Barbershop herrskärningar - flattop 2019

15 november 2018

Jag tycker alltid att arbeta på Anthony - han har ett stort hår och är alltid villig att prova något nytt. Detta är en lång flattop, avsmalnande till en # 1 blad på sidorna och tillbaka, kortklippt på kronan med en smidig övergång till en längre fram. Nacken är avsmalnande tät och slutade med en rakkniv kontur. Jag styled denna frisyr med hjälp av Grants Pomada. Denna frisyr kan vara en ganska hög underhåll frisyr eftersom det kräver styling varje morgon och frekventa resor till barbershop för att bibehålla formen av frisyr.

Den bleka pompadour

Ben arbetar ett aggressivt kort pompadour frisyr (eller bleka Pompadour). För den här stilen, tog vi sidorna och på huden med hjälp av en 00000 blad (den snävaste Clipper bladet finns). Håret klipps till huden ungefär halvvägs upp huvudet och snabbt bleknade i betydande längd på toppen (ungefär fyra inches). Om håret var kammat rakt ner, skulle det märkas linje och en stor del av blandningen uppnås genom styling. Håret blåstes torr och stylade med MENSDEPT. Micro.

load...

TOPPUNIVERSITETEN

Brandon gunga vad jag kommer nu officiellt kallar min signatur snitt. Kort Ivy League (det är ganska "militära rockabilly"). Sidorna och baksidan skärs aggressivt tätt på sidorna med hjälp av en öppen Clipper blad. Naturligtvis är nacken slutade med en ren kona och rakkniv hals rakning. Den översta är kvar längre (cirka tre inches). Brandon ungefär nio och en halv fot lång, så att inte behöva skära för mycket på toppen är ett plus eftersom jag verkligen inte kan nå så högt. För styling använde vi Woodys Pomada att lägga kontroll och glans.

Den täta koniska

För denna frisyr, frågade jag, ”så vad ska vi göra idag?” Hans svar var: ”vad du tror skulle se bra ut.” Jag älskar när en kund säger att. John har tjockt, mörkt hår - det slag som ser bra ut med en aggressivt tight avsmalning. Det jag gillar med den här typen av frisyr är kontrasten får mellan hårbotten exponering på sidorna och längre längd på toppen. Den fade skedde frihand med en 000 blad medan toppen skars till ca 3 inches lång - du verkligen kan se kontrasten mellan fade och längre upp. Vi, naturligtvis, gjorde ett rent koniska i ryggen och avslutade snittet genom att specificera med en rakkniv. Styling gjordes med Woodys Clay att ge starkt grepp och glans.

load...

Pompadouren

Jag tycker verkligen om att arbeta på Kyle - han har ett stort hår och han är alltid öppen för förslag. För denna klassiska pompadour gick vi tätt på sidorna och tillbaka (med ett nummer ett blad och en frihand teknik). Håret snabbt avsmalnande i betydande längd på toppen (kammade ner, skulle den främre falla långt under ögonbrynen). Traditionell pompadour styling uppnåddes genom blåstorkning av främre upp och tillbaka för att lägga till höjd och pomada användes för glans och kontroll. Jag gillar denna minskning, eftersom det ger en del styling alternativ - det kan bäras som en pompadour (som visas) eller skildes åt sidan och slitna ned för en mer konservativ look.

Läs också:

Fördjupningen era kona

Denna frisyr jag gjorde för Lucas är vad jag skulle kalla en depression era stil frisyr (eller aggressivt kort pompadour). För den här stilen, håret bleka huden täta låg runt sidorna och rygg och snabbt smälter in betydande längd på toppen (i Lucas fall cirka fem inches). För den här stilen, blandningen verkligen kommer från styling. Om du skulle kamma stilen rakt ner, det skulle likna en av en skål cut. Jag gillar verkligen den skarpa kontrasten mellan huden stram sidor och längden på toppen. Para detta med några jeans, en vit skjorta och smal svart slips och du är gyllene. Nackdelen med denna stil är att produkten krävs för att upprätthålla styling och stilen verkligen kan inte bäras ner.

load...

Den modifierade pompadour

Jag har skurit Patrick hår sedan gymnasiet och det har varit kul att se honom växa in i snygg kille han har blivit. Naturligtvis han har en stor yta, men han har också en stor hår för denna modifierade pompadour. Vi använde en 000 blad på sidorna och tillbaka och tog det kort högt upp huvudet, vilket ger en gränslinje mellan kortsidorna och lång topp (raden försvinner med styling). Toppen är ungefär fyra inches lång och stylade med MENSDEPT. Micro. Naturligtvis realistiskt, med det ansiktet Patrick kunde bära bara om någon stil och ser bra ut.

Den klassiska koniska

Detta är den typ av frisyr du bara inte kan gå fel med - stilen fungerar för nästan alla ansiktet eller livsstil. För Paul klassiska koniska använder vi ett nummer två blad låg runt sidorna och bakåt (med en avsmalnande hals och rakkniv detaljer runt kanterna). Sidorna jämnt smälta in i längre toppen (cirka tre inches lång) med inga synliga markeringslinjer. Denna stil är mångsidig i det att den kan bäras skildes prydligt med gel eller pomada eller slitna lös och torka för en mer casual look.

Rockabilly pompadour

Detta var första gången jag har klippt Seth Loeb hår -. Och jag är glad att han kom i denna klassiska pompadour ser bra ut på honom och arbetar med sin höft, retro känsla för stil. Vi clippereed håret aggressivt kort på sidorna och tillbaka med betoning på mycket rena linjer runt öronen och i nacken (slutade med en rakkniv, förstås). Håret på toppen, vilket är cirka sju inches lång, är formaterad tillbaka med MENSDEPT. Microtech (lite värme tillfördes till fronten för att ge lite extra höjd).

load...