Bilder av långa frisyr för män för inspiration 2018

9 november 2018

För en eller annan anledning, många killar helt enkelt inte kan dra av en lång frisyr - oavsett om det är på grund av att en konservativ jobb eller helt enkelt en ostyrigt hår, är långt hår inte för varje människa. Fördelen med att ha längre hår är att det kan ge dig massor av styling alternativ. Nackdelen är att långt hår tar mer arbete och omsorg än en kortare stil. Om du har en bra hår och kan dra bort det på jobbet, växa ut och se vad som händer.

Killar letar efter en lång män utformar hittar massor av mäns frisyrer med stylingtips här. Från långa lager till tillfälliga shag nedskärningar, detta galleri innehåller en mängd frisyrer för män. Vi rekommenderar att skriva ut önskat foto och ta den med dig till din stylist - varje frisör eller stylist kan tolka dina önskemål på olika sätt, så tar ett foto är ett bra sätt att se till att den person klippa håret förstår exakt vad du vill.

load...

Håret i denna stil skärs med hjälp av en rakkniv för att ge en deconstructed titt på ändarna. Subtila röda höjdpunkter djup och ger en "rockstjärna" vibe. Stil, applicera en liten mängd pomada i fuktigt hår och föna rakt ner. Applicera lite pomada till torrt hår för extra glans och separation.

Långa lager för vågigt hår

För den här stilen är klippt med hjälp av en rakkniv för att ge en lurvig, ratas look. En liten mängd styling kräm kan läggas till håret för glans och separation. Stil, helt enkelt ge håret en shake och flytta runt med fingrarna för att uppnå den önskade effekten.

En lång, rak shag

load...

För den här stilen är klippt i långa lager med hjälp av en skärpunkt teknik. En rakkniv används för att ge en extra separation till ändarna. För dem med en liten våg kan pomada läggas och håret blåstes torr rakt ner. Lite pomada ger glans och separation.

En lång shag med höjdpunkter

Detta är en razored shag frisyr i som belyser, lowlights och stråk av färg djup och ger en modern, avslappnad alternativ look. Stil, applicera en liten mängd styling kräm för att lägga till separation och slänga på plats med fingrarna.

En elegant, rakhyvel shag

Läs också:

En rakkniv används för att klippa håret i långa lager och ger en deconstructed titt runt kanterna. Om inte ditt hår är naturligtvis mycket rak, kan ett strykjärn användas för att ge ett elegant utseende. Applicera en liten mängd gel i fuktigt hår och föna rakt ner. Arbeta lite mer gel mellan handflatorna och släta hår ner, dra slumpmässiga sektioner mellan fingertopparna för chunky strimmor av separation.

load...

En avslappnad, vågig shag

För den här stilen är klippt i långa lager överallt. Stilen skärs med ett rakblad runt kanterna för att avlägsna eventuella rättframhet och ger en lurvig utseende. Stil, använda en mycket liten mängd styling kräm för att ge en naturlig glans och lägga vikt och separation.

Långa lager för tjockt hår

För den här stilen är klippt i långa lager med sax. Till skillnad från shag frisyr, är denna stil klippa lite trubbigare runt kanterna för att ge ett renare utseende. Stil, tillämpa en dime -stora mängd gel från hårbotten till topparna. Blåsa torrt med en paddel borste rikta hår från sida till sida för att skapa volym. När håret är lätt fuktad inkassera lite mer gel genom att lägga glans och separation. För en mer formell utseende kan håret kammas tillbaka med lite pomada för glans och sleekness.

Extra långa lager

Håret i denna stil skärs i långa lager. En rakkniv används på ändarna för att ta bort rättframhet. Stil, applicera en liten mängd grädde från rötterna till ändarna på något fuktigt hår. Borsta håret tillbaka och kratta med fingrarna för att skapa separation. Stoppa håret bakom öronen och låt torka naturligt.

En Tillfällig shag frisyr

Håret i denna stil skärs i långa lager och en rakkniv används för att ge ett splittrat, deconstructed utseende ändarna. Mycket behövs lite styling, men en snabb tillämpning av styling kräm eller pasta kommer att lägga separation och ge det "levde i" look.

En shag för fint hår

Detta är en shag där håret är lite finare. Stilen är skapad med hjälp av en hårklippning rakkniv att ta bort rättframhet runt kanterna och ger en shagged ut utseende. Tillåta håret torka naturligt och sedan lägga till en mycket liten mängd av styling kräm för att tillföra glans och separation.

load...