20 kända brunetter med bra frisyr

10 november 2018

Titta på den långa, tjocka, naturligt vågigt hår. Vem vet hur mycket av det är verkligt, men Penelope Cruz hår är drop-dead underbara.

För denna look:

Be om karamell höjdpunkter om du har mörkt hår. Några trådar runt ansiktet skulle vara vacker. Jag rekommenderar balayage metoden när man reser Höjdpunkter på mörkt hår.

Långt hår kräver några lager för att hålla den från att gå halta och A-linje (pouffy längst ner). Be om långa lager som drabbade på hakan och nyckelben. Kortare hår? Starta lagren på kindbenet.

load...

Långa, sida sopade lugg är smickrande på tjockt långt hår, såsom Cruz.

Växer inte håret detta länge om ditt ansikte är lång eller avlånga. Detta ser bättre passar hjärt ansikte formade flickor och de med runda ansikten. Långt hår drar ner en redan lång ansikte.

Victoria Beckham

Denna underbara pixie cut fungerar på Victoria Beckhambecause hon har super starka drag. Denna nedskärning fungerar bra på nästan alla hår texturer från straightto bra att lockigt och grova.

Jennifer Aniston

Fortfarande den mest kända manen i Hollywood, Jennifer Aniston är långa, bit-y vågor haveeveryone grön av avund.

load...

För att få denna look:

Fråga din stylist för "bit-y lager." Du behöver lager skuren i håret börjar på spetsen av näsan.

Höjdpunkter är ett måste. Jag föreslår balayage över folie höjdpunkter. Håret målning metoden är mycket mer naturligt och stylist kan styra där ljuset går.

Stil, lägga till en Volumizing spray eller mousse i handdukstorkat hår. Föna håret, scrunching att få vågor.

Rihanna

Rihanna är känd för sina fantastiska frisyrer. Hon lekte alla möjliga korta stilar under de senaste åren.

Audrey Tautou

Den franska skådespelerskan har en av de sötaste frisyrer genom tiderna. Hennes pixie utseende är perfektion.

Megan Fox

Hon är en bedövande och sällan har en dålig hår dag.

Beyonce Knowles

load...

Ledsen att informera dig, men Beyonce berömda lås är inte hennes egen. Hon sa att bära en spets front peruk eller extensions. Men hon har dykt upp extension-fri från tid till annan, visar upp sin naturliga lås i en våt look eller lång bob. Och medan hon är en naturlig brunett, hennes mane ofta blekt en honung blond eller ljusare.

Angelina Jolie

Angelina är känd mer för hennes läppar, hennes välgörenhetsarbete, hennes talang andher kull av barn än hon är för håret, men hon är en berömd brunett ändå.

Katie Holmes

Katie Holmes är en av de sällsynta människor som bara ser bäst med kort hår. Hennes hårfärg är underbara (hon är ibland lättare än detta) och formen passar hennes ansikte.

För att få denna look:

Om du har ett runt ansikte, kan du få denna nedskärning, men se till att du får en längre version av den. Kort hår accentuerar bara ett runt ansikte.

Be om denna nedskärning att vara kortare i ryggen, vinklad framåt så det belyser din jawline. Några långa, sida sopade lugg kommer att omfatta en hög panna.

Läs också:

Om du har lockigt eller super vågigt hår, inse att du kommer att räta ut håret varje dag för att hålla den här stilen. Denna nedskärning fungerar bäst på kvinnor med rakt hår.

Julia Roberts

Fantastiskt vacker. Julia Roberts stenar kastanje vågor, som säkert har förbättrats genom vissa tillägg (några av oss föds med ett sådant naturligt tjockt hår och förlängningar i Hollywood är som vanligt i dessa dagar som bröstimplantat).

Du kan få clip-ons eller en väv. Det finns många versioner, men alla kosta hundratals dollar och uppåt.

När förlängningarna är i, måste du våg håret.

Salma Hayek

Inte alla kan bära stick-rakt hår skildes i mitten, men Salma Hayek säkert kan. Du kan få Hayeks hög glans i en flaska, men det visas upp bäst när rätas med platt-järn.

För denna look:

Detta är all-over färg utan höjdpunkter. Fråga din kolorist om en glasyr efter att du får håret färgat. Det tar fram djupet av din hårfärg.

Detta skär passar de flesta ansiktsformer och arbetar på många längder. Det är ett bra snitt att växa ut, och i denna ekonomi är det viktigt att få ett snitt som kommer att pågå ett par månader.

Jennifer Lopez

Detta är afavorite snitt på Jennifer Lopez. Färgen och lagren är vackra

Jennifer Garner

Jennifer Garner hår är inte hennes bästa punkten. Hon brukar avbildas kör omkring i svettningar och en hästsvans. Hon är mer känd för sina mejslade kindben, hennes bee-stucken läppar och hennes girl-next-door personlighet. Men hon är en berömd brunett, så hon gör thelist.

För att få denna look:

Börja med en Volumizer eller texturizer på handdukstorkat hår. Borsta produkten genom håret (kvinnor missar vanligtvis detta steg). Föna håret med ett vildsvin borst rund borste och avsluta med curling håret med en stor fat locktång.

Gisele Bündchen

Giselle hår är på väg att bli gyllene här, vilket innebär att hon knappt gör denna lista. Ändå är Bündchen mörka lås lyste bara tillräckligt att de inte är blond.

För denna look, föna håret rakt, men inte torka den hela vägen. Låt det lufttorka i slutet så det har precis rätt mängd av vågen (de flesta hår har någon naturlig våg i det).

Kim Kardashian

Hon försökte vara en blondin för omkring fiveminutes och sedan verklighet stjärnan Kim Kardashian färgade omedelbart håret mörkt igen.

Christina Ricci

Christina är känd för sina trubbiga lugg och hennes stora frisyrer. Denna nedskärning visar upp sina fantastiska ögon.

Halle Berry & hennes pixie frisyr

Halle klippa ökänt hennes långa hår korta år sedan växte det ut och sedan klippa det igen. Hon ser fantastisk i denna pixie frisyr.

Natalie Portman

Natalie ser härliga oavsett hennes frisyr. Hon har försökt ut pixie och växte håret lång och alltid ser fantastisk.

Jennifer Hudson

Jennifer Hudsons frisyr här är härlig.

Jessica Biel

Egentligen mer känd för sin relation med Justin Timberlake, Jessica Biel också känd för sin vackra "bronde" (blond / brunett) lås.

load...