom silikon. Med denna look, kommer du vill söka efter oljor som är avsedda att återfukta håret, inte bara lägga glans. Naturliga oljor är bäst en sådan marockansk Argan oljor jojoba oljor, shea oljor eller vitamin E olja.

En bra snitt kommer inte att kräva alltför mycket krångel

Läs också:

Över hela långa lager används för att uppnå denna look. Om du har fina eller gallring hår, skulle jag styra dig bort från en medellängd lång lager stil, eftersom du kommer bara inte att kunna uppnå fullheten som behövs för att dra bort den här stilen. Medium till tjocka huvuden av hår kommer att vara bäst. Har din stylist skapa långa lager hela, även på sidorna och baktill. På fuktigt hår, dispensera en liten mängd mousse för styrning och blåsa torka håret vid sidodelen med användning av en galt-borst eller ventilerade borste. Använd uppåt och tillbaka rörelser med penseln. Du kan välja att göra en djup sida del som på bilden, eller del av håret på en mer naturlig del linje. Med hjälp av ett medium hold hår vax eller pomada, kör händerna genom håret och något stoppa sidorna bakom öronen. Slutresultatet är en sofistikerad polerad längre stil.

Texture är en mycket aktuell del i mäns nedskärningar

Kronan och framför denna stil är starkt strukturerad med texture sax och sedan pusslas ut i bang med en linjal rakkniv. Den översta är tänkt att ha en tjock utseende medan den främre har längre stripor av hår som lätt uppnås med rakkniv. Om ditt hår är super tjock, kommer denna typ bidra till att undanröja en hel del bulk från håret, vilket gör styling en mycket lättare uppgift för dig. Det finns en hel del volym i denna stil, så att du kommer att vilja använda en Volumizing mousse i fuktigt hår för att blåsa torrt. När håret är torrt, ha kul med varierande längder på lager och bitar med en medium stadga vax. Dra bitar av hår överallt där du vill att de ska falla. Ta lager framåt eller åt sidan, bara låta håret-skulptera kreativiteten flöda. Du kan ändra upp utseendet genom att byta upp riktning lagren, så att du alltid har en fräsch stil.

Med ett bra snitt, kan du verkligen visa upp tjockt hår när det är längre

Detta är en shag skära med tung texturering överallt. När du texturize håret, är du bokstavligen skära bitar av hår sektioner, lämnar varierande längder av hår överallt. Denna metod bidrar till att uppnå volym behövs i denna stil eftersom de kortare längderna driva upp längre längder efter texturering. Denna stil fungerar utmärkt med tjockare huvuden av hår, eftersom det verkligen behöver enorma texturering. Torka håret med hjälp av fingrarna för att dra kronan området upp och skapa rörelse i sidorna genom att skaka framåt medan torkning. Använd en spray i rot uppsving som du spraya direkt på rötterna för att hjälpa vinst volym om du behöver det. När håret är torrt, använd ett fast grepp hår kitt eller vax för att pussla ut lagren, uppåt på toppen, framåt på polisonger och ner och ut i nacken.

Medellångt hår gör att du kan bära den i en mängd olika sätt

För en elegant, sofistikerat coif en sleeked back stil ser alltid bra. Längre längder kommer att vara din vän att hjälpa till att uppnå detta stil så att du inte ser ut som en smörjare från 50-talet. Har din stylist klippa håret i en medel shag längd med långa lager i stället för en tung texturemetod. De längre lagren gör att du formen sidorna och toppen tillbaka till en elegant stil som mycket lättare utan att slåss hårstrån som vill sticka upp eller ut. Föna håret med en Volumizing mousse och en ventilerad pensel, flyttar allt hår uppåt och bakåt. Använd ett medium stadga pomada med en lätt glans att styla håret tillbaka. Du vill ha ett elegant utseende utan att titta våt eller fet. Detta kommer att hålla dig ser polerat och perfekt stil.

Retro frisyr har blivit populärt igen

Påminner om dagar Duran Duran och 80-talet, är denna texture shag fortfarande en hit! Detta är en mognat version dock från den populära stora hår trender detta decennium. Har din stylist forma din shag med en linjal rakkniv, lappteknik ut luggen, nacke och polisonger. Denna stil följer formen på huvudet; fylligare på toppen och kronan kramar sedan tempel och nacke. Skapa sidled utan en del av slag torkar håret med fingrarna eller en ventilerad borste. Du kan använda en liten mängd sprej rot uppsving av kronan faller alltför kraftigt, men din stylist borde ha texture merparten ut för dig. När du är trevlig och torr, dosera något medium hold hår vax med fingrarna, och se till att separera och definiera lagren. Du kan välja att pussla ut din lugg att falla framåt eller skjuta dem tillbaka till dina bästa lager samtidigt gå med samma rörelse.

En liten lurvig är väldigt sexig

I själva verket är en liten lurvig sexig, så länge du inte replikera Scooby Doo tecken Shaggy. Om du har en naturlig våg till ditt hår, är detta ett utmärkt alternativ för att skapa stil med en längre längd. Du kan spela med att bära din lugg framåt, åt sidan, eller trycka tillbaka. Bär stil full runt ansiktet eller stoppa sidorna bakom öronen. Längre längder kan du växla upp din stil alla med samma frisyr. Din stylist bör skära långa lager för rörelse och sidorna är något kortare, examen i en längre nacken längd. Denna stil bör vara ganska lågt underhåll för dig; Dock kan längre längder visa upp oljor lättare. För att förhindra en fet ser mop av hår, se till att tvätta håret regelbundet och skick ändarna, eftersom du kommer att vara benägen att kluvna toppar med längre längder. Arbeta en lätt hold grooming grädde för att styra; annars är en något rörig mopp målet att bära denna look.

Höjdpunkter lägga dimension och struktur

Detta ser har gott om rörelse och textur med kombinationen av en rakhyvel snitt och höjdpunkter. Markera håret i huvudsak skadar nagelbanden när du tar bort pigment från håret. Men skadan har en positiv sida i att den bidrar till att skapa bra konsistens i håret. Var inte rädd för skadan. Det är inte skadar håret vid roten, snarare är hårstrån något uppruggad. Med regelbunden hårklippning och bra produkt, kommer du aldrig se den negativa sidan av skadan ordet. Forma snittet med en linjal rakkniv läggs kant och dimension, och vara säker på att pussla ut lagren med ett medium hold hår vax eller pomada. Om du har din stylist lägga ljusblont bitar, kan du vara säker på att använda en hög glans pomada eftersom håret kan tendera att se tråkig eller torr.

Med rätt snitt, inte längre hår inte vara hög underhåll

Om du har en naturlig våg, vilket skapar en klippa som ramar in ansiktet och faller naturligtvis kommer att se ut tränas och vara lätta att hantera. Eftersom du har en naturlig våg, har du redan en inbyggd styling stöd. Du behöver inte göra en hel del styling om du inte har en viss del eller cowlick att du kämpar. I det fallet kan du prova att arbeta med en del i stället för mot den. Håll polisonger kuren runt öronen och tillbaka något fulla. En lätt hold gel eller grooming grädde kommer att vara den enda produkt du behöver. Arbeta produkten genom håret med händerna, dra kronan uppåt och låta håret falla naturligt. En snabb skaka av din man och du är bra att gå!

load...