Ansiktsvaxtips och guide

11 november 2018

Facial vaxning är ofta ett mycket bättre val än rakning för kvinnor eftersom det lyfter håret från hårsäcken och kan hålla huden hår i flera veckor i taget. Vi älskar sin långvariga effekt och att det kan skada follikeln gör håret glesare och finare med tiden om det görs often.These plussidan är bra för thefacial zon, som ofta rankas som en av de mest irriterande platser oönskat hår för kvinnor.

Salon and Spa möten kan verkligen lägga upp. Om du inte har tid eller pengar i din budget, att veta hur man tar bort hår hemma med sliskig saker kan vara en riktig asset.Here är bara tips, råd och inrikes instruktioner du behöver för professionella resultat.

Hur man vaxa ansiktshår

Vi kan inte gömma våra ansikten under kläder som vi kan med andra delar av vår kropp som har oönskade hair.We gå igenom stegen för att få dina sidor ansikte andcheeks silkeslen smoothfor veckor-utan en salong eller spa utnämning.

load...

Läs mer om vilken typ av vax som vi rekommenderar, hur man prep huden och ta hand om det efteråt. Vi inkluderar även hur man kan förebygga rodnad och smärta.

Hur man vaxa överläpp

Det finns inget värre än att kontrollera din reflektion i bilen backspegeln bara för att finna en bit av en 'mustasch' stirrar tillbaka på dig. Snälla, inte dra ut en mini rakhyvel och raka det, om det inte är en nödsituation.

Vi visar dig hur man tar smärtan faktorn ner ett hack, arbete i therightsections och undvika onödiga vanliga biverkningar när nixing oönskade fuzz.

Hur man vaxa ögonbryn

Det är här det blir knepigt. Det är bäst att först få vaxning tekniken ner långt innan vi går vidare till ögonbrynen. Det handlar inte bara om att ta bort hår, men lämnar den perfekta formen. Du vill inte sluta med saknade bitar av hår, för tunn ofbrows eller en ful form på plats.

load...

Med lite övning och vår steg-för-steg som din guide, kommer du att spara massor över att se proffsen.

Läs också:

Försök grädde vax

Honung är den vanligaste och mångsidiga typ av vax som finns, som arbetar på nästan alla hår och hudtyper. Dock är grädde vax vanligtvis themuch bättre val för känslig hud som i ansiktet eftersom det är skonsammare och laddade med moisturizers.Not endast doescreamy vax tycks vara mindre smärtsamt än honung, men du kommer probablyalso sluta med mindre rodnad.

Två professionella företag, Satin Smooth och GiGi, både göra dem. GiGi gör ungefär fem olika typer som den vanliga som visas, bland annat lavendel, mjölkchoklad, tea tree, och zinkoxid för de ultrakänslig.

Spara på vaxning leveranser

Visst vaxning hemma sparar mycket över professionella priser. Sträck din dollar ytterligare genom att använda objekt som du kanske redan har på vax istället för att köpa fler tillbehör atthe skönhet leverans butik.

load...

Gör vaxning ansiktshår håller längre

Sättet vaxet vanligen används ofta lämnar missade hår och brott. Missade hår kan tweezed. Dock kan hår bryta över eller under hudens yta, vilket kan göra en del av dem för kort och nästan omöjligt att få post-vax med pincett.

Hår kommer att dyka upp tidigare än den borde have.Use detta enkla program tips som tar mer hår och lämnar dig med mer långvariga resultat.

Hur man vaxa kvinnors hakan hår hemma

Ah, den fruktade hakan hår. Detta område verkar stapla på tjockt mörkt hår som kvinnor lämnar sin ungdom bakom och håller themon en constantbattle att hålla den hår fria.

Medan mjukt vax är något lätt att använda, ibland svårt vax är bättre eftersom det är bra för grovt hår och tenderar att kunna plocka upp kortare hår än mjuk.

Hur tar man bort ansiktshår för kvinnor

Ibland vaxning är inte det bästa valet för kvinnor. Utforska dina andra alternativ för att bli av med oönskat hår. Några av dessa kan permanent ta bort eller minska den.

load...