20 mycket söta, men ändå mycket sexiga korta frisyrer 2018

10 november 2018

Det tar mod att gå riktigt kort, men resultaten kan vara väldigt cool. Oavsett om du söker ett snitt som är sexigt eller funky eller söt, det finns många frisyrer för dig tochoose från.

Du kan gå super kort eller välja långa lager. Välj en funky pompadour eller en söt, mjuk pixie. Med hjälp av några kändisar som gick kort, din säker på att hitta lite inspiration innan du träffar salongen.

När beslut fattas om en kort frisyr och skär, kommer du överväga som kompletterar din ansiktsform, liksom håret textur.

load...

Medan pixie kan fungera för alla ansiktsform, kan det inte fungerar för riktigt tjockt eller lockigt hår, till exempel. Likaså om du har en längre ansikte med en hög hårfäste, kan vissa sido sopade lugg täcka din panna. Du kommer också vill tänka på underhåll samt. Kortare frisyrer måste hållas med regelbundna trim för att hålla dem snygg.

Michelle Williams' pixie

Michelle Williams bär en bedårande och sexig pixie frisyr. De långa lager erbjuder en mjuk look och detta är en mycket populär frisyr bland kvinnor som älskar kort hår.

Williams talat med Elle Storbritannien om hennes populära frisyr. "Jag känner mig som jag själv med kort hår. Och det har varit en riktigt lång tid eftersom jag hade långt hår, fem år. Naturligtvis är de enda människor som gillar det är homosexuella män och mina flickvänner. Heterosexuella män över hela linjen inte in i detta hår. Jag klippa det för en rak människa som någonsin har velat kort hår och jag bär den i åminnelse av någon som verkligen älskade det."

load...

Halle Berrys pixie

För år, Halle Berry bar denna signatur pixie och det är en gorgeouslook. Hon berättade en gång Elle Magazine att hon känner sig mest som sig själv i super kort hår. "Jag älskar kort hår, det är jag, det är den jag är. Jag känner bara säker och känns som mitt bästa själv när jag har kort hår", säger Berry.

Snittet har en hel del volym tack vare Mussy lager och det belyser Berry vackra ansikte. Det kan också vara utformade på olika sätt, från denna snabba, smutsigare utseende till en slankare utseende när du vill.

Anne Hathaway är pixie

Anne Hathaway kan vara känd för sitt långa hår, men detta pixie var en utmärkt stil på henne också. Det finns kvar bara lite längre på toppen för att lägga till volym och stripor över pannan är både bedårande och sexig.

Eva Pigford sexiga beskärs

Eva Pigford valde en genväg som matchar hennes djärva personlighet. Den ljusa blonda färgen är en fantastisk kontrast till hennes hud och mörka ögon. Genom att gå denna korta, hon visar också erbjuda sin långa hals, som bara gör henne mer glamorös.

load...

Ariane Davis' söta lockar

Om du inte är så edgy, har Ariane Davis en supersöt version av Pixie. Det skärs lika nära huvudet och har massor av lager, men den har också några mjuka lockar. Den här är elegant och roligt, perfekt för vem som helst med en happy-go-lucky personlighet.

Rihannas pixie

Rihanna är en vacker kvinna som går fram och tillbaka mellan långa och korta hår. Denna mjuka Pixie var en av de bästa korta stilar hon har slitna. Den har stora lager och utmärkt volym för att framhäva hennes hjärtformade ansikte. Detta ser kräver bara en minimal mängd av styling varje dag, så det är bra för en hektisk livsstil.

Miley Cyrus edgy

Miley Cyrus bar denna platina 'göra för ett par år. Det var ganska kontroversiell, men Cyrus älskade det.

Tydligen Miley ville gå kort under en lång tid. När hon var 15, hon intervjuades på ABC News och pekade på ett foto av modellen Twiggy med Pixie hår. Hon sa, "En dag ska jag klippa mitt hår så. Jag vet att jag är. Jag vet att jag kommer en dag."

Det är inte precis en pixie frisyr, dock. Cyrus är ståta med en pompadour, även känd som en "quiff." Detta eleganta, edgy snitt har setts på många kändisar, bland annat sångare Pink och Rihanna.

Singer rosa

Pink lekte kort hår under många år och hon bär ofta en pompadour. Det hasbecome hennes signatur utseende och spelar upp sin stora personlighet. En av de mer ovanliga stilar är denna rosa quiff. Det finns massor av roliga och se till att få lite uppmärksamhet.

Läs också:

Jaimie Alexander

Skådespelerskan Jaimie Alexander debuterade hennes korta, beskurna skära i april 2016. "För mig är den största delen av skönhet förtroende, så jag rekommenderar att bära något du verkligen känna sig bekväm i det är kanske en förlängning av din personlighet. Försök inte att vara vem som helst men själv," sade hon till USA Today.

Om pixie verkar lite dämpad för dig, prova pompadour. Alexander utseende är roligt och hip, men det är också mycket elegant. Det ser vacker med sin mörkbrunt hår och runt ansikte, lägga längd eftersom alla av håret är på topp.

Esther Quek s spetsade

Moderedaktör Esther Quek är alltid överst på modescenen. Hon bär regelbundet några av de funkigaste hår du kommer att se och gör det med stor stil alltid. Denna taggiga blonda cut är en rolig idé som många kvinnor kan dra av, särskilt om du vill göra ett uttalande.

Hon är också känd för att para hennes kort hår med fantastiska örhängen. Det är något som många längre frisyrer helt enkelt täcka upp.

Ruby Rose röda och edgy cut

Du behöver inte gå med en full pompadour eller spikar för att visa upp din edgy personlighet. Ruby Rose har en fantastisk stil som är lika mycket om rubinröd färg eftersom det är Mussy spikar. Det är ett bra utseende för hennes distinkta benstomme, lägga balans med volymen på toppen.

Sharon Osbourne underskrift röd

Sharon Osbourne ofta ses i denna ljusa rött hår. Det är en stor färg för hennes hudfärg och denna minskning är en av hennes favoriter.

Oavsett om du går med rubinröd färg eller inte, det är en stor nedskärning för äldre kvinnor. Det är avslappnad och professionell samtidigt. Dessutom kan du odla det lite längre eller låt din lugg hänger ned mer, eftersom Osbourne ofta gör.

Kris Jenner ungdomliga cut

Kris Jenner har alltid slitna håret kort och detta är en av de vassare versionerna. Det är faktiskt ganska söt och ser inte för ung eller för gammal, så det är ett fantastiskt val för äldre kvinnor med nästan alla ansiktsform. Sido sopade lugg verkligen göra utseendet och uppmärksamma hennes fantastiska ögon.

Jessie J

Singer Jessie J har en super kort beskuren platina frisyr som skulle se bra ut på många kvinnor. Även om det är ovanligt att rama in pannan med korta lager som faller rakt ner på pannan, det verkligen fungerar. Det är särskilt smickrande för hennes runda ansikte och låter ögonen att vara i fokus.

Ruby Rose slicked look

Slicked tillbaka är ett bra utseende för kort hår. Ruby Rose har den perfekta ansiktet för denna look eftersom håret inte förringa hennes hjärtformade ansikte. Du kan behöva öka ditt hår lite mer att dra bort det, men luggen kan alltid sopas åt sidan när du inte vill slick dem tillbaka.

Devyn Abdullah

Denna frisyr på modell Devyn Abdullah är helt enkelt underbara. Det är lite av en pixie i ryggen, vilket förlänger hennes elegant hals. Hennes längre lugg visa upp hennes vackra ögon, särskilt med mörkare makeup som är så smickrande för hennes hudfärg. Detta är en av de nedskärningar som skulle fungera för många kvinnor.

Sarah Harding sida sopade lugg

Att gå längre fram lägger till en modern känsla till den genomsnittliga pixie. Sida svepte bangsmay har börjat som en trend, men de är här för att stanna. Sarah Harding s cut är söt och kan arbeta på någon ansiktsform för kvinnor i alla åldrar.

Kathy Weber mörka skikt

Du kan också ge dem lugg flera lager och drapera dem längs pannan. Kathy Webers mörkt, tjockt hår är perfekt för detta. Hon har massor av volymen på toppen för att balansera hennes ansiktsdrag. Kontrasten mellan hennes hårfärg och hudfärg, tillsammans med de smällar, ta all uppmärksamhet på hennes vackra ögon.

Laura De Boer söta svep

Laura De Boer har perfekt personlighet och ansikte för att göra detta enkelt snitt arbete. Det är mycket vacker, casual, och en bra passform för henne rakt hår. De auburnhighlights ger håret stor dimension. Utan dem kan det vara lite för platt.

Ett trubbigt snitt

Paris Fashion Week är ett bra ställe att upptäcka nya frisyrer, särskilt korta, edgy sådana. Detta super kort trubbigt cut är en av de pärlor du kan hitta där. Det är hip, moderna och mycket modern, precis vad du vill om du är ute efter att göra ett uttalande.

load...