Bästa shampoo för färgbehandlat hår 2018

15 november 2018

När det gäller att upprätthålla dina dyra höjdpunkter eller färg, bör du investera i kvalitet schampo. Precis som du skulle kemtvättas en dyr klänning i stället för att köra det genom tvättmaskinen (även på den milda cykeln), det är värt att spendera några extra dollar på en kvalitet balsam och schampo för färgbehandlat hår.

Jag har forskat de bästa schampon och conditionerson marknaden och berätta varför var och en är värt köp. Du hittar apotek, varuhus och mitten prissatta plockar här, liksom några sulfatfritt schampo. Sulfater är en löddrande ingrediens och vissa experter hävdar att de inte är bra för färgbehandlat hår.

load...

Det finns ingen anledning att köpa ett schampo speciellt framtagen för färgat hår. Så länge du väljer en mild, återfuktande och fuktgivande schampo bör du vara bra att gå.

Kerastase Bain Miroir

Kerastase s Bain Miroir schampo har gjort det på många "bästa" listor under årens lopp, inklusive InStyle Magazine minst två år i rad.

Speciellt framtagen för färgat hår, Bain Miroir fungerar genom beläggning trådar, som skyddar dem från stripp några billigare schampo kan orsaka. Bain Miroir skyddar också mot UV-strålar och föroreningar.

John Frieda Samling Shampoo

En annan populär schampo på bästa listor, kommer John Frieda Samling Shampoo i tre olika versioner: Sheer Blonde, Brilliant BrunetteandRadiant Red

load...

Varför det är så populärt: Din badvattnet sannolikt innehåller både klor och oxiderade mineraler, vilket kan beröva håret av färg. John Frieda Collection schampo är milda rengöringsmedel som tar bort skadliga element, förebygga, till exempel, blont hår vrider grönt, samtidigt som belyser ljus och inte fräck. Ännu bättre, kommer detta schampo inte ändra din hårfärg.

Moroccanoil Restorative Hair Mask

Denna reparativ hårinpackning kommer att göra underverk på torrt, grovt hår. För de av oss med torrt hår redan som sedan får sitt hår färgat, är en mask en nödvändighet. Detta är ett utmärkt. Om dina ändar är torra, men dina rötter tenderar att vara på fetare sidan, använda bara på dina ändar.

Läs också:

Matrix Biolage ColorCare Therapy Shampoo

En annan populär favorit, Matrix Biolage ColorCare schampo har stått sig genom tiderna. Välj den som bäst passar din hårfärg och njuta av priset (billigare än high-end Kerastase, men ett bättre utbud än John Frieda schampo).

load...

Shikai s henna guld

Rödhåriga kan dra nytta av schampo formulerade med henna i dem. Liva lås mellan färgämnen med Shikai är billigt Henna Gold schampo, formulerade bara för rödhåriga. Innehåller naturlig röd henna för en rik färg uppsving.

Se bilder på vackra röda frisyrer för inspiration.

Kerastase Reflection Chroma Protect Condi

En favorit balsam för färgat hår, bidrar detta krämig produkt upprätthålla färg, det inte band som andra billigare balsam på marknaden. Det har också 'ljusreflekterande' egenskaper som utformats särskilt för färgat hair.A stor billigare Kross: Dove Moisture Rich Color Conditioner (köp från Amazon), som du kan köpa på apoteket.

Redken Color Extend Magnetics schampo 10,1 och balsam 8,5

Det är prisvärd och formulerade för flaska blondiner, brunetter och rödhåriga.

Bumble and Bumble färg sinnade sulfat gratis schampo

Detta sulfatfria shampoo fungerar på alla hårfärger, men vad jag gillar mest (bortsett från de stora recensioner det blir) är att den inte innehåller sulfater, den löddrande tvättmedel och de dåliga pojkar hårprodukter. Eftersom det inte innehåller sulfater, det kommer inte att löddra väl kan som vara irriterande.

L'Oreal Paris Everpure sulfatfritt färg sjukvården smidig schampo

Sulfater är inte bra för färgat hår, och detta apotek varumärke är inte bara sulfatfritt och billigt, det blir bra recensioner samt. Obs: det luktar rosmarin.

Fekkai Tekniker Color Care Shampoo

Fekkai är en stor mitten av prissatta varumärke för hårvård. Detta schampo - speciellt formulerad för färgat hår - är älskad för sina mildhets och konditionerande egenskaper.

load...