6 heta trender i korta hårklippningar för kvinnor 2019

14 november 2018

De hetaste korta frisyrer är vassare och modernare än någonsin. Elegant utseende inkluderar lång lugg med kortare sidor, Mussy shags och långa guppar. Många kvinnor, däribland kändisar, kommer också för den naturliga utseende med mindre styling och mer rufsig bodde-inhair.

Om du funderar på att göra kort hår steget eller bara byta upp din frisyr, dessa trender är säker på att behaga. Det är speciellt sant om du vill ha en minimal eller tvätta-and-go stil.

Skulle kort hår passar dig?

Den stora nyheten är att nästan alla kan komma undan med en kort frisyr. Vissa stilar fungerar bättre med vissa ansiktsformer och hår texturer, dock.

load...

Det övergripande målet är att håret ger dig en illusion av ett ovalt ansikte. Det innebär att du kommer att vilja välja ett snitt som förlänger ditt ansikte om det är rund eller en som mjukar din jawline om din form är lite mer fyrkantig.

Coco Chanel sa det bäst i sin berömda citat, "En kvinna som klipper sitt hår är på väg att förändra sitt liv.” Det är sant och om du är redo att ta steget, låt oss undersöka några heta stilar att överväga.

Den pixie frisyr

Audrey Hepburn var den ursprungliga kändis med pixie hår och Mia Farrow populariserade utseende på 60-talet. Under de senaste åren har pixie hår dykt upp på en mängd snygga sångare och skådespelerskor inklusive Michelle Williams, Ginnifer Goodwin, Emma Watson, Carey Mulligan, Halle Berry och Anne Hathaway.

load...

Medan många tomtar är traditionellt kort överallt, tenderar den moderna pixie vara hackig och texture med längre lugg som ger dig massor av styling alternativ.

Bästa hårstruktur

Den pixie fungerar bäst på kvinnor med tjock, naturligt vågigt hår. Snittet kanske inte har tillräckligt längd och volym för kvinnor med fina, rakt hår om du inte använder en hel del produkter för att ge det lite uppsving.

Bästa Ansiktsformer

Pixies är stora nedskärningar forwomen med hjärtformade, fyrkantiga och ovala ansikten. Det är bra för kvinnor med runda ansikten också. Du kanske vill behålla din lugg lång och stil dem framåt eller uppåt för att skapa en illusion av längd.

Bästa hårprodukter

Ett anständigt gjutning pasta eller vax kan göra yourpixie ser fantastiska och hålla yourlook hela dagen lång. Oribe hår Care Fiber Groom är en greatoption. Du kan också behöva en liten klädd strykjärn att tämja din kort hår. Den BaBylissPro Nano 1/2" Mini Järn är en favorit.

load...

Toppskarv, moderniserade

Shag frisyr har funnits i decennier. Men det finns en stor skillnad från hårband shags och Multefiskar av 1980-talet och dagens supercool modern shag.

Den shag idag handlar om en Mussy, rufsig look, hackig ändar, och mild skiktning. Det är den perfekta snabb styling snitt som ofta bärs strax ovanför axlarna. Det är också en som smickrar varje ansikte form och fungerar på både bra och tjockt hår, oavsett om det är rak eller vågig.

Bästa hårprodukter

Shags handlar om att skapa struktur och denna stil är bäst med minimal styling. För att få det Mussy, hackig utseende, men du vill touse ett saltspray eller texture spray och kan krama håret när det torkar.

Ta fram din naturliga våg med en havssalt sprej som Bumble och Bumble Surf Spray spritzed på handdukstorkat hår och sedan lufttorka eller lätt föna det. Youcan göra samma sak med en texture spray, såsom asOribe hår Care Dry texture Spray.

Naturlig gröda eller elegant pixie

För svart hår, trenderna kvar med ganska korta grödor. Du har fortfarande val att gå naturligt eller med en slankare, avslappnad look. Vad de har gemensamt är volymen på topp, vilket kan förlänga ditt ansikte och visa upp en lång hals.

De naturliga hår trender lutar mot några inches av hår som plockas ut eller vridna i en inte så perfekt afro. Det är en fantastisk look som är bekymmersfri och perfekt om du är på humör att omfamna din naturliga hår konsistens.

Läs också:

På slankare sidan, är en stor pixie med massor av lager varmt och supersexig. Du kan behöva koppla ditt hår för att få denna look, vilket innebär att du vill behålla den mycket hälsosam. Men denna beskurna pixie lämnar dig med mindre hår att bråka med. Den kan också anpassas till alla naturliga hår konsistens. Fråga bara din stylist hur en pixie kan fungera för dig.

Bästa hårprodukter

Oavsett vilken trend du följer, är det alltid viktigt att använda stora fuktgivande produkter på svart hår. Det kan vara håret mjölk eller något så enkelt som sheasmör att öka hårets oljor.

Bob, ostrukturerad

Bob är en klassisk frisyr som aldrig går ur stil. Den trendiestbob är Mussy och ostrukturerad och har lite kant till den. Dessa rufsig Bobs tycks sluta på hakan eller strax under den. Du kan lägga till trubbiga lugg eller fransar för en riktigt vass look.

Vem som helst med en fin jawline och hals kommer att se bra ut i en bob. Om du har ett runt ansikte, kan en längre bob vara ett bättre alternativ.

När det gäller hår textur, Bobs fungerar bäst på tunn till medium hår. Med rätt mängd lager och en skicklig stylist, även kvinnor med lockigt, tjockt eller grovt hår kan dra bort en bob, dock.

Bästa hårprodukter

För detta misshandlade upp look, ett saltstänk som Bumble and Bumble Surf Spray är ett utmärkt val. Om du har vågigt eller lockigt hår som du vill räta, prova något som John Frieda Frizz Ease Straight Fixering Styling Crème.

Den långa bob

Den långa bob (även känd som en lob eller demi-bob) är en mycket kort frisyr som lämnar dig med lagom längd för att leka med. Enligt Vogue Magazine, som namngav demi-bob en het trend, det är en bob som faller någonstans mellan mitten av nacken och axlarna. Det är också setts på många skådespelerskor och modeller.

Alla ser bra ut i en lång bob, så ha det. Tänk bara på att följa bestämmelserna i denna frisyr:

Bästa hårprodukter

Bobs kan helt jämnas eller roughed upp lite. Den Mussy look kommer återigen från saltstänk och lufttorkning.

För en smidig frisyr, behöver du en rundborste samt en platt borste för att avsluta utseende. Två som kommer rekommenderas är Luxor Pro kungliga Citrus Thermal Ceramic rundborste och Sephora s Paddle Brush.

Super-kort, edgy nedskärningar

Om du är en kvinna som älskar en viss fördel i ditt utseende, super-genvägar kvar på toppen av trender. Medan pompadour och spikar är stora, utseendet trend mot långa, raka lugg som vänt överallt.

Många av dessa ser ut är mycket lik en pixie, med korta lager i ryggen och längs åtminstone en sida. Den verkliga skillnaden kommer fram. Att hålla super lång lugg kan du slick tillbaka dem, torka dem åt sidan, eller drapera dem över ett öga för en mystisk look.

Om du har personlighet, bege dig till din favorit stylist och se vad han kan göra för att fräscha upp ditt utseende. Glöm inte att leka med färg eftersom du aldrig kan gå alltför fet.

Bästa hårprodukter

Edgy nedskärningar kräver ofta form pastor och styling krämer. Du kan få bra sådana på apoteket och utesluter inte produkter formulerade för män, till exempel American Crew Fiber Pliable Molding Creme För Män.

load...