Bästa hårklipp för kvinnor över 30 2018

10 november 2018

Kvinnor i 30-årsåldern har många stora frisyrer att välja mellan. Din ålder betyder inte att du måste följa vissa "regler" och gå kort eller sluta ha kul med ditt hår. I stället kan det helt enkelt innebära att du väljer en något mer vuxen utseende än du gjorde i 20-årsåldern.

I 30-årsåldern, kan din livsstil faktiskt diktera din frisyr så mycket som yourhair struktur och yourface form gör. Det är en central decennium för många kvinnor och allas liv kommer att ta ner henne en annan väg.

Om du är upptagen driva framåt i din karriär, kan du välja att hugga håret axlarna eller kortare. Teorin är att ju mer hålls håret är, desto mer allvarligt du kommer att tas på kontoret.

load...

Om du är en busymom med barn, kan du behöva en lättskött frisyr. Detta innebär ett snitt som fungerar med din naturliga hår konsistens och inte kräver en hel del hårprodukter eller verktyg för att hålla det ser så bra som möjligt.

Då igen, om du är en enda kvinna som söker kärlek, kanske du vill lägga mer kraft på håret. Det finns ingen anledning att tro stereotyper som den som säger menprefer långt hår, heller.

Rätt person kommer att bli kär i dig att du är bekväm i din hud, och som sträcker sig in i din frisyr. Om du är sportig och älskar en pixie frisyr eller en axellångt cut dras i en hästsvans, sedan äger den. Det finns inget sexigare än en kvinna med tillförsikt.

load...

Långt hår med lugg

Långt hår med lugg är smickrande eftersom lugg är smickrande. Vem som helst kan bära långt hår, men det kan dra ett ansikte ner, men smällar är alltid färska och fantastiska. Från trubbiga lugg att sida svepte smällar, de är ett utmärkt sätt att lägga till mognad till din look utan att gå alltför allvarligt.

Tänk på att smällar ta lite underhåll. Många salonger erbjuder gratis bang trim, men om du inte orkar att resa med några veckors mellanrum för att se din stylist, kan du lära dig att trimma din egen lugg. Det är lättare än du tror.

Långt hår, sida sopade lugg

Oavsett din ålder, kan du komma undan med långt hår så länge det är i gott skick. Försök att undvika alltför många kemiska behandlingar och uppmärksamma produkter och värme som kan skada håret. Det är lättare att underhålla friskt hår än det är att försöka återställa skadat hår.

load...

Återigen, skär i luggen är ett bra alternativ. Om trubbiga lugg är inte din stil, hittar du så länge, sida sopade lugg är oerhört smickrande och snygg när det paras ihop med långt, rakt hår.

Den shag frisyr

En axellångt snitt som ser ut precis lite Mussy är fantastisk. Den shag är mycket populärt eftersom det ser avslappnad och angenäma men kan fönat till något lite mer put-tillsammans och sofistikerade. Denna look är perfekt för upptagna mammor, ensamstående kvinnor och arbetande kvinnor också.

Med rätt snitt, kan toppskarv kan lufttorkas till perfektion. Bara några spritzes av havssalt sprej, några scrunches med händerna, och du är på med yourday.

Underbar färg

Även om du kanske har spelat med funky hårfärg i 20-årsåldern, kan det vara bäst att hålla sig med något lite mer dämpad. I den här åldern kan du färga håret som du vill, men du kanske vill vara mer försiktig och välj en som smickrar din hudfärg.

Dessutom, om du vill göra din färg hemma, är det bäst att bara gå två nyanser mörkare eller ljusare än din naturliga färg. Lämna mer extrema förändringar proffsen på din favorit salong.

Bronde hår

Bronde hår är det magiska färg mellan blond och brunett. Det är en varm utseende och en som är smickrande för kvinnor som har ljusbrun eller mörkt blondehair. Det är ett bra sätt att lägga till en antydan av färg utan en all-over förändring. Höjdpunkterna kan placeras så att de kompletterar både din frisyr och dina bästa ansiktsdrag.

Den pixie

Läs också:

Den pixie är en stor skuren för kvinnor i alla åldrar. I 30-årsåldern, kan det verkligen markera en bra benstomme, vackra ögon och fylliga läppar. Detta ser är bra för trendsättare, korta, petite kvinnor och en kvinna som kan klippa Audrey Hepburn utseende.

Den klassiska bob

Den klassiska bob kommer inte någonstans snart. Det kommer alltid att vara en elegant val för kvinnor, oavsett deras ålder. Det är en stor nedskärning för proffs eftersom det utstrålar finess. Detta kan dock snittet vara hög underhåll och kräver lite styling.

Vem som helst med en fin jawline och hals kommer att se bra ut i en bob. Om du har ett runt ansikte, är en lång bob förmodligen ett bättre alternativ för dig.

När det gäller hår textur, Bobs fungerar bäst på tunn till medium hår. Om du har lockigt hår, kan en bob förvandlas till en triangel om du inte får lager skär in och texturize ändarna. Om du har fint hår, be din stylist för en "graderad bob", som är staplade lager skära kortare i ryggen och leftlonger i fronten. Det ger plattare hår välbehövlig kropp och höjd på kronan.

I vilket fall som helst, kommer du troligen att behöva en stor platt järn för att hålla rak bob i fenomenal form.

Den långa bob

Långa Bobs är lika populär som någonsin och de är extremt mångsidig. Du kan föna dem direkt, lufttorka dem så håret har några naturliga våg till det, eller böjer det i vågig perfektion. Dessutom, om du behöver för att dra tillbaka den, det finns fortfarande en viss längd för att arbeta med.

Den perfekta längden

Det finns en "perfekt längd" som alltid är på trend. Det är den plats precis mellan hakan och axlar och det ser bra ut på kvinnor i alla åldrar. Ändå verkar det vara mest populära på kvinnor i 30-årsåldern och tidiga 40-talet.

Inte bara är detta en stor längd för varje hår textur och ansiktsform, är det också lätt att ta hand om. Om du går med en stil som kompletterar din tjocka, lockigt, fint, eller rakt hår kan dina dagliga styling behov vara minimal. Det kan vara varför så många kvinnor i denna ålder älskar det.

Axel-längd och tjock

Axellångt hår är helt enkelt den mest mångsidiga, smickrande hårlängd på alla ansiktstyper och för alla hår texturer. Nyckeln till den perfekta axellångt snitt ligger i längden. Det kan inte vara för lång eller för kort. Det ser bäst när det bara träffar på nyckelben eller en bit över.

”Finishen ska visas trubbiga men får aldrig vara trubbigt, som trubbigt ser billig”, förklarar stylist Harry Josh i Vogue magazine. ”Du texturize ändarna med kanske en fjäder rakkniv så linjen verkar ren, men det finns faktiskt en hel del rörelse i den. För mycket av ett block, och det ser tungt.”

Axel-längd med lugg

Detta är en fantastisk look för medelålders kvinnor som vill behålla en del ungdomar. Det kombinerar sexighet av trendiga trubbiga bang med axellångt snitt som är lätt att ta hand om och stil. Om du gillar att spela upp dina vackra ögon med smink, kommer smällar och ansikte inramning lager accent dem ännu mer.

Precis utanför stranden vågor

Dessa långa, Beachy vågor går aldrig ur stilar och du ser det på nästan varje kvinna i Hollywood vid något tillfälle. Det är avslappnad, men har det super sexig look som skriker förtroende.

Om du har långt, tjockt hår, kan du komma undan med denna look. Även om ditt hår är på den tunna sidan eller inte växer längre fort, kan du fejka det med hjälp av hårförlängningar.

Hemligheten till sexig, Beachy vågor är saltstänk. Spraya på den, krama håret, och ger dig iväg.

Boho chic fläta

Flätor är populära bland kvinnor med långt hår eftersom de ser söt och ungdomlig samtidigt håret ur vägen. Medan fläta trender kommer och går och de tenderar att vara mycket populär bland yngre kvinnor, det finns ingen anledning att du inte kan bära en i 30-årsåldern.

Flätor är mycket vacker och avslappnad. Om du bär en i ett chict slags sätt som hålls men fortfarande ser kastas tillsammans, kan det vara ganska smickrande.

load...