19 frisyrer kvinnor i 20-talet kan komma undan med

11 november 2018

När du är i tonåren och 20-årsåldern, är det absolut bästa tiden i ditt liv för att prova alla typer av frisyrer, frisyrer och hårfärger. Håret växer lika snabbt som det någonsin kommer i livet, så om du får en vass pompadour en månad och du är uttråkad med det nästa, kan du odla det ut i en bob, sedan en toppskarv, då en axellångt cut och slutligen till långa beachy vågor som du bär i en hög hästsvans, som skådespelerska och modell Nina Dobrev (född 9 januari 1989) gör här.

Och i varje skede, kan du prova en ny färg.

Vid 25, kommer du inte ser löjligt i en fläta (även Elle MacPhersonwas gunga en fläta under våren 2013 när hon närmar sig 50. Shelooked AMAZING), kommer du inte se dum i en top-knot och du verkligen inte kommer att vara ifrågasättas om du avslutar ditt hus med rosa hår.

load...

Som sagt, Helen Mirren rockade nyligen rosa hår och hon föddes 1945. Du gör matten.

Jag gillar inte skönhetsregler och jag älskar en regelbrytare, men det är sant att du kan komma undan med så mycket mer i 20-årsåldern än du kan i din 30s, 40s och äldre. Så jag säga gå för det. Räkna ut vem du är, vad som ser göra dig mest bekväm. Experimentera. Kanske kommer du vara tacksamma du gjorde många år framöver när you'rean äldre kvinna.

I detta galleri, jag har fantastiska frisyrer, stilar och färger som du kan komma undan med i 20-årsåldern. Faktum är att alla av kvinnorna som presenteras i detta galleri är i 20-årsåldern. Låt experiment börja (så skriver denna avundsjuka 40-årig).

load...

Den Gamine: kort hår, lång lugg

Här är några saker att tänka på för en frisyr i 20-årsåldern (jag är delvis till denna helt underbara gamine frisyr bilden här, förresten):

Tips 1: Tänk på din karriär mål. I 20-årsåldern, är du ute efter att etablera dig i en karriär. Om du befinner dig i en mer konstnärliga yrke, kan du komma undan med en funky utseende men om du är i en mer konservativ yrke du kan välja ett mer professionellt utseende. Du kan överväga att hugga av den långa hår under en kortare snitt. Kolla in den här fotogalleriet av bob hairstyles.Tip # 2: Experimentera med längd och färg. Nu är det dags att se hur du ser ut med super långt hår, klipp av den och se om man tar till kort hår. På din ålder, kommer håret växa snabbare och tjockare än när som helst i ditt liv. Så njuta av det när du har det. Hårfärg är nyckeln till nygamla. Om du hade blont hår som barn, du ser bra blond nu. Välsignad med svart hår? Prova en ljusare brun eller red.Tip # 3: Akta fel genväg. Vad du inte vill se ut som en lager "mamma" karaktär. Välj en kort titt som passar din ålder och de senaste trenderna. För vissa idéer, kolla in de 5 hetaste Kort hår Trends.

load...

Arizona Muse långa bob frisyr

Det brukade vara att alla ville Alexa Chung shag frisyr. Nu alla vill modell Arizona Muse (född September 18, 1988) lång bob frisyr. Så många bloggar och tidskrifter med Arizona Muse och hennes ikoniska frisyr, och det är faktiskt en som skulle se bra ut på kvinnor i alla åldrar.

Denna nedskärning är perfekt för naturligt vågigt hår, lockigt hår och även rakt hår så länge det har några naturliga våg till den. Om du har lockigt hår, sätta en klick texture klistra på händerna och köra det genom håret att tynga lockar. Om du har rakt hår, spraya i en saltvatten spray och krama håret eftersom det dries.Long hår kan vara mycket underhåll eftersom det tar evigheter att torka och kan se Råttis när de inte utformade på en daglig basis. Denna nedskärning är perfekt för mödrar eftersom det ser bra lufttorkas blåst torkade eller dras tillbaka i en avslappnad hästsvans.

A-line (även känd som "graderade bob") är en populär lång bob alternativ eftersom det ger stil och elegans till en annars tråkig snitt. Fråga din stylist att klippa håret om en tum kortare i ryggen, gör det möjligt att gradvis få längre fram.

Den långa bob vuxit ur

Trött på din långa bob? Växer det ut i en swishy, ​​vackra axellångt cut, vilket är smickrande på alla.

"Precis utanför stranden vågor

Blake Lively (född 25 augusti, 1987) har ett huvud av vackra hår här. Om du har långt, tjockt hår, kan du komma undan med denna look. Även om ditt hår är på den tunna sidan eller inte växer längre fort, kan du fejka här ut med hjälp av hårförlängningar.

Jag kommer att satsa på att varenda kvinna i Hollywood har haft denna frisyr någon gång i sitt liv. Det går helt enkelt aldrig omodernt. Det är vardagligt, supersexig och vi vet alla män älskar långt hår.

Läs också:

Hemligheten till sexig, Beachy vågor är saltstänk. Spraya på den, krama håret och ger dig iväg. Få mitt recept här: Salt Spray Recept för hår.

Miley Cyrus platina pompadour

När Miley Cyrus (född November 23, 1992) avbröt sitt hår i denna platina pompadour, bloggosfären gick vilda. Cyrus är inte främmande för experiment. Jag älskar absolut denna frisyr på henne och beklagar att mina 20s är fulla av bilder av mig i stort sett exakt samma frisyr och exakt samma hårfärg.

Blogger Chiara Ferragni experiment med rött hår

Hennes blogg är döpt efter hennes typiska blonda hårfärg, men välkänd bloggare Chiara Ferragni handlar om experiment på hennes webbplats (se hennes blogg "The Blonde Salad" här). Hon reser runt om i världen modellering fantastiska handväskor, skor och kläder. Det är inte konstigt att hon är borta rött här och med så stor framgång.

Ballerina bullar

Ett tag där, alla som var någon var klädd deras långa hår knutna messily ovanpå huvudet. Medan topknot är fortfarande runt, är denna version mycket mindre Mussy. I själva verket är det en ballerina bulle uppflugen upp högt som ses här på Hilary Duff (född September 28, 1987) och Sarah Hyland (bornNovember 24, 1990).

Det finns nackdelar med denna look, inklusive du ser ut som en idiot om du försöker klara detta och du har en lång ansikte som jag gör. Det kommer att få dig att se häst y. Gör det inte.

Se bilder på vackra ballerina bullar och kolla upp det, det ballerina bulle på listan av årets Top 20 frisyr trender.

Flätor är enorma

Flätor är ett utmärkt sätt att lägga stil till ditt utseende.

Rak, mellersta delen

Hår blåst rakt och skildes i mitten är mycket populär just nu. Kolla in dessa versioner på systrarna Kendall Jenner (född November 3, 1995) andKylie (född 10 augusti, 1997).

Luisa Hartema Bob - alla 3 versioner av dem

Jag är allt för en klassisk bob på 20-somethings. Ja, det är en frisyr din mormor kan dela med dig, men om du försöker att göra din väg in i näringslivet eller utbildning eller jobb där du vill klättra på en stege kommer en bob tjäna dig väl. Och du kan klä upp så många sätt, som modell Luisa Hartema (född December 26, 1994) bevisar här.

Brooklyn Decker långa bob

Jag är ga-ga för den långa bob och jag älskar särskilt denna version på Brooklyn Decker (född April 12, 1987).

Brooklyn Decker går från blond till brunett

Brown är den hetaste färgen i Storbritannien just nu tack vare Kate Middleton (det är hertiginnan av Cambridge till dig)). Det är också den varmaste färgen i USA just nu också.

Om du är nyfiken på vad du skulle se ut med rika kastanje lås, prova det. Decker, trots allt, var blond ovan. Hon färgade håret brunt efter år av att vara en blond.

Är du modig nog att gå platina?

Det tar en modig kvinna, som Esther Quek, före härtill gå platina. Men inte allas hudfärg skulle funkar bra med platina.

På din ålder, dip-dye och färgade förlängningar ser inte ut som en barnlek

Ja, Helen Mirren har före nyligen i rosa hår, men påskägg färger är bäst avgörs av den under-30 set.

Frankie Sandford s pixie frisyr

Frankie Sandford (född 14 jan 1989) har de coolaste, edgiest frisyrer. Nu är det perfekt tid att klippa rocker utseende, särskilt om du har ett jobb i konsten eller i college eller universitetsutbildning.

Jennifer Lawrence axel-långt hår

Om du följer min webbplats du vet att jag ga-ga för axellängd frisyrer. Denna längd är, trots allt, smickrande på nästan alla (se det mest smickrande frisyr för alla). Och hey, om det är bra nog för Jennifer Lawrence (född 15 augusti 1990). Du får bilden.

Axellångt hår är helt enkelt den mest mångsidiga, smickrande hårlängd på alla ansiktstyper och för alla hår texturer. Nyckeln till den perfekta axellångt snitt ligger helt enkelt i längd. Det kan inte vara för lång eller för kort och ser bäst när det bara träffar på nyckelben eller en bit över.

”Finishen ska visas trubbiga men får aldrig vara trubbigt, som trubbigt ser billig”, förklarar stylist Harry Josh i Vogue Magazine. ”Du texturize ändarna med kanske en fjäder rakkniv så linjen verkar ren, men det finns faktiskt en hel del rörelse i den. För mycket av ett block, och det ser tungt.”

load...