24 vackra hårklipp på kvinnor i 60-talet

10 november 2018

Efter 60 plus år, har du förmodligen en idé om vad frisyrer ser bäst på dig. Men låt inte föråldrade skönhets regler diktera hur du ska bära ditt hår. Sanningen är att du kommer att se vacker i en frisyr och färg du är bekväm med.

Det finns två saker att tänka på när man väljer en frisyr: yourface form och håret textur. Det finns några frisyrer som bättre passar båda. För att hjälpa dig att hitta ett nytt utseende, kommer vi att undersöka vackra kvinnor som hittat en stil som smickrar deras funktioner för inspiration.

load...

Glenn Close

Glenn Close (född 19 mars 1947) bär hennes hår några inches under hakan, som är super smickrande på nästan alla kvinnor. Denna nedskärning fungerar för henne eftersom hennes hår är naturligtvis tjockt och vågigt, så det svarar bra på krypa (vilket ger kroppen).

Om du har rakt hår, kan ett snitt som faller under hakan vara super smickrande. Vi rekommenderar starkt "långa bobs." Se bara till att du får några lager skurna i eller be din stylist för en "A-line" cut vilket innebär att ryggen är kortare än framsidan.

Barbara Hershey

Barbara Hershey (född 5 februari, 1948) definitivt ser mycket yngre än hon är. Hon är också ett bevis på att kvinnor i 60-årsåldern kan bära sitt hår långt om det passar deras ansiktsform och hår konsistens.

load...

Långt hår är stor på fyrkantiga, runda och hjärtformade ansikten. Det är inte så smickrande för kvinnor med långa ansikten eftersom det kan göra ansiktet verkar ännu längre.

När det gäller hår textur, desto tjockare och grövre ditt hår är, ju längre du kan bära den. Om du har tunt hår som tenderar att falla halta eller platt, kommer du förmodligen vill gå med kortare hår.

Ellen Barkin

Ellen Barkin (född April 16, 1954) ser fantastisk med en vågig axellångt bob. Det är trendigt bland kvinnor årtionden yngre än henne och det är perfekt för henne fint hår. Den bästa nyheten är att axellångt hår kan vara smickrande för alla ansiktsformer.

Maria Shriver

Maria Shriver (född November 6, 1955) har fantastiska grova, tjockt hår. Det ser bra ut i långa lager som ramar hennes ansikte och den milda vågen i slutet mjuknar det underbart. Du måste också uppskatta hennes hårfärg. Det är en vacker nyans av bronde (en blandning mellan blond och brunett).

load...

Kris Jenner

Kris Jenner (född November 5, 1955) är en stilikon och ofta håller upp med sina lika berömda döttrar. Hon bär ofta håret i en kort pixie med massor av volym där uppe. Det är en hemlighet för att dra bort denna kortare snitt med en rundare ansikte.

Pixies är mycket populära bland äldre kvinnor och det finns många riktningar för att ta den här stilen. Om du har ett runt ansikte, hålla lite bodyon toppen av huvudet för att förlänga ditt ansikte. Detta sker ofta med massor av lager och hårvårdsprodukter som ger volym.

Mary Steenburgen

Bangs kan torka av år av ett ansikte, vilket framgår här på Mary Steenburgen (född 8 februari, 1953). Hennes ansikte-inramning lager också lägga till en ungdomlig touch och vågorna om på sina axlar lägga till elegans.

Emmylou Harris

Svepande, sida sopade lugg som sångerskan Emmylou Harris (född April 2, 1947) bär är också super smickrande. De kan dölja en rynkad panna, att uppmärksamma dina ögon och lägga intresse för nästan alla frisyr.

Dana Delany

Om du växer håret länge, se till att det är hälsosamt och inte falla platt. Be om långa lager, som ger håret textur och rörelse och överväga en sidoparti. Dana Delany (född 13 Mars 1956) frisyr och färg isa perfectexample om hur att dra bort det.

Carine Roitfeld

Paris Vogue redaktör Carine Roitfeld (född September 19, 1954) är super trendigt med sin Mussy shag frisyr. Hon ser edgy, cool, och mycket sofistikerade, trots att hon valde att gå med en mindre stil utseende än de flesta kvinnor i hennes ålder.

Jessica Lange

Detta är en stor frisyr för vem som helst, oavsett deras ålder. Jessica Lange (född April 20, 1949) visar att du inte behöver gå super kort dagen efter du träffar en viss ålder.

Det viktiga är att bära vad som smickrande på dig, och axellångt är smickrande på alla. Innan ökar din kort hår längre du bör överväga om ditt hår konsistens kan hantera denna minskning.

Super lockigt hår måste vara längre eftersom längden tynger lockarna. Om du går kort, kan du få en sittpuff. Om du har tunt, platt hår, behöver din kropp, så be din stylist att skära i ett par lager.

Läs också:

Christine Baranski

Långa Bobs är smickrande för kvinnor i alla åldrar och med alla ansiktsformer. Denna långa bob på Christine Baranski (född 2 maj 1952) är en av dem gå till stilar som en kvinna kan dra bort. Det är stilrena men kul och hennes höjdpunkter visar verkligen upp vågorna och hennes mycket tjockt hår.

Deidre Hall

Om du vill behålla håret längre, eftersom skådespelerskan Deidre Hall (född 31 oktober 1947) har, kommer du vill att din stylist att skära i lager. Lager lägga rörelse och swingto en frisyr. Se bara till att lagren är längre och börja på hakan eller nära det för att hålla utseendet modern.

Oprah Winfrey

Bara för att du är äldre, betyder inte att du inte kan bära en ungdomlig hästsvans. OPRAH WINFREY (29 jan 1954) kommer undan med en ofta och hon avslutar sin look med fantastiska glasögon.

Roseanne Barr

Du kanske har några grå, ingen grå, eller så kan du bli grå. Hur du hanterar det är upp till dig. Fler kvinnor omfamna sitt gråa hår och gör det möjligt att växa till vad det var naturligtvis tänkt att vara.

Detta bob frisyr på Roseanne Barr (född November 3, 1952) är smickrande för hennes rund ansiktsform. Det är underbart med svepande lugg och underbara gråa färger i hela håret.

Om du vill färga grått hår, har du några alternativ. Going mörkare kan vara svårare att hålla upp eftersom blont hår blandas med grått när det växer i. Men om du aldrig har varit en blond, kan färgen inte passar dig. I det här fallet kan du välja en koppar eller rik chocolateshade.

Susan Sarandon

Det är viktigt att omfamna din naturliga hår konsistens som Susan Sarandon (född 4 oktober 1946) gör. Hon har hår naturligt vågigt som hon inte försöker räta med ett slag torr och strykjärn. Resultatet är helt underbar.

Patti Scialfa

Detta ser på musiker (och Bruce Springsteens fru) Patti Scialfa (född 29 Jul 1953), tar år av hennes utseende. Hon bär håret som en 20-årig styrka, men de långa, sida sopade lugg mjuka upp utseendet. Det är helt underbara.

Susan Lucci

Om du har torrt hår som kan få fluffigt, gå med det som Susan Lucci (född December 23, 1946) gör. Volymen är super smickrande och hennes vågor och tunna lugg rama hennes långa ansikte perfekt.

Beverly Johnson

Lång, frodiga och vackra. Beverly Johnson (född 13 oktober 1952) visar att du kan ha vackra långa hår väl efter ålder 30. Nyckeln är håret hälsa. Var inte rädd för att få hårförlängningar (som Johnson sport här) för att göra håret fylligare och frodigare.

Alfre Woodard

Alfre Woodard (född November 8, 1952) bär en stor, fet och vackra utseende med underbara lockar. Det är rörigt, men formaterad och super söt. De röda höjdpunkter i hennes svarta hår lägger verkligen ett ungdomligt utseende till hennes roliga stil.

Marisa Berenson

Marisa Berenson (född 15 februari 1947) visar upp två olika utseenden, en naturlig och en rakare. Båda ser bra ut, men det visar att du inte fastnar med en konsistens. Om du är villig att ta en risk, bege dig till salongen och se vad en annan struktur ser ut på dig.

Anna Wintour

Anna Wintour (född November 3, 1949) har haft samma frisyr i årtionden. Det är ett bra utseende för henne och sheis uppenbarligen mycket bekväm med det.

Detta är ett klassiskt chin-längd bob som är skuren till en enda längd. Det är perfekt för henne rakt hår och ramar hennes vackra ansikte. Plus, verkligen visar den av hennes långa, elegant hals.

Jane Seymour

Jane Seymour (född 15 februari 1951) bär hennes hår långt. Det är typ av hennes varumärke och det fungerar vackert på henne. Så mycket för regeln att kvinnor aldrig ska bära sitt hår långt efter 55.

Hennes trubbiga, tjocka lugg är ett perfekt komplement till längden också. De ramar hennes ansikte och de knappt märkbara lagren lägga lagom volym till hennes rakt hår.

Julie Walters

Denna nedskärning på skådespelerskan Julie Walters (född 22 Februari 1950) är smickrande, edgy och super cool. Det bevisar att man kan gå kort, andstill visa upp en liten personlighet. Eftersom det är kvar ganska rufsig, det är också ett av de enklaste korta frisyrer att upprätthålla dagligen.

Olivia Newton-John

Olivia Newton-John (född September 26, 1948) har slitit många blickar under åren och hon fortfarande ser helt underbara. Hon visar också mångsidigheten hos en axellångt cut. En dag kan du gå direkt och nästa lägga stora, vackra lockar.

load...