6 vanligaste hårproblemen 2018

10 november 2018

Skryter off olika frisyrer och friskt hår kan öka skönheten i en kvinna. Detta gör hår falla eller håravfall en av de främsta problemen av en kvinna står inför; de lider en hel del ångest när något går fel med sitt hår. Många människor genomgår vanliga hår problem och det finns massor av naturliga lösningar på dessa problem. Här är några av de vanligaste hår problem.

Mjäll

Detta är den vanligaste hår problem som kvinnor i dag står inför. Mjäll är en manifestation av små, fjällande partiklar som finns vid roten av håret, dvs vid basen. Skälen för ansamling av mjäll kan sättas ned till en dålig diet, magen infektion och även till en långsam ämnesomsättning tillsammans med andra sjukdomar. I dagens stressiga liv, kan arbetstrycket och spänning också vara en orsak till mjäll.

load...

Vad som är viktigare är att man bör veta skillnaden mellan en flagnande hårbotten och tillståndet för mjäll. Man måste identifiera tillståndet på rätt sätt och på lämpligt sätt och endast använda anti-mjäll produkter för att bota detta tillstånd.

Kluvna toppar

Kluvna toppar hänvisa till en splittring vid den yttre änden av håret. En delad ände inträffar när spetsen på håret blir torrt och sprött och börjar att dela upp. Detta tillstånd orsakas oftast av de många styling insatser som en kvinnas hår går igenom. Dessa kan omfatta över kamning eller över borstning av håret, vilket ger håret en perm ofta felaktig användning av uppvärmda hår apparater, konstant färgning av hår etc. Brist på konditionering av hår kan också gå långt i att ge upphov till kluvna toppar.

Läs också:

Frissigt hår

Burrigt hår orsakas huvudsakligen på grund av en nedgång i nivån av fukt i håret under normala nivåer. Ibland borsta håret flera gånger kan också leda till kluvna toppar som gör tidens gener från föräldrar till barn. Det är därför mycket viktigt att identifiera möjliga orsaker till burrigt hår och ta itu med problemet.

load...

Flagnande hårbotten

Många kvinnor lider av en flagnande hårbotten. En flagnande hårbotten hänvisar till de vita flingor av död hud som håller tillbaka tillväxten av hår och leder ofta till håravfall. Det är därför viktigt att konsumera mat med viktiga vitaminer. Minimera användningen av stylingprodukter som har en hög kemisk innehåll.

Gummy, matt hår

Ibland hår tenderar att tandköttet upp efter en viss behandling. Detta verkar olämpligt, särskilt i de fall när man behöver styla håret på en regelbunden basis. En av de viktigaste orsakerna till detta tillstånd är användningen av hårt vatten för att tvätta sitt hår.

Hårfärgning (döende)

Det finns risker med att använda hår-döende produkter. Hårfärgningsmedel kemikalier har visat sig ha en rad skadliga effekter. Användning av hårfärgningsmedel har kopplats till allergiska reaktioner, andningsbesvär och även cancer eller anafylaktisk chock.

Därför är det mycket viktigt att ta väl hand om friska och glänsande lås!

load...

load...