Bästa hårfärgshämmare och korrigeringsmedel 2019

11 november 2018

När du får yourhair färgad och det är inte vad du förväntade dig, kan du använda en färgkorrigerare eller färgborttagningsmedel. Det är inte perfekt och många kommer bara ta bort färgen, men kommer inte att återställa din naturliga color.Removing hårfärg är något som verkligen är bäst avgörs av ett proffs.

Även för en erfaren hårfärg professionell, färgkorrigering en av de läskigaste tjänsterna att utföra. Färgkorrigeringsprodukter kan vara inkonsekvent, envis, och de är notoriskt svårt att arbeta med. Det finns dock ett fåtal på marknaden idag som tar del av gissningsleken av denna utmanande uppgift.

load...

Kan du göra det själv?

Om du havedyed håret hemma ofta under åren och känna dig säker på din förmåga, kan du kanske använda en färg remover själv. Oavsett vilken produkt du väljer, se till att du förstår och följer instruktionerna. Medan de rekommenderade produkterna är mjukare än andra formler, kan de lämna dig med torrt, skadat hår som kommer att bli svårt att återställa.

Om du har några som helst tvivel, boka tid med en salong eftersom hälsan hos ditt hår är i riskzonen. Ofta kan kolorist även gälla en ny färg så håret ser bra ut när du lämnar. Trots att veta vilka produkter din kolorist måste välja mellan kommer att minska ditt sinne.

load...

Color Oj hårfärg remover

En av de största problem med färgborttagningsmedel är att de ofta lämnar bakom damagedhair. Lyckligtvis behöver du inte oroa dig för att med Oops Hårfärg Remover.

Denna extra konditionering formel görs utan ammoniak eller blekmedel. Det tar bort permanent och semi-permanent hårfärg på bara 20 minuter. Fuktgivande sojaproteiner och aloe vera ytterligare skydda håret och gör att du kan säkert ändra färg samma dag med vackra, även resultat.

Även när du använder den mest skonsamma färgborttagningsmedel, kan det vara klokt att formulera den slutliga önskad färg en halv nivå, till en nivå upp. Håret blir porös efter färgkorrigering behandling och det tenderar att ta färgen lite mörkare än obehandlat hår.

Läs också:

En 'n Only Colorfix

En 'n Only Colorfix är en gammal beprövad hårfärg remover. Det är en effektiv behandling som inte innehåller någon ammoniak eller formaldehyd. Det fungerar på alla hårtyper, oavsett hur lång tid det har gått sedan håret färgat.

load...

Detta trevliga lukta behandling minskar försiktigt storleken av färgmolekyler, vilket möjliggör enkel färgborttagning. Även om det är lätt att blanda och tillämpa, måste du se till att följa varje steg exakt.

Även i salongen kan colorists ta genvägar med färgborttagning. Resultaten är aldrig söt. Om du gör det på egen hand, ta ännu mer noga med att följa anvisningarna.

Malibu C Färg korrigering

Malibu C färgkorrigering kommer i en liten rosa paket och det packar en stor punch. På ett säkert och framgångsrikt ta bort även de mest envisa hårfärg.

Denna produkt åtföljs av en ta-hem paket med schampo, balsam, och en behandling för att ytterligare skydda och ge näring åt håret efter färgkorrigering tjänsten.

Det är inte en nödvändighet, men det är alltid trevligt att använda en produkt som har en helhetssyn på hår hälsa. Skönhetspersonal kan bara göra så mycket i salongen. Ganska ofta är det upp till kunderna för att ytterligare behandla och skydda sin hårfärg när de är hemma.

Ion Color Brilliance färgkorrigering

Ion Color Brilliance Color Corrector är den bästa insatsen om du försöker att få håret tillbaka till det mest naturliga tillstånd. Denna milda, icke-blekmedel formel bort permanent hårfärg utan att lyfta den naturliga färgen på håret.

Många färg correctors lyfter både naturliga och onaturliga pigment i håret. Detta ger dig mindre kontroll och oftast kräver att du ändra färg efter gudstjänsten.

Denna produkt är inte brukar fungera bra på färgämne som har varit i håret under en lång tid. I stället är det bäst när man arbetar med färsk färgat hår som behöver räddas.

load...