Bästa betygsatta näshårssaxar och trimmare

13 november 2018

Näshår sax inte något som de flesta vill prata om. Vissa kvinnor kan behöva lite hjälp i denna avdelning, men det är mestadels män, särskilt när de lämnar sin ungdom bakom det hitta utskjutande håret att vara ett problem.

Du har förmodligen inte vill ställa dina golfkompisar vad de använder för att nix denna situation. Låt oss bespara dig det här samtalet. Vi har sammanställt de mest märk saxar och trimmare för att hjälpa dig hitta en i din budget och andra funktioner som du kan hitta VIKTIGT som en multi-taskingtool att hjälpa dig att brudgummen andra områden.

load...

Tweezerman ansikts hår sax

Dessa saxar kan klippa håret från näsan, mustasch, ögonbryn och utsidan av öronen med rundade kanter för säkerhet. Medan Tweezerman gör ett par olika ansikts hår sax, var detta särskild modell rankade hög eftersom många sa att det inte dra hår, är det tillräckligt skarp för att skära grovt hår och varar länge.

Huvud complaintis att den inte klippa håret ner riktigt kort eftersom det faktiska skärpartiet av saxen är inte tillräckligt lång och kanterna är för tjock för att sättas in något i näsborren. Men det är bara tänkt att gå något i näsan för att klippa synlig hår.

Rubis Schweiz öron / näsa hår sax

Rubis, ett schweiziskt företag kända för sina utmärkta pincett, manikyr set och saxar gör dessa öron och näsa saxar med härdade blad och rundade säkerhetslister. De är kända för sin enastående kvalitet och för att vara mycket skarp, trimma håret utan att dra.

load...

Några sade att slutet är för tjock, så att de inte kan klippa håret inne i näsan riktigt kort. Var medveten om: Dessa är inte gjorda för att sätta direkt i näsan eller öron för den delen, bara för att trimma kanterna. Du vill prova en av de trimmers nedan om du vill göra morethan det.

Groom Mate Platinum XL Näsa & öronhår trimmer

Denna mycket kompakta och batterifria verk manuellt genom att vrida botten av trimmern försiktigt fram och tillbaka för att skära näsa eller öra hår, med användning av en 100% rostfritt stål roterande bladsystem. Många användare rave om sin litenhet så att hår som ska klippas mycket kort, hur lätt det är att rengöra, aldrig behöva betala för eller byta batterier och smärtfri trimning. Vissa tycker att det är besvärligt att behöva använda två händer och att det inte ryck hair-- minst varje gång på ett tag.

Läs också:

Mangroomer rostfritt stål detalj groomer

Gjord av rostfritt stål, det kommer med tre bilagor som kan användas för våt eller torr manscaping. En knivfästet möjliggör näsa och öra trimning. Precisionen trimmerhuvud fäster trimma halsen och polisonger. Och ögonbryn trimmer med kam är gjord för att rensa upp ögonbrynen.

load...

Många användare rave att det inte orsaka smärta genom att nypa eller dra thehair, är det lätt att byta huvuden och städning är snabb. Flera sa att det har gjort fast, medan some itfeelsflimsy och att batteriesget äts upp för snabbt.

Jämföra priser

Andis snabb trim sladdlösa personliga trimmer för näsa och öron

Ett företag som har sitt namn på många professionella salong Clippers och trimmers, Andis är tillverkare av denna grundläggande gadget som säljer denna mycket prisvärda verktyg. Den är gjord för att trimma både näsan och earswith kirurgiskt stål blad som kan sköljas att rengöra. Många var imponerade av hur bra det fungerar att klippa håret utan rycka och säger att det gör ett bättre jobb än andra dyrare trimmers. Några andra tror att det blir överhettad snabbt.

Wahl 5546-200 Öron, näsa och panna 2-i-1 deluxe upplysta trimmer

Detta multitasking, våt / torr Enheten levereras från Wahl, ett stort namn varumärke i salong Clipper och trimmers på ett apotek pris. Det hasa mini rampljuset och en dedikerad verktyg för näsan.

Många användare är överens om att det fungerar bra, är lätt att använda och inte pull men det finns liten eller ingen användning för ljus. Några är inte nöjda med närhet eller smoothnessof trim.

load...