7 hår styling verktyg varje kvinna borde ha i 2019

13 november 2018

Från stift rakt platt strukna lås, till stranden vågor eller omfångsrika lockar, det är den perfekta hår verktyg för varje stil. Att ta reda på vad hår trendsyou älskar att bära det mesta kommer att påverka håret verktyg du köper och vad som är viktigt för dig när det gäller att välja rätt produkt baserad runt stylingbehov. En rund av de bästa verktygen för vad frisyr du föredrar är bara den perfekta sak att få håret i perfekt skick, stat!

Revlon salong uträtning och curling koppar platt järn

Att ha en snygg styling verktyg för att platta håret kan ta ditt utseende till en helt ny nivå. Denna professionella koppar och keramiska platt järn från Revlon är den perfekta riktverktyget, för att jämna ut trådar eller hjälpa till räta naturligt lockigt hår. När det gäller att välja en Järn, vill du se till att du väljer en som har ett värmeläge som är tillräckligt hög för alla typer av hår. Koppar keramiska teknik gör håret rätas utan att bryta, medan bakom en lysande glans. Värme Inställningen går upp till 455 grader, vilket gör att även de mest envisa av lockar att bli stift rakt. Det värmer upp i tio sekunder och minns temperaturinställning du använder mest, för att automatiskt ge dig vad du letar efter så fort du slår på strömbrytaren.

load...

Topprodukt Picks: Revlon Salon 1875W Fast Drying växelströmsmotor hårtork, Frederic Fekkai Diamond Shimmer Spray, Frederic Fekkai Brilliant glans Styling Cream

Harry josh Pro Tools ultralätt pro torktumlare

En lätt hårtork som väsentligt minskar torktiden? Ja tack. När det gäller torkning och styling håret, det är alltid en härlig känsla när du kan få det gjort snabbt, vilket gör att du några extra minuter på morgonen för att träffa snooze-knappen, och avsevärt minska den tid du spenderar med värme appliceras direkt på hår. Denna blowdryer väger mindre än ett pund, och är tyst så att du inte behöver oroa sig för att göra en ton av buller om du upp tidigt på morgonen. Perfekt kompakt, det är en stor rese komplement till alla kommande resa du kanske gå vidare.

load...

Behöver stift håret tillbaka samtidigt som makeup, men vill inte skrynklar eller sno din perfekta blowout? Använd dessa Pro Makeup och Wave Inställning Clips till stift håret tillbaka medan efterbehandling redo samtidigt hålla din frisyr perfekt intakt.

Topprodukt Picks: Seven Hårvård Heat Defense Spray, T3 Volym 3 Round Styling Brush

Har inte mycket tid på morgonen för att forma håret? Cut torktid ännu mer med hjälp av denna Aquis Lisse Luxe Hair Turban gjord av absorberande och vävda fibrer för att få fukt ur håret utan brott. Ut ur duschen, pressa överflödigt vatten ur håret, och linda upp i turban medan redo innan blowdrying. Mer "

Beachwaver Pro 1 professionell roterande locktång

Denna patenterade roterande locktång är den perfekta lösningen för den som vill få vackra stranden vågor med lite hjälp. Avsnitt håret och placera den i klämman trycker den roterande knappen och titta på medan locktången gör praktiskt taget allt arbete för dig. Den anpassade klämma garanterar det inte finns några veck i håret, och ergonomiskt handtag gör det lätt att använda. Lämnat huset utan att slå på den? Det är säkerhetsfunktion gör järnet automatiskt stänga inom 30 minuter till någon nytta. Puh.

load...

Topprodukt Picks: Marockanskt Oil perfekt försvar, kapten Blanken Mermaid Sea Salt Hairspray, Kristin Ess Beachwave Spray

Läs också:

Amika Blowout baben utbytbar termisk borste

Denna termiska utbytbara borste kan du föna och forma håret på en gång utan att behöva använda mer än en produkt. Kan du säga geni? Med tre olika utbytbara borsthuvuden, kan du välja vilken som fungerar bäst för din hårtyp och längd. Du har några allvarliga tid att döda på morgonen nu, så gå vidare och njuta av ditt kaffe lite längre innan du beger dig ut genom dörren för att arbeta.

Topprodukt Picks: Amika normcore signatur schampo, Amika normcore signatur condtioner, Eva NYC Bränning upp! struktur Spruta

GHD keramiska ventilerade radiella penselstorlek 3

Detta slag torkning borste är bäst för styling längre hår, för en mer jämn yta och snabbare torktid. Eftersom det har en keramisk fat, behåller värmen tillåter håret att torka i dubbelt så lång tid det skulle om bara använda en vanlig rund borste. Avsnitt håret och arbeta borsten genom varje del, gå över håret med borste och hårtork tills det är jämn och stylade på det sätt du vill att det ska vara. Om du vill skapa en mer vågig utseende, torka håret, linda delar av håret runt borsten, spränga det med värme i 30 sekunder, sedan med kall luft i ytterligare 30 sekunder innan uppackning det för en sofistikerad vågig utseende.

Topprodukt Picks: R + Co Park Ave Blowout Balm, Garnier Fructis Style Smooth Blow Dry Sleek Anti-Frizz Cream, Kristin Ess stil Assist Blow Dry Mist

Varma verktyg 1106 3/8 tum guld locktång

Har verkligen lockigt hår? Denna lilla locktång från varma verktyg möjliggör enkelt underhåll även för de snävaste lockar. Ibland allt du behöver göra är att bara svepa lockar runt järn för att hålla dem bouncy och färskt och denna lilla verktyg ger dig allt du behöver för att göra just det. Tvätta håret och låt den lufttorka efter att sätta på vilket produkt du väljer att behålla lockar intakt. Efter håret är torrt, avsnitt håret och wrap lockar runt järnet i vilken riktning som fungerar bäst för din hårtyp och önskad stil.

Topprodukt Picks: DevaCurl Super Pumped Kit för Super lockigt hår, lockar Blueberry Bliss Curl kontroll gelé, Eden karosserier Natural Curl Defining Cream

Conair infiniti curling trollspö styler

Detta plånboksvänlig turmalin trollspö kan du linda håret för en perfekt curl eller stranden vågor ser utan klämman i en traditionell locktång. Om du föredrar att göra omslaget själv, det är mjuk konsistens kan du enkelt packa hårstrån för perfekt färdig stil.

Turmalin keramisk teknik gör håret att stylas utan att skadas, se till att hälsa och integritet håret förblir intakt. När som helst du använder varma verktyg, du alltid vill vara säker på att du skyddar håret med hjälp av en ledighet i termisk skydda styling behandling, så att du kan fritt krypa med värme utan att behöva oroa de skadliga effekterna värme kan ha. För bästa resultat, applicera din värme Protectant produkt, blowdry hår, och sedan avsnitt håret att krypa i lösa vågor eller stramare som beroende på vilket som stil du är ute efter att uppnå, och se till att borsta igenom lockarna när du är klar för en jämn, naturlig finish.

Topprodukt Picks: TRESemmé Thermal Creations Heat Tamer Lämna in Spray, Dove Sleek + Smooth värmeskydds Spray, Garnier Fructis Tunn och Shine Anti Frizz Serum med arganolja från Marocko och aprikos

load...