Bästa lockiga frisyrer för kvinnor över 50 2018

15 november 2018

Jag vet massor av kvinnor med naturligt lockigt hår. De bekämpa frizzies minut finns fukt i luften och många av dem räta sitt hår antingen kemiskt eller via utblås processen.

Men de flesta av dem omfamna sin hårets naturliga struktur och kliva ut i underbara, frodiga lockar. De har lärt sig hur man korrekt att omsorg och stil sitt hår och de vet vad nedskärningar ser bra ut på dem och vilka som inte gör det.

Det är något som ålder ger dig: visdom.

Bernadette Peters

load...

Kvinnor med super lockigt hår bör begränsa värme styling till 2 till 3 gånger i veckan. Längre och kan du riskerar att skada ditt hår. Förhindra frizz är i grunden en process i fyra steg: deep tillstånd en gång i veckan. Applicera en leave-in balsam för att ändarna efter en dusch. När styling håret, tillämpa ett serum som innehåller silikon (leta efter "dimetikon" på flaskan) till vått hår, beläggning varje curl. Låt håret lufttorka eller använd en diffusor.

Hur ska man gå rakt när man har lockigt hår

Om du vill prova rakt hår för en dag eller två, funderar på att skaffa en professionell blowout på en salong. Det finns många Blow Dry salonger i storstäder där du kan få ett slag ut för under 50 €.

load...

Kvinnor med lockigt hår som vill gå rakt borde prova en professionell hår riktning på salongen. Lösningen är mycket likt en perm, bara i stället för lockigt hår, rätar det det. Jag skulle föreslå att hitta en stylist som specialiserat sig på hår riktning eller som har super lockigt hår själv.

Kate Capshaw lockig

Medellängd är den perfekta längden för hår hos kvinnor över 50, eftersom det är fortfarande tillräckligt länge för att anses vara snygg och sexig, men inte så länge du ser ut som du försöker vara 25 igen.

Du kan helt enkelt inte kan gå fel med ett snitt som ligger någonstans mellan hakan och några inches nedanför axlarna. Denna längd fungerar för alla oavsett ålder, hår textur och deras ansiktsform.

Michelle Pfeiffer

Som ni förmodligen vet om du är på denna sida kan lockigt hår vara svårt att ta hand om. I alla typer av väder, kan det frizz upp youbecause torrt hår älskar att suga upp fukt från luften.

load...

Du kan bekämpa denna frizz med någon av de fantastiska lockigt hår produkter på marknaden idag, inklusive behandlingar, schampo, balsam och masker.

Kelly Hoppen

Lockigt hår behöver lite längd att väga ner det och hålla den från blåsa upp. Om du gillar ditt hår längre, kan du faktiskt gå långt när du har super lockigt hår.

Joan Osbournes lockig updo

Du kan dra upp din lockigt hår i en updo, som Joan Osborne är här.

Alfre Woodard

Vid torkning håret efter applicering produkt, pressa (aldrig gnugga) lockar med en handduk eller pappershandduk och se till att använda en diffusor när du använder en fön. Torrt hår på den lägsta hastighetsinställningen.

Alex Kingston

Till skillnad från dina systrar med rak, platt hår som bör hålla sig borta från produkter som väger ner håret, du behöver ett fåtal produkter för att hålla frizz och torrhet i schack.

Läs också:

Först och främst måste du rätt sorts schampo.

En ny vurm i schamponering lockigt hår är "No Poo" rörelse. Detta innebär inte schamponeras hår utan luftkonditionering det dagligen. Min lockig vänner svär även av Deva curl främsta Poo och Lo Poo schampo (köp från Amazon). Om du måste du ett schampo, krämig schampo är en bättre insats än att klargöra (eller töm) schampo.

Oprah Winfrey

Kvinnor med lockigt hår behöver för att påverka en hel del.

Du kan helt enkelt inte över tillstånd burrigt hår. Du behöver en tung balsam för användning varje gång du tvättar håret, och en inpackning för användning en gång i veckan. Tänk dig en leave-in balsam för varje dag.

Melina Kanakaredes

Investera i stylingprodukter som är gjorda för kvinnor med lockigt hår. Här är några att tänka på:

  1. Utjämning grädde och alkoholfritt gel. Från den stund du kliver ut ur duschen, måste du belägga nagelbanden så att den låser sig fukt. I sin bok "Confessions of a Beauty Editor" (köpa den från Amazon), föreslår författaren Linda Wells en one-two-punch: 2 delar kräm för en del gel (ja, du måste köpa produkterna separat). En valnötsstor mängd kommer att göra dig. Helt enkelt gnugga produkten i händerna och sedan palm blandningen från mitten av skaftet nedåt. Kamma produkten i hela håret med en bred tandad kam.
  2. Styling cream Förbättra dina lockar med en kräm som skapats för lockigt hår. Gnid in och låt håret lufttorka.
  3. Style serum Värm upp ett par droppar av detta i dina händer och handflata över torra, burrigt lockar. Serumet kommer att lösa ditt frizz problem.
  4. Räta balsam eller gel Om du vill föna håret rakt, gnida en kvarts storlek mängd av detta på hår före torkning lockigt hår (alltid i sektioner, som arbetar från de lägre skikten på upp).

Amy Irving

Kvinnor med lockigt hår brukar uppmanas att inte gå kort. Kort hår kan frizz upp på dig lättare än långt hår och du riskerar större poufy hår. Ju längre håret, desto mer dina lockar kommer att väga ner håret.

Som sagt, rätt frisyr kan arbeta på lockigt hår. De har oftast långa lager och även om det kan vara lite av sittpuff pågår, kan det verkligen fungerar.

Valeria Golino

Om du är född med super lockigt hår, kan det vara försvårande vid tillfällen då det frizzes i vissa klimat och andra tillfällen när du vill rakt hår utan att spendera timmar att få det på det sättet. Det finns hemligheter att styling naturligt lockigt hår.

Fler stora frisyrer för äldre kvinnor

Bara för att du är en kvinna i en viss ålder betyder inte att du måste gå ut och få en kort, taggiga frisyr eller en perm en gång i veckan ala Steel Magnolias. Det betyder inte att du måste färga håret blont eller sätta dina glasögon på en kedja.

Raka motsatsen. Nuförtiden finns det inga regler för frisyrer för kvinnor över 50 års ålder Du kan bära ditt hår länge, rätas ut, böjt, eller i en updo-och så länge det är smickrande på dig, det är verkligen allt som räknas.

I denna frisyr galleri, har vi drog ihop frisyrer för kvinnor över 50 som är helt underbara. Inte alla frisyrer fungerar på alla hår texturer eller med alla ansiktsformer. Du lär dig vad som ser komma på vem och i slutet av det här galleriet, bör du ha en uppfattning om vad som skulle fungera med håret textur och ansiktsform.

load...