Bilder av korta frisyr för män för lätt underhåll 2018

11 november 2018

Korta frisyrer

En kort frisyr är nästan alltid ett bra alternativ för en man. En genväg är maskulin, svalt i varmt väder, och i allmänhet lätt att underhålla.

Bara för att håret är kort, betyder inte att det måste vara tråkigt. Detta galleri innehåller flera stora mäns frisyrer för killar som letar efter en kort frisyr - från en buzzcut till en kort, texture män frisyr, hittar du en stor frisyr som passar dig. För att se till att du får exakt snittet du letar efter, rekommenderar jag att skriva ut ett foto av stil och ta den med dig. Visar en bild är alltid mycket lättare än att beskriva en frisyr. När du väljer din stil, bara se till att vara realistisk och välja en stil som kommer att arbeta med din hårtyp och ansiktsdrag.

load...

Denna stil är ett bra alternativ för en man med naturlig struktur. Håret klipps nära på sidorna och tillbaka och lämnade ungefär två inches lång ovanpå. Stil, när håret är lätt fuktad, applicera en liten mängd styling pasta (ett med en matt finish) och arbeta runt i handflatorna i din hand. Fördela jämnt genom håret och använd fingertopparna för att lägga till lite struktur. Bara fungerar inte alltför hårt på det - det är en mycket avslappnad stil.

En klassisk butch frisyr

I denna stil, är klippt jämnt över hela huvudet med Clippers (i denna stil är en # 2 blad används). Utförs korrekt, bör håret avsmalnande kortare på sidorna och tillbaka, utan någon synlig linje i nacken. Stylingprodukt krävs inte, men jag föreslår en god ledighet balsam med ett solskyddsmedel för att skydda hårbotten och jämna ut håret.

load...

En texturerad murgrönaliga frisyr

Med denna stil, är klippt för att anpassa sig till formen av huvudet, med lite extra längd i fronten. Denna stil fungerar bra med de flesta hårtyper, men är särskilt väl lämpad för dem med böter eller gallring hår. Stil, arbetar en liten mängd styling pasta i handflatorna i handen och applicera i håret. Med hjälp av handflatan, arbeta håret i en sidledes rörelse över toppen av huvudet och använda fingrarna för att ge lite lyft i fronten.

En klassisk avsmalning med en texturerad topp

Detta är en traditionell stil med en modern twist. Sidorna och baksidan skärs Clipper kort med en avsmalnande hals. Den översta kan antingen kammade prydligt med en del för kontoret eller spetsade upp på toppen för helgen. Detta är en bra stil för mannen som vill kortare hår med alternativ. Som bilden är lite pomada arbetade mellan handflatorna och appliceras på håret. Håret är sedan riktas tillbaka med fingrarna med sektionerna vid omgången av huvudet skjuts något framåt. Fingrar kan användas för att vrida avsnitt för extra textur.

Läs också:

Ivy League stil

load...

För den här stilen är klippt aggressivt kort på sidorna och tillbaka med en ren avsmalning på halsen. Håret klipps fingerlängd på toppen. Stil, använd en ärtstora mängd pomada. Arbetet produkten mellan handflatorna i handen och jämna ut håret framåt ovanpå. Med denna stil, är betoningen på ordning och snittet ska putsas var tredje vecka.

En kort stil med en texturerad topp

Denna stil är ett bra alternativ för en man med håravfall. Håret klipps nära på sidorna och tillbaka och lämnade ungefär två inches lång ovanpå. Stil, när håret är lätt fuktad, applicera en liten mängd styling pasta (ett med en matt finish) och arbeta runt i handflatorna i din hand. Fördela jämnt genom håret och använd fingertopparna för att lägga till lite struktur.

Den klassiska Ivy League

Med denna stil, håret beskärs kort för att anpassa sig till formen av huvudet. Clippers används för att klippa håret kort och hög förbi kronan. Den översta klipps Clipper kort på kronan och får komma gradvis längre framåt. En lätt tillämpning av pomada ger glans och ger utseendet en färdig utseende.

En kort Ivy League cut

Uppkallad efter stilar som en gång var populära på Ivy League universitet, är denna stil tas aggressivt nära med Clippers högt upp på sidorna och baksidan av huvudet. Den halsen är vanligtvis avsmalnande ren med ingen linje i nacken. Håret i detta foto skärs fingerlängd på toppen med lite mer längd på framsidan. Medan stilen ser bra handdukstorkat med ingen produkt kan lite pomada eller grädde tillsättas för att ge en något mer tränas utseende.

Den burr frisyr

För en Burr, är håret klippt aggressivt kort över hela huvudet. I detta foto är en # 1,5 blad används. Den halsen är avsmalnande och en ren båge skärs över öronen. Ingen styling krävs, men på grund av den mycket korta natur snittet bör en bit av solskyddsmedel appliceras på hårbotten när långvarig exponering för solen önskas.

Den långa crewcut

I denna stil håret klipps med Clippers över hela huvudet, med sidorna och tillbaka avsmalnande betydligt kortare än den övre. För styling, lite gel eller pomada ger glans och ger en mer tränas utseende.

load...