8 skarvsprodukter och skönhetsredskap 2018

10 november 2018

Könshår rakning kräver mer än att plocka upp samma produkter som du kan använda för andra delar av kroppen. Denna delikat och känslig zon är utsatt för alla de oönskade vanligaste biverkningarna av att använda rakhyveln. Glöm att använda en billig engångsrakhyvel och regelbunden raklödder. Om du vill ha slät hud, färre nicks och stötar med längre varaktiga resultat, behöver du rätt verktyg.

GiGi Ingen Bump Shave Gel

Det är greatfor könshår shavingwithmicrobeads, salicylsyra och vide bark extrakt för att undvika röda rakning gupp. Aloe leaf juice, glycerin, och kamomill blomma extrakt är också i gel för att lugna och återfukta huden.

Gelen är ganska tydlig och inte löddra så att du har lättare att se exakt var du rakning. Detta är särskilt användbart för att skapa raka bikini linjer, vilket gör en landningsbana eller när de ställer in mönster som ett hjärta eller pil.

load...

Jämför priser på Amazon

Konsten att rakning, rakkräm för män

Min make, som har extremt tjockt ansiktshår, försökte denna produkt. Han var inte bara möjlighet att hoppa över en dag rakar hans ansikte, såg han ut som om han hade en ansiktsbehandling. Han håller också med mig, det är det bästa rakkräm han någonsin försökt (läs recension).När en produkt ger en nära rakning och lämnar huden glödande, kan du se varför det skulle göra en underbar kräm för att raka bikinilinjen.

De gör tre olika dofter från verkliga eteriska oljor: lavendel, sandelträ och citron. De har också en Ocean Kelp och Unscented, som på bilden här.

Pre shave olja

load...

En liten mängd först appliceras innan rakkräm eller gel. Pre-shave olja skapar en barriär mellan rakhyveln och din hud så det är lättare för bladet att glida. Segelflygning, i stället för att dra innebär makingfighting vanliga problem lättare att ta itu med när rakning blygdområdet - som irritation, rodnad och hudirritation. En bra produkt kommer att vara tillräckligt tunn för att inte alltför täppa rakhyvel och återfuktar huden.

Philips bikini perfekt deluxe

Bikini Perfect Deluxe är allvarligt om grooming för att kunna raka eller trimma håret vått eller torrt med sex bilagor, bland annat en precisionstrimmer, precision kam och micro rakapparat. Vi älskar att detta trådlösa system kan användas i eller ut ur duschen och har cirka 60 minuters körtid efter fulladdat.

Läs också:

Mäns kropps groomers och rakapparater

Killar, om rakning ditt könsorgan är i dina planer, du inte vill ta en vanlig rakkniv till dem. Använd istället en personlig kropps groomer som låter dig styra längden genom att raka håret ner helt eller trimma längden utan större risk för skärsår eller hack.

load...

Vi älskar att dessa verktyg kan användas på andra delar av kroppen, kan vissa användas både våt och torr och har alternativ för trimning hår ner till önskad längd.

Inåtväxta hår fighter som tenderar hud

Stötar och inåtväxta hårstrån finns två stora viktigaste frågorna efter könshår rakning. Att hålla en produkt till hands för att använda som en vanlig del av din rakning rutin bidrar till att förhindra eller minska stötar. Och om du inte vill använda den ofta, kommer du att kunna använda den när du behöver det och ta itu med problemet omedelbart.

En stor favorit är Tend Skin (läs recension), speciellt framtagen för att bekämpa fula rodnad och hålla huden smidig. Tänk bara på att hålla någon bula fighter (inklusive alla produkter som används för rakning) på utsidan av bara din kropp.

Schick trim stil

Många människor gör en kombination av trimning och rakning i denna zon, oftast inte bara det ena eller det andra. Den Schick Trim Style gör båda dessa arbeten med två verktyg i ett.

På ena sidan är den rakkniv, den andra är en batteridriven vattentät trimmer med en justerbar kam för att trimma till olika längder. Det är prisvärt och Schick refill patroner för rakhyveln kan lätt hittas på nästan alla apotek.

Ayate disktrasa

En mild peeling kommer att hjälpa att bli av med döda hudceller, ger en närmare rakning och bidra till att undvika inåtväxande hårstrån hjälper håret att fortsätta att peka när växer. Den Ayate disktrasa är gjord av naturliga fibrer från agave växten.

Vi älskar att det är mer mögelresistent än en loofahand kan användas ensam eller med din favoritkräm. Kasta in med din andra tvätt för att hålla den ren.

load...