Bilder av ombre frisurer på svart hår 2019

12 november 2018

Hårfärg behöver inte vara plan och endimensionell, eftersom dessa ombre hår bilderna visar. Som en av de hetaste trenderna för att träffa en värld av färg, ger det nästan oändliga möjligheter för färg anhängare. I ett nötskal, är ombre hår vanligtvis två olika nyanser, en mörkare en närmare rötterna och en ljusare (ibland mycket ljusare) en på ändarna, eller börjar halvvägs ner i hårstrået till ändarna. En av anledningarna denna trend erbjuder så mycket variation är att du välja var du vill att din kompletterande / kontrasterande färg att börja.

Inte luras att ombre betyder att du kan helt enkelt låta en gammal färg växa ut i en rörig sätt, även om vissa kvinnor hända på det här sättet. Ja, det är en lägre underhållsprocessen än andra, men det är ändå klokt att besöka en stylist på din salong att ha tjänsten gjort, särskilt om du vill ha en drastisk färg som kräver att lyfta mer än två nyanser.

load...

Som modell Chanel Iman visar här en smickrande mörkare nyans vid rötterna gradvis morfar in i en ljus kanel färg - färgförändringar i ombre hår kan vara mycket dramatisk eller mer subtila.

Melanie Fiona pinnar till ändarna

Melanie Fiona väljer en subtil look, med sin kontrasterande färg främst inriktat på ändarna av hennes hår. Även om du kan definitivt se färgskiftning, det är inte alls lika fet som andra ombre stilar.

Chanel Iman och en gradvis färgförändring

Medan den ljusare färgen inte är strikt placeras på ändarna av Chanel Iman hår här - se var ljusare nyanser spelar in runt hennes ansikte? - det är där de flesta av fokus ligger.

load...

Raven Symone är mer drastiska ombre

Raven Symone väljer en mer drastisk skillnad mellan hennes mörka hårfärg och lättare ändar. Som med många ombre blickar börjar skuggan skillnaden ungefär halvvägs ner i schaktet.

Ciara - full volym och färg

Läs också:

Ciara är känd för att spela runt med olika utseende, inklusive olika färger, så det är ingen överraskning att hon deltar i ombre hår trend. Djupa bruna rötter långsamt förvandlas till mörka honung lås.

Naomi Campbell är lockig snitt

Trenden är inte bara arbeta på raka stilar; Naomi Campbell applicerar den på denna raka och lockigt combo. Hon håller luggen rak och en färg, men låter lockigare längder spela med en ljusare nyans.

Raven Symone - full av lockig färg

load...

En annan lockig ta på trenden, inte Raven Symone inte skygga superlånga förlängningar, som erbjuder en dramatisk kontrast till kaffefärgade rötter.

Ciara s Bolder ta på trenden

Till skillnad från hennes tidigare utseende, erbjuder detta Ciara ombre hår bilden mycket mer kontrast mellan färger. Håret närmare hennes huvud är nästan svart, men när hon träffar den övre delen av öronen, är det blekt blondin hela vägen ner! En smart stylist kan se en sådan djärv färgskiftning inte ser ut som du helt enkelt missat flera möten.

Jennifer Hudson - en mjukare nyans

Jennifer Hudson spelar det säkert och mjuk med denna ombre look som håller en del av färgen på undersidan av hennes flätor. Hon börjar inte färgbyte tills hon är nästan själva ändarna av hennes hår.

Chanel Iman - lättare och djärvare

En slutlig Chanel Iman look visar hur mångsidig den ombre hår trenden eftersom hon såg på sig inte mindre än tre varianter, som alla är mycket olika. Denna stil har lugg och mer kontrast mellan en mycket mörk rot färg och mycket lättare ändar.

Vill inte att färga håret, eller bara vill prova ombre leta efter en kort tid? Tillägg är ett bra sätt att experimentera utan att göra en mer permanent engagemang. För den ultimata snabba förändringar och kortfristiga beslag, använd clip-on hårförlängningar, vilket gör att du kan prova så många färger som du vill utan att behöva oroa skador eller att sitta fast med en färg du inte gillar.

load...