20 fantastiska blonda, bruna och röda hårfärger 2019

10 november 2018

Oavsett om du går för fet röd, rik brun eller en glänsande blond, färg kan uppdatera någon frisyr och fräscha upp ditt utseende. Problemet är att det finns så många färger att välja mellan.

För att hjälpa dig att avgöra vilken riktning att gå, kommer vi att utforska stunninghair färger. Du hittar också många tips som hjälper dig att hitta yourperfect färg.

Gorgeous mörkbrunt hår

För en all-over brun färg, är denna djupa choklad en fantastisk möjlighet. Det ser bra ut på lång och kort hår och är riktigt varmt på tjockt hår med naturliga vågor.

load...

Ska du gå Mörkare?

Om du tror att du kan se bättre med mörkare hår, erbjuder New York stylist Eva Scrivo ett bra tips i sin bok, "Eva Scrivo på Beauty." Eftersom vått hår är en fewshades mörkare än torrt hår, sätta på din vanliga dagtid makeup medan håret fortfarande är våt. Om din hy är ljusare, säger Scrivo du skulle se bra withdarker hår.

Brunetter kan få höjdpunkter, för

Folk förknippar vanligtvis höjdpunkter med blont hår, men de arbetar vackert i brunett hår också. Vävning i ljusare tvättar av färg i mörkt hår kan hjälpa lägga definition och dimension.

Denna fantastiska hårfärg på Katherine McPhee är ett bra exempel på ombrécolor. Du kan få denna toningseffekt med balayagetechnique. Om du älskar Ombre, kommer du också att älska "bronde" hårfärg.

load...

Rika Kopparhöjdpunkter

Höjdpunkter behöver inte vara blond, heller. Skådespelerskan Odette Yustman har underbara koppar höjdpunkter i hennes mörkbrunt hår. Det är en fantastisk pop av färg som ramar hennes ansikte med elegans.

Detta är också ett bra exempel på att få yourcut innan du får någon färg tillsätts. Det gör yourstylist att anpassa din nya färgen till din frisyr så att hon kan ta fram dina bästa egenskaper.

Blah brunt hår? Försök soldränkta färg

Många kvinnor med brunt hår känner att det är lite bla, kanske till och med tråkigt. Med en antydan soldränkta höjdpunkter, kan du ge den ett nytt liv.

Jennifer Aniston är ett perfekt exempel på hur bra det kan fungera. Hon har ofta att solkysst look på hennes naturligt brunt hår och det är bra. För den mest naturliga utseende, be din colorist om balayage tekniken. Det är bra för höjdpunkter eftersom färgen målas på.

load...

Höjdpunkter är inte bara för sommaren

Scrivo skriver i sin bok att kvinnor tror att de behöver höjdpunkter under sommaren, men det är faktiskt opposite.You vill få höjdpunkter på vintern när din hudton kan se tråkig. Solen kommer naturligtvis lätta håret på sommaren, så att du kan faktiskt spara pengar och hoppa över salongen besök under sommarmånaderna.

Prova en ombre nyans av brunt

Inte alla bruna är tråkigt, especiallyombré frisyrer på brunetter. Gradienten färgskiftningar från mörkt vid rötterna till ljusare färg och det ser bra ut på långt hår. De flesta naturliga brunetter inte detta gyllene heller. Nyansen är tänkt att likna soldränkta lås som har vuxit ut.

Att hitta rätt nyans av rött

När du väljer en nyans av rött hårfärg, ska du välja en som är inte bara smickrande för din hy utan också gör det glöder inifrån.

Känn din hudton

För att upptäcka om du kan gå röd, måste du ta reda på om din hud har varma eller kalla undertoner. Håll en bit ett vitt papper upp till ditt ansikte. Om din hud färg verkar vara rosa, du är cool. Om det visar sig gult eller oliv, du är varm.

Varma hudtoner ser bäst med alla typer av nyanser, förutom ljus blond. Du kan se bra ut i rött, eftersom mörka rika toner motverkar GLÅMIGHET. Dock bör kyla huden flickor undvika röda eftersom de kommer att ge ut den rosa i huden.

Börja med tillfällig färg

Om du verkligen inte säker, prova en tillfällig färg som en mousse, hårspray eller schampo först. Det finns inget åtagande eftersom de tvätta efter några schampon. Men du needto vara noga med att inte färga redan behandlat hår själv. Det är för mycket risken för skador.

Den perfekta koppar röda frisyr

Denna koppar rött är en fantastisk möjlighet, särskilt om du har en funky eller vassare frisyr eller utseende. Det är mycket fet och är säker på att få uppmärksamhet på lång, medellång eller kort hår.

Ta hand om dina egna rötter

Du behöver inte springa till salongen för att få dina rötter gjort. Många peopleswear byClairol Root Touch-Up som en snabb fix mellan salong besök.

Detta touch-up matchar nästan alla salong färger och finns i flera shadesforredheads, blondiner, brunetter, och svart hår. Användare som har provat det rapporterar att paketet ger bara tillräckligt färg för tempel, del, andhairline. Paketet föreslår att hålla den på i 10, men testare rekommenderar lämnar itforup till 15 minuter om du har envis grått hår.

En underbar nyans av rött

Känd för sin roll i "Mad Män", liksom hennes lysande röda lås, har Christina Hendricks helt fantastisk hår. Det är förvånande att ta reda på att hon är faktiskt en naturlig blond. Hon har uppenbarligen hittat den perfekta färgen för henne eftersom hon har haft det mesta av sitt vuxna liv.

Läs också:

Ta bilder till Salon

När får håret färgat, är det bäst att ta bilder tillsammans. Du kan också visa upp en halvtimme tidigt att granska salong hår tidskrifter för idéer. Helt enkelt beskriva en färg till din stylist kommer inte alltid att fungera eftersom "Irish setter röd" kan betyda något annat för henne än det gör för dig.

Amy Huson, en kolorist på Marie Robinson salong, föreslår i Allure Magazine att du tar två bilder till salongen, en som du älskar och en som du hatar. "På detta sätt kolorist är noga med att se, inte bara höra, vad du vill."

Inte alla kan komma undan med denna röda

Strawberry red som Maggie Rizer bär är en knepig färg. Inte alla kan komma undan med det. Om din hudfärg liknar hennes, kan det vara en bra passform, dock. Den super ses med antingen denna färg eller en dammig blond och båda lookgreat.

Kan du färga håret när man är gravid?

Många gravida kvinnor färg håret med hjälp av ammoniak-fri hårfärg. Andra väljer höjdpunkter. När de är klara på rätt sätt, inte färgen inte röra hårbotten så mycket som all-over färg gör. För att vara säker, är det bäst att vänta tills efter att dina första trimestern för att få håret färgat eller markerat.

Låt din grått hår gå

När håret blir grått det kan vara jobbigt att hålla den färgade, varför fler kvinnor väljer att gå grått. Det är en vacker färg och en man inte kan få ut av ett färgämne, även om många unga kvinnor försöker.

Oavsett om du väljer att gå naturligt eller vill täcka upp det, det finns några knep för att grått hår som du vill veta. Till exempel, tenderar det att ha en sträv struktur och du kanske vill värma upp din makeup att hålla huden från att tvätta ut.

Platinum blont hår

Platinumshades är super edgy. Inte varje kvinna kan komma undan med denna look. Det är bäst onolive hud och du måste ha rätt attityd för att bära detta ser ut. Om du har en rosa hudton, det är inte det bästa alternativet eftersom det kan få dig att se sälg.

Öka fint hår med färg

Om du har fint hår, kommer att lägga alla färger ge håret kroppen eftersom färgning orsakar ditt hår axlar att svälla. Om du har en bra blonda hår bas, du bästa är att förmodligen belyser snarare än den totala färg. Det beror på remsor av färg är mycket bättre än endimensionell färg.

Fråga din stylist om lowlights också. Lowlighting betyder mörkare strängarna vävs in i de ljusare, skapa mer djup och drama.

Dina markera alternativ

Om du använder traditionella folie metoder för att dina höjdpunkter, tänk på dessa är svårare att ta hand om när dina rötter växa ut. Foliehöjdpunkter kräver en precision ansökan, vilket gör fastställande mörka rötter kostsamt. Men om du går med allmänt fördelade, mindre strukturerade delar av färg (kallas hår målning eller balayage), kommer touch-ups vara enklare.

Du kan välja antingen helt eller delvis höjdpunkter. Delvis innebär att stylist pinnar till den övre delen av huvudet, i stället för att lyfta fram överallt. Om du har tjockt hår, ska du gå partialor du kommer att vara där för evigt. På sommaren, be din stylist att färga hår som visar när du bär en hästsvans.

Lägg dimension med flera färger

Det bästa hårfärg är flerdimensionell, inte endimensionella. En stor stor tvätt av blonda är tråkigt om det inte finns mörkare och ljusare trådar vävda i. För ett bra exempel på naturliga hårfärg, titta på ett barns hår. Du kommer att se många olika färger.

När får håret färgat, be din stylist att väva in upp till threedifferent färger om du får höjdpunkter. Om du får all-over färg, anser några höjdpunkter runt ansiktet.

Från dirty blonde att bronde

Om du har smutsiga blonda hår, kan du perfekt "bronde" utseende. Det är en härlig blandning av blond och brunett. Du får helt enkelt höjdpunkter och lowlights, hålla "smutsiga bruna bitar" samtidigt lägga i ljusare färger för variation.

California blonde

The California look är blond, men inte alltför blond. Det är bara en lite mörkare än platina blond och tenderar att se bäst med några olika nyanser blandas i. Det är bra med Beachy vågor att slutföra Surfer Girl utseende.

Honey golden blonde

Enligt InStyle Magazine, är Gwyneth Paltrow är blonda hårfärg de mest efterfrågade blond färg i Los Angeles salonger. Det är en vacker nyans som fungerar på många olika frisyrer, speciellt om du delar hennes fina, rakt hår.

Gå från brunett till blondin

Kristin Chenoweth är inte en naturlig blond (du kan berätta från sina rötter, som börjar att växa i), men hennes hårfärg är underbara. Om du inte vill ha tydliga rötter, få balayage stället för folie höjdpunkter. De växer mer naturligt.

Om du vill gå helt blond, är det vanligtvis en tvåstegsprocess som innebär blekning av naturliga färgen ur håret och sedan lägga till färg igen. Vidare med försiktighet och aldrig prova detta hemma. Dessutom, tänk på att det kommer att vara omfattande underhåll att gå blond.

Dip-dye hårfärg

Dip-dyehair är en rolig och populär look. Det är en process som doppar ändarna i färg, medan resten av håret är kvar naturligt. Det är inte bara en trend för tonåringar, heller. Denna är poppar upp på kvinnor (och män) i alla åldrar.

load...