Bästa valet i professionellt hårblekmedel

14 november 2018

Bleach är ett av de mest kraftfulla kemikalier som professionella stylister använder på håret. När det används på fel sätt kan bleka orsaka irritation, brännskador, hår skador, och även håravfall. Men om det används på rätt sätt, kan bleka ge ganska imponerande resultat.

En av de viktigaste stegen för att uppnå en perfekt nyans av blond med blekmedel börjar med rätt produkt.

Salon mot generiska varumärken

Inte alla blekmedel är skapade lika. Vissa produkter är starkare och arbeta snabbare än andra, medan andra är mer skonsam och avsedd för hår som är känslig eller tidigare ljusare. Det finns också en stor skillnad mellan salong kvalitet blekmedel som proffsen använder och den generiska blekmedel finns på apotek och rabatter skönhetsbutiker.

load...

Med en professionell blekmedel, får du även resultat och produkten är tillverkad med kvalitet ingredienser. Dessa innehåller ofta extra balsam som ger näring åt håret för att förhindra torrhet och skador. Många inkluderar toner samt att värma upp ljusare färg.

Generiska varumärken, å andra sidan, är ofta med sämre ingredienser. Sällan gör de innehåller närande ingredienser, så håret är stor risk för skador. Även om ditt hår överlever ljusare processen, det finns en stor potential för ojämn färg.

När det gäller hår blekmedel, du verkligen får vad du betalar för. Ditt hår hälsa är värt det, så låt oss titta på de bästa bleknings alternativ som används av proffsen.

load...

L'Oreal blond studio platina plus ljusare pasta

L'Oreal Blond Studio Platinum Plus Lightening Paste är Cadillac av blekning produkter. Detta är fällt en av de mest effektiva och minst skadliga ljusare produkter på marknaden.

L'Oreal Platinum finns i två olika formler. Platinum Plus innehåller ammoniak och är mörkare hår som kräver en högre nivå av hiss. Platinum Ammoniak Free innehåller ingen ammoniak och är lämplig för att lyfta lättare nivåer. Detta ger dig mer kontrollera och på ett tillåter en stylist att skräddarsy formel mer specifikt för varje kunds behov.

Till skillnad från traditionella blondering som kommer i pulverform, är L'Oreal Platinum mer av en oljig pasta. Texturen är mycket lättare att arbeta med än traditionell blekmedel eftersom det inte expanderar eller resa mycket alls. Detta är till stor hjälp när du försöker att undvika överlappning med någon tidigare ljusare hår.

Läs också:

L'Oreal Platinum är lite dyrare än andra blekning produkter, men det är favorit bland professionella frisörer. När du använder det, du har svårt att gå tillbaka till andra märken av blekning.

load...

L'Oreal snabb blå pulver blekning

L'Oreal Quick Blue Powder Ener lever upp till sitt namn. Detta blekmedel fungerar snabbt.

Det är en bra produkt när du lägger några snabba höjdpunkter på schampo skålen medan kundens toner bearbetar. Det är också ett bra alternativ när du dubbla upp en all-over-färg med några ombre ändar och du behöver höjdpunkterna för att bearbeta snabbt.

En annan fördel med detta blekmedel är att den har en blå grundton som något toner höjdpunkter som den lyfter. Det kommer inte helt ersätta behovet av en toner om håret är riktigt fräck, men det kan hjälpa till när du behöver lite toner.

CHI blondest blond jonisk creme och pulver blekning

Blondest Blonde Ionic Ener från CHI aldrig besviken, och deras bleka är verkligen en av de bästa.

Detta ammoniakfria blekning kan lyfta upp till åtta nivåer. Det är en av de mest bekväma blekmedel att använda när du gör en behandling on-the-hårbotten. Inbyggd långt infraröd hjälper till att neutralisera varma toner inifrån och ut, vilket ger utmärkta toning kapacitet.

Blekmedel enkelt kommer i en kräm eller pulverform, som ger de stylist alternativ och kontroll.

Schwarzkopf Igora Vario blond extra kraft

IGORA Vario Blond Extra Power har en stor konsekvens och torkar inte ut som andra blondering. Det har varit en topp val bland stylister i många år och det fortsätter att vara en av favoriterna.

Detta dammfri blekning har en krämig, gel-liknande konsistens tillsammans med en behaglig doft. Den har också en pålitlig anti-gul effekt, och det med framgång kan lyfta upp till åtta nivåer. Denna blekmedel är bra att använda när man försöker uppnå en extra cool-tonas blond.

Det är lite på den pricier sidan jämfört med andra blekning produkter, men de extra pengar kommer att vara väl spenderade.

load...