22 roliga och sexiga frisyrer för naturligt lockigt hår

15 november 2018

Om du är född med lockigt hår, youknow att det kan bechallenging ibland, speciellt när du kämpar frizz. Då igen, itcanalsobe fantastiska. Många kvinnor väljer att anamma theirnatural lockar och visa dem.

Innan nästa klippa eller stil, är ett fotogalleri med några av de sexigaste bounciest håret noga med att erbjuda massor av inspiration.

Den Beachy curl

Naturliga lockar inte nödvändigtvis kräver mycket styling, produkter eller arbete. ActressRachelle Lefevre rocks några enkla blåsig stranden vågor som visar hur bara en liten mängd styling kan skapa en fantastisk look.

load...

Den mjuka, röda curl

Ju längre håret är, desto mer kommer det att tynga dina lockar. Även om det kan se halta, visar skådespelerskan Jennifer Ferrin att det kan koppla lockar bara tillräckligt. Hennes mjuka lockar rida den fina linjen mellan curl och våg och det ser fantastisk med sin klarröda färg.

Den sexiga våg curl

Singer Shania Twain har vackert hår med en naturlig våg. Denna nedskärning strax nedanför axeln är fantastisk med ansikte inramning rankor och lager lockar. Hennes höjdpunkter i olika nyanser av brunt perfekt markera curl samtidigt som naturliga, sexig look.

Den superlånga curl

load...

Om du vill gå super lång, kan dina lockar ser fantastiskt. Singer Eliza Doolittle älskar denna look och bär den med ren stil. Även vid denna längd, hennes lockar behålla stor dimension. Det är mest sannolikt resultatet av att välja rätt stylingprodukter för lockar.

Mediet vågiga curl

Många kvinnor med rakt hår kommer att gå mycket långt för att achievestunning lockar som Lisa Edelstein. Hennes medellånga cut har en mjuk våg som verkligen visar upp sitt ansikte i en mycket lekfullt sätt. Det är en look som du kan få med hjälp av en locktång samt.

Den korta och hopp curl

load...

Det är en myt att man inte kan gå kort om ditt hår är lockigt. Många kvinnor har visat denna gamla skönhet "regeln" fel och skådespelerskan Julia Garner är ett av de bästa exemplen. Det är mycket ovanligt att se henne med rakt hår och hennes spänstiga lockar vid eller över axlarna ser alltid fantastisk.

Bob curl

En fantastisk uppsättning lockar, är skådespelerskan Janet Dacal hår helt enkelt en marvel. Hennes röda lås är perfekt utformade i en rörig slags sätt och lockar en stor täthet som ger kroppen. Om du har rädsla för att bli en poufballwith en kortare snitt, bör detta foto vara inspiration som du kan dra bort det.

Den bounciest curl

Snacka om bouncycurls! MusicianKimberly Schlapman vet hur man bär denna look. Hennes snitt är ofta runt axlarna och innehåller många lager som ger håret en fantastisk och rolig form. Den blonda mopp passar hennes personlighet perfekt och verkligen belyser hennes ansikte.

Den mörka spiral curl

När det gäller mörka spiraler slitna länge, har skådespelerskan Sofia Milos utseendet spikas och du sällan ser henne utan det. Om du följer några regler för att få väldefinierade lockar, liksom moisturizingand tillämpa produkter medan håret är vått, är denna stil förvånansvärt lätt att underhålla. Dessutom är det mycket roligt att sopa fingrarna igenom och ge enstaka hår flip.

Skuldran-längd curl

För womenwith mjukare lockar som MichellePfeiffer, kan det vara lätt att tänka på att gå rakt. Men när man tittar på skådespelerskan många ser över åren, kommer du att märka att hon sällan förlorar sin naturliga våg helt. Hon inspirerar fortfarande kvinnor i alla åldrar och får rösta för några av de bästa lockigt hår för kvinnor över 50 definitivt.

Läs också:

Den hopp och vackra curl

Engelska skådespelerskan Alex Kingston är en annan vacker kvinna som inte försöka bekämpa hennes lockar. Hon bär dem ofta i en shaggier, lång stil och har att visa upp sin fullhet. Då igen, har hon skärpt dem för sin roll på "ER" och på röda mattan, ser vi hur hon ger dem en super sexig look.

Den låt oss gå naturliga curl

Skådespelerskan Kyra Sedgwick har haft lockar i år. Hon inte räta håret hela tiden, som så många andra kändisar, så det är en chock när hon gör. Istället ser vi ofta henne med denna naturliga curl eller med en liten våg. Om du vill ha inspiration på hur mångsidig lockigt hår är, utforska några av hennes utseende.

Den dagliga curl

Melina Kanakaredes har vackra lås som är betydligt bättre än många kvinnor. Subtila höjdpunkter verkligen hjälpa rama hennes vackra ansikte.

Hennes utseende är något som naturligtvis lockig kvinnor kan dra offevery dag. Hemligheter är i styling och när du får en personlig rutin ner, kan du klippa denna look dag och natt som hon gör.

Den mogna curl

Kate Capshaw s lockar är frodig och hon visar att mogna kvinnor fortfarande kan ha mycket roligt med theirringlets. Denna korta bob är verkligen inte saknas i volym och lagren är fantastiska.

För kvinnor som vill gå från lockigt till rakt och tillbaka igen, kan surfa Capshaw många blickar visa dig hur det görs med klass.

Den stora och betonade curl

Många svarta kvinnor har naturligt lockigt hår och det finns manygorgeous naturliga stilar för dig att välja mellan. Tanika Ray är känd för sin stora hår och det är en rolig look som alltid är fantastisk. Du kommer ofta att märka att hon spelar med en massa höjdpunkter som accent dessa vackra lockar.

Den täta hårlock curl

Jordin Sparks växlar ofta mellan hennes naturliga hår och en super rakt utseende. Någon av dem verkligen passar hennes personlighet och när hennes lockar bli riktigt tight så här, de är fulla av liv.

Om du vill gå rakt, har du många alternativ. Hår relaxers är ett populärt alternativ för African American hår thatgrows ut över tiden. Ett annat alternativ är en keratin behandling, vilket gör att curl att komma tillbaka långsamt under ett par månader.

Den djärvaste curl

Singer Solange vet hur man har kul med hennes naturliga hår. Du kan ofta se henne gå stor och fet så här, men sedan igen kan du hitta många bilder av henne med super mjuka, sexiga vågor. Om du behöver bevis på att sittpuff är sexig och vacker, hon har det.

Curlingstång curl

En stor mopp av lockar kan ses som en förbannelse eller en välsignelse. Skådespelerskan Anna Shaffer ser det tydligt som en välsignelse eftersom du kommer sällan ser henne utan denna vackra chef för fullt, super tjocka lockar. Du också kan klippa perfekta spiraler med hjälp av curling stavar.

Den super kul curl

Tight lockar är signaturen leta efter skådespelerskan Madison Pettis och de är så mycket roligt. Hennes lockar har en lysande studs och hennes stylist verkligen vet hur man arbetar i lagren. Be din att skära i lager och även använda en rakkniv. Det är en viktig del för att tämja curl.

Den urblåst curl

När du bara inte kan hantera curl, blåsa ut det. Om du har tagit en borste för att håret, vet du denna look från modell Madison Stubbington. Det skapar en mjuk, fluffig våg som är super söt och ganska förförisk samtidigt. För att kontrollera det bara lite, lägg till en mycket lätt produkt så att blåsa ut inte blir för vild.

Den smidiga curl

Broadway stjärna Genny Lis Padilla är också känd för sin smidig curl. Hon bär hennes mörka hår med en sådan grace och ofta har de sexiga lockar nära toppen. Hon är också en mästare på updo och halv-up, halv-down utseende, vilket kan dra allt hår tillbaka och fortfarande se het.

load...