7 mestadels galna sätt att växa håret snabbare

12 november 2018

Om att växa ditt hår snabbare är högsta prioritet, så har du förmodligen sett högt och lågt för mirakel idéer. Här är de fem galnaste idéer som folk svär att arbeta. Galen eller inte, om du är desperat för att växa ditt hår just nu, det skadar aldrig att försöka.

Den Inversion Metod

Om du google "inversion method" för hårväxt, hittar du några ganska vilda påståenden. Vissa människor svär att de kan växa sitt hår 4-inches i en vecka, medan andra har mer rimliga krav. Jag ska vara ärlig, jag har aldrig provat hängande upp och ner för att växa mitt hår, men jag kan ge det ett försök. Det säkerligen inte kommer att skada, och låt oss inse det, lite extra blod till hjärnan bara kan göra mig några bra också. Mer "

load...

Hårbottenmassage med olja

Olja, olja, och mer olja verkar vara en universell hårväxt spets över hela world wide web. Från ricinolja till kokosolja, ofta massage olja i hårbotten gör anspråk på att växa håret snabbare och starkare. Jag är personligen en stor beundrare av kokosolja av många skäl, men du kan välja din olja val genom att bläddra igenom dina köksskåp. Vecko olja behandlingar kan göras genom att massera olja direkt i hårbotten och låta det sitta i 30-60 minuter innan schamponering ut. Du vill schamponera oljan mycket väl eftersom olja kan lämna ditt hår fet.

Om du verkligen vill öka hårbotten stimulans och få ännu konstigare, prova att lägga några peppar eller varm sås till oljemassage. Människor över hela internet svär vid det, och hårbotten stimulering har länge varit tippad som en hårväxt accelerator. Inget riktigt lika stimulerande som varm paprika, eller hur? Bara vara försiktig eftersom hårbotten kanske inte gillar värmen. Mer "

load...

Hälsosam kost

Om du är vad du äter, och du äter en hälsosam kost håret bara kan gynnas. Experter hävdar att en riktig hår berikande diet kommer att göra håret friskare, glänsande och få det att växa längre snabbare. Om du letar efter hår hälsosamma livsmedel som kommer att förbättra din hårväxt, har jag sammanställt en lista här. Tur för dig, hår växer näringsämnen är också bra för en sundare kropp helt och hållet, så du vinner från topp till tå.

Läs också:

Avstressande

Visste du att stress kan orsaka ditt hår att sluta växa eller ens göra det faller ut? Som om stressen i ditt liv inte orsakar du tillräckligt med problem, om din stressnivå är utom kontroll, det gör någon tjänst till hårväxt heller. Det är dags att minimera stress, damer och låta håret fördel genom att växa längre och friskare. Oavsett om du behöver skriva in sig i en vanlig yogapass, se en terapeut eller titta in i en karriär förändring, låt oss göra detta år år att stress inte förstöra ditt hår.

load...

Anti-svamp kräm

Inte bara någon anti-svamp grädde, Monistat, för att vara exakt. Japp, massera huvudet med Monistat kan faktiskt hjälpa ditt hår växa snabbare. Hur, frågar du? Tja, kan anti-svamp kräm bidra till att balansera den naturliga svampangrepp på hårbotten, vilket skapar en friskare hårbotten, och låta håret att växa snabbare. Den här verkligen toppar konstigt listan för mig, så fråga mig inte för personlig erfarenhet av denna metod. Kvinnor över hela World Wide Web svär vid denna methodbut varna dig att tvätta krämen ut mycket, mycket bra. Det kan vara en fet (och illaluktande) röra om du inte får ut allt.

Bull leavings

Somliga hävdar att tjursperma och avföring är bra behandlingar för att göra håret växa snabbare. Jag kommer bara att gå vidare och lita på internet på den här. Jag försökte inte det, och jag tänker inte, men du är här eftersom du är villig att prova allt, eller hur? Usch.

Protein infunderas schampo

Det finns schampo som har stora anspråk på att växa håret snabbare. FAST schampo och balsam visade faktiskt en viss förbättring i min extremt långsamt växande hår när jag växte min pixie söt ut ett tag tillbaka. Jag har också haft hävdar detta schampo / balsam kommer att växa håret snabbare. Jag är övertygad om att det är proteinberikade formler som gör susen.

load...