5 bästa frisyrer för killar med fint hår 2018-2019

13 november 2018

Har du en fin, stripig hår konsistens som är svårt att styla? Du skulle bli förvånad över hur många killar bär surr skär helt enkelt därför att de inte vet hur man ska hantera fint hår. Anledningen till att så många människor har svårt att kontrollera denna typ av hår konsistens är inte på grund fint hår är svårt att hantera, det är för att de inte vet hur man arbetar med det. Sanningen är att alltför många människor ta "one size fits all" inställning med hårvård, men vad som fungerar för medelstora och grovt hår kommer inte alltid att fungera för fint hår - och vice versa.

Om du trött på att bära samma surrade frisyr då dagens din lyckliga dag, eftersom vi kommer att täcka några färska nya stilar som ser bra ut med din fina hår.

1. Slicked tillbaka utseende

Vet du vad som är bra att vara i tidig vuxen ålder i slutet av 2010-talet? Vintage stil är mer populär än någonsin. Om du är ett fan av stilar från dina föräldrars och farföräldrars dagar, nu är det perfekt tid att testa några av de gamla skolan ser - som slicked tillbaka hår.

load...

Slicked tillbaka hår fungerar riktigt bra för killar med fint hår eftersom det är mindre sannolikt att komma ut ur plats att bilda lockar och vågor som det skulle med grövre hår. En annan fördel med att bära håret slicked tillbaka är det är det är acceptabelt för praktiskt taget varje tillfälle. Det formella nog att arbeta i någon professionell inställning, men också ser bra ut när du väljer en casual look också.

Med det sagt, kan denna frisyr inte vara det bästa valet om ditt hår är för närvarande gallring. Istället för att täcka upp din tunt hår, kan du faktiskt dra mer uppmärksamhet till de kala eller gallring patchar du redan har.

2. Den underskurna

Den skärningen har varit en av de mest populära frisyrer runt under de senaste fyra åren eller så. Och i de flesta fall är det skärningen lämpar sig för företag och avslappnade livsstil. Den enda verkliga tid som underskärningen kan orsaka oroligheter i den professionella världen är när du har en dramatisk skillnad i längd mellan håret på toppen av huvudet och håret på ryggen och sidorna. Men när de hålls till en kortare längd, underskärningen blir en otroligt mångsidig stil.

Läs också:

En annan sak som gör skärningen en stor frisyr är att det fungerar för nästan alla. Oavsett om du har en tjock hår eller om du börjar lägga märke till tecken på gallring på hårfästet och krona, kan underskärningen fortfarande vara en elegant val som kan dölja skallighet.

load...

3. Sidodelen

Om du är nöjd med den klassiska, då en sida del är konservativ look också ett bra alternativ för fint hår. I likhet med slicked tillbaka frisyr, sidodelar är oftast ganska bra på att vistas på plats för personer med fint hår. Allt du behöver är att använda en produkt som vax, hårgelé eller pomada och hålla den torr hela dagen.

Totalt sett är sidodelen en fast frisyr att ha. Eftersom du kamma håret från ena sidan av huvudet till en annan, du kan effektivt dölja gallring eller kala fläckar som du kan ha. Den enda verkliga begränsningen av denna frisyr är dess försiktighets. Ändå, oavsett din personliga stil, om du bär sidodelen tryggt då det kommer förmodligen att fungera för dig oavsett om du är en advokat eller en professionell surfare.

4. Snagg

Om du gillar utseendet och känslan av en kort frisyr men buzz cut inte gör det för dig, kanske crewcut vara bara vill du behöver. När det gäller stylishness, tänk på det någonstans mellan underskärningen och buzz. Det ger dig kortsidorna och baksidan av båda frisyrer, men till skillnad från buzz cut, en crewcut lämnar dig med tillräckligt med hår på toppen att arbeta med så att du kan styla det på ett sätt som du vill. Och eftersom det är närvarande i stil, behöver du inte oroa dig för att ständigt misstas för en soldat eller polis.

load...

5. Faux hawk

Det är bra om faux hök är att det aldrig riktigt gick ut ur stil. Sedan mitten av 2000-talet, har det varit en av de go-to frisyrer i män verktygslåda. Och med fint hår, bör du ha några problem att skulptera och hålla wannabe mohawk på plats hela dagen.

Bo Ser Snygg och On Point

De är fem go-to frisyrer för män med fint hår. Om du är ute efter att prova något annat än samma ol'frisyr som du har burit i åratal, kliva ut ur din komfortzon och ge en av dessa trendiga frisyrer ett försök.

load...