Bilder av bländande sätt att bära rött hår 2018

9 november 2018

Rödfärgade frisyrer är mycket populär i dessa dagar, salonger över hela landet rapporterar till tidningar som Allure, InStyle och O, Oprah Magazine. Så när du ser fantastiska rött hår på gatorna, är chansen att det inte är naturligt. Detta är inte att säga att sanna rödhåriga inte existerar. De gör visserligen, men när en kvinna med en vacker röd nyans passerar genom dig, inte anta att det är helt naturligt.

Både blondiner och brunetter har varit kända för att färga håret rött, och några rödhåriga kan vända sig till en salong för att ge sin färg ett uppsving om det blir svag med åldern. I detta galleri, granska bilder på några av de mest underbara röda frisyrer today.This spelet har välkända kändisar med rött hår (oavsett om de är födda på det sättet eller inte). Var särskilt uppmärksam på foton från "Mad Män" Christina Hendricks, Marcia Cross av "Melrose Place" och "Desperate Housewives" berömmelse; och Cynthia Nixon, mest känd för "Sex and the City". Nixon, till exempel, är en naturlig blondin som färger håret rött.

load...

Även flask rödhåriga har blivit allt populärare, betyder det inte att alla ska ha skuggan. Naturliga rödhåriga tenderar att ha blek hud och ögon. Om du är mörka ögon och mörkhyade är det osannolikt att smickra din hudton skuggan av rött av Marcia Cross hår. Kanske du vill ha mer av en rödbrunt eller vin-färgad nyans av rött i stället.

Prata med din kolorist om den bästa nyans av rött för din hy. Var noga med att diskutera de steg du måste vidta för att övergången från den röda färgen, bör du tröttnar på den. Färgämnen kan vara svårt på håret, så om du redan kemiskt räta ut det eller sätta det genom andra processer, kan färg gör din man ännu svagare och skörare.

load...

Å andra sidan, kan du prova en mer naturlig skugga med hjälp av henna, som kommer från en anläggning för att färga håret. Detta kommer dock att ge dig mer av en röd nyans än en sann fet nyans av rött.

Kanske du inte är intresserad av en naturlig look alls men kan inte vänta med att stoltsera en Kool-Aid nyans av rött. Om så är fallet, tala med din stylist om hur du får elektriska röd låser a la Claire Danes på teen drama "Mitt så kallade liv." Någon av alla hudtoner kan rocka denna look.

Oavsett om du går till en naturlig röd utseende eller en fet en, kommer du förmodligen behöver Some att hålla rött hår från blekning. Om du decideto färga ditt eget hår, lära tosave på hårklippning, hårfärg och hår product att avoidcommonat-home hår colormistakes.

Läs också:

Paloma Faith

Paloma Faith stenar en stor röd frisyr med denna extravagant hatt.

Jaime Ray Newman

Jaime Ray Newmans rakt rött hår är ett perfekt utseende.

load...

Linzey Cocker

Linzey Cocker har lite mörkare rött hår, men ändå vackert.

Maggie Rizer

Maggie Rizer är nästan orange hår lyser på röda mattan.

Cynthia Nixon

Kort hår + rött = Cynthia Nixon fantastiska utseende.

Christina Hendricks

När dina ögon och hår gör den perfekta kombinationen får du Christina Hendricks.

Evan Rachel Wood

Evan Rachel Wood glöd, dock.

Jennifer Ferrin

Vågigt rött hår är perfekt för stranden.

Florence Welch

Florence Welch = fet och rött.

Florence Welch

En annan ser atFlorence Welch röda hår.

Isla Fisher

Rött hår på en röd bakgrund gör för en modern look.

Nicola Roberts

Nicola Roberts med att kort hår, rött hår, bryr sig inte stil.

Marcia Cross

Lång och rött är ett perfekt utseende för Marcia Cross.

En helt underbar Red Hårfärg

Modeller på banan klippa rött hår också, duh!

Alicia Witt

Christina Hendricks

Detta är den perfekta frisyr för din nästa formella tillfälle

Lily Collins

Lily Collins är vacker och hennes hår är helt perfekt.

Jessica Chastain

Madison Stubbington

Madison Stubbington hatt och hår combo är en look som vi alla kan sträva efter!

Emma Stone

Känd för sitt röda hår, är Emma Stone inte blyg på röda mattan.

Bella Thorne

Nästan jordgubbs färgad, har Bella Thorne hår en lugnande ton.

load...