7 chic fall hår trender 2019

10 november 2018

Denna klassiska stil från Alberta Ferretti Fall 2018 modevisning är för lätt att återskapa på egen hand kommer du knappt att göra något arbete när det gäller att leta så bra. Allt du behöver göra är att spraya en del volumizing spray i håret före torkning, och blåser ut den mjukt med en rundborste, utjämning hår i ändarna. Bena den i mitten ser rent och elegant, du kan även stoppa den bakom öronen för en bekväm hela dagen frisyr.

När håret är våt från duschen kan det vara svagare och mer sårbara för skador om det inte torkat ordentligt. Detta kan leda till hår sönder, svullnad av håret nagelband vilket i sin tur gör att mer vatten i, och en av de mest fruktade efter effects.frizz. För att bekämpa detta händer, prova Aquis Lisse Luxe Hair handduk. Den är utformad för att perfekt torka håret utan brott, kommer du att besatt på nolltid.

load...

Den eleganta, glänsande fläta

Flätor är tillbaka i stor skala, och oavsett vad din hårlängd kan du alltid innehålla någon typ av fläta för en modern version av denna klassiska frisyr. Detta ser från Alexander McQueen par glänsande, våt ser lås med en stram fläta som lägger vackert. Du kan återskapa den här stilen vått eller torrt, och om du väljer att göra det våta, bara handduk torka håret och borsta håret tillbaka av ditt ansikte efter att få ut ur duschen medan håret fortfarande är fuktig. Spraya lite hårspray och glans spray vid roten och kamma håret tillbaka med fingrarna för att lägga till volym upptill. Börja fläta och knyt säkert nedtill med ett gummiband.

load...

Heavy balsam väger håret ner? Inte alla hårtyper fungerar bra med balsam, men det betyder inte att man måste avstå från allt tillsammans. Schamponera håret som vanligt i duschen, och när du kommer ut, spraya denna viktlös konditione vatten från Philip B för en extra boost av mjukgörande och detangling.

Topprodukt Pick: Sju Hårvård Cubica Working Spray

En knut värt att bära

Tänk på detta hår trend ett av de enklaste genom tiderna, och en som tar den minsta mängden din dyrbara morgonen. Stella Jean Fall 2018 s modevisning debuterade denna enkla slinga knut som är bokstavligen något du kan bära från gymmet direkt till kontoret. Istället för att skapa ett komplett bulle, helt enkelt dra din hästsvans genom en elastisk lämnar ändarna för att skapa en liten dimension. Set med en lätt texture spray för att hålla flyga aways bort från ansiktet och håret helt intakt.

Topprodukt Picks: Oribe Dry Texture Spray, Goody Girls Blandade Elastics

load...

Den eleganta hästsvans

En elegant hästsvans, som den här här från Valentino ger en polerad look med en traditionell stil att långa och kortare hårtyper kan båda bära. Del håret ner i mitten, samla det i en hästsvans vid basen av halsen, och sedan linda in i en elastisk. Sedan ta en sträng från botten av hästsvans och linda den runt där det elastiska är och stift den på plats. Voila, lätt som någonsin och super snygg. Mist med en glans spray för att avsluta för att hålla dina lås glänsande och friska.

Läs också:

Topprodukt Picks: Avalon Organics Smooth Shine äppelcidervinäger schampo, Alterna Bamboo Luminous Shine Mist,

Mjuka och subtila vågor

Detta vågig, enkel stil från Zimmerman Fall 2018 presenterar vackra stranden vågor, tillsammans med en enkel vridning att hålla håret från ansiktet. Efter tvättning med en Volumizing schampo, dimma en ljus strand våg spraya in hår och luft eller föna beroende på dina önskemål och vilken typ av hår du har. När håret är torrt, linda den runt en locktång för att skapa lösa vågor, och borsta igenom för en mjukare look när du har böjt allt. Twist två främre löshår mot ryggen och säkra med hårnålar till slut. Om du vill behålla ditt hår ner och inte nålas tillbaka, krypa framstyckena bort från ansiktet med ett strykjärn och låta dem falla naturligt genom dagen.

Har håret falla platt hela dagen? Håll en mini texture spray i väskan för att ge dig själv en uppdatering.

Topprodukt Picks: fransyska Organics Sea Salt Spray, The Beachwaver Pro roterande locktång, marockanska Oil torr konsistens Spray

Den vågiga trubbigt bob

Oavsett om du har kort hår redan eller kanske överväger att hugga på allt utanför, Claudia Li debuterade en vacker vågig bob på hösten 2018 presentation och det är definitivt att bli en trend som vi ser mer och mer i frisyrer. För denna look kan du krypa håret med ett strykjärn om du brukar ha rakare hår, eller om det är lockigt, bara krama den med en curl förbättra mousse för curl definition. Låt det lufttorka eller använd en diffusor, den lockigare håret ser för denna look, desto bättre, så var verkligen generös med att curling mousse och krama bort med fingrarna.

Topprodukt Picks: Bumble och Bumble Curl Conditioning Mousse

En sidodelen med volymen

En ensidig omfattande utseende med lockar kan tilltala den som vill byta upp saker från en grundläggande stil där håret faller på båda sidor. Detta kräver att applicera en utjämning grädde innan blåsa ut håret med en rundborste, mjukt curling det med ett strykjärn för att skapa en lös ser våg, och borsta ut lockarna och sedan parting allt åt sidan. Du kan välja vilken sida du föredrar och smickrar dig mest. Om du vill se ditt hår inte rör sig från sidan, kan du fästa den på nacken med hårnålar att kontrollera att allt förblir perfekt som det ska.

Topprodukt Picks: GHD Air Professional Performance Hårtork, GHD Curve 1.25 Soft Curl Iron, R + Co High Dive Fukt och Shine Creme

Omedelbar chic pannband

Detta uttalande pannband från Tom Ford Höst / Vinter 2018 botar en mängd hår missöden, som du helt enkelt lägga den på och gå. Även om du kan välja olika texturer, spela upp dina ögon och bära det med en hög topknot gör det desto bättre för ett uttalande look. Hitta en halsduk eller pannband du älskar, och bär den hela säsongen. Allvarligt. Välj någon bredd du vill, från mager till tjocka pannband det finns så många alternativ.

Hår behöver lite extra kärlek? Dessa hår söta håret gummies från HUM Nutrition är det bästa sättet att stödja hårväxt och glans inifrån och ut. Tugga två av dessa läckra gummies dagligen och titta på håret förvandlas till chica och glänsande lås.

load...