18 smickrande bob frisyrer på äldre kvinnor 2019

13 november 2018

Bob frisyrer är en chic choiceforolder kvinnor eftersom det finns en bob som ser bra ut på alla ansiktsformer. Det finns också en bob som kan passa ditt hår textur, oavsett om det är rakt eller lockigt eller någonstans mittemellan.

Bob är inte tråkigt. Den hänvisar ofta till hår som skärs från strax över hakan eller vänster lång, nästan till axlarna. Ändå kan det ta många olika stilar, så du är säker på att hitta en bra match för din personlighet och livsstil.

En klassisk bob

load...

Varje kvinna med en fin jawline och hals kommer att se bra ut i en bob. Den klassiska bob är en underbar look som fortfarande är populär bland äldre kvinnor. Det träffar precis ovanför hakan, har det vackra i curl, och det har gott om volym.

Din personlighet kommer att spela en stor roll i huruvida bob är rätt för dig. Om du tenderar att njuta av klassiska och rena stilar och anser dig vara sofistikerade, är det ett utmärkt val.

En klassisk grå bob

Om du ansluta de miljontals kvinnor som omfamna sina naturligt grått hår är bob en stor nedskärning. Vid denna längd kommer håret har massor av rörelse, så det kan hjälpa dig att se yngre ut. Ännu bättre, om du bär glasögon, ser en modern, hip ram fantastisk med en grå bob.

load...

Tänk på att Bobs kräver oftast en fön och ibland en plattång för att uppnå en snygg look.It kräver också trim var sex till åtta veckor för att behålla längden. Om du inte betalar mycket uppmärksamhet åt håret, fundera på om du kommer att njuta upprätthålla denna look.

En vågig bob

Varje ansiktsform och hår konsistens kan bära en bob; Det är till stor del beroende på den specifika typ av bob du får. Det finns några saker att tänka på:

En elegant bob

load...

Oavsett om ditt hår är uträtat eller du bär en peruk, ser bob fantastiska på svarta kvinnor. Det kan titulera med eller utan lugg, som båda kommer att rama in ansiktet och visa upp det bästa av dina funktioner. Håll din bob på hakan eller gå lite längre, de är både kraftfulla utseende.

En signatur bob

Helen Mirren ser alltid bra i hennes signatur graybob. Hon bär det så många olika sätt att det är svårt att komma ihåg att det är nästan samma frisyr. Det visar bara mångsidigheten hos denna minskning.

Oavsett om du vill ha en avslappnad, bodde i utseende eller en älskling vågig stil, bob lämnar dig tillräckligt med hår stil för tillfället. Återigen, det ser bra ut med grått hår och hennes lugg få henne att se år yngre.

En vågig lång bob

Om du vill lämna lite mer längd på håret, är den långa bob ett utmärkt alternativ. Det är väldigt smickrande för alla ansiktsformer och hårfärger, särskilt om du har några naturliga vågor.

Den långa bob kan också utformade för att passa ditt utseende för dagen. För att få denna naturligt vågigt bob, spraya i en saltdimma och krama håret när det torkar. Det kan också vara platt strukna rak.

En a-linje bob

Salon ägare Rodney Cutler berättar MSN: s Glo att det bästa ungdomliga, edgy, och säker bob skärs i A-linjeformat. Det är också kallas en graderad eller inverterad bob.

Läs också:

A-linje innebär att ryggen är något kortare än den främre, med en vinkel som kan ses från sidan. Det fungerar fint eftersom det ger håret en stor rörelse, enligt Cutler.

En kortare bob

Bobs kan vara ganska kort med bibehållen bara lite längd i ryggen. Genom att ha din stylist skära i många lager, lägger volym till tunnare hår som kan lägga en liten lägenhet.

Sido sopade lugg är ett bra komplement som är smickrande för varje ansikte form liksom. Föna din lugg genom att peka munstycke torktumlaren nedåt från toppen av huvudet. Borsta luggen åt vänster, höger och ner i mitten som du torr.

En trubbig bob

Längden på en klassisk bob tenderar att vara en till två inches under hakan. Det är en underbar längd för trubbiga klippa lugg också. När ihopkopplad med rakt hår och en lång hals, den har en mycket elegant utseende.

Den mångsidiga långa bob

Du kan ändra upp utseendet på din bob genom att låta det torka naturligt på några dagar andblow-dryi det rakt på andra dagar. Du kan också böjer det för vågor.

Toblow-torka en snygg bob, börja med en Volumizing schampo och mousse om du har fint hår. Använd en stor, paddel borste snarare än en rundad borste för att få ändarna att krypa under. Om du har någon våg och vill ha det rakare, använd ett strykjärn sedan avsluta det med en glans sprej likeBumble och Bumble Shine On.

En en-längd bob

Inte alla Bobs har lager eller smällar. Det är ett snitt som kan vara fantastisk när allt är en enda längd. En enkel stil som detta är ett utmärkt sätt att låta din hårfärg glans. Oavsett om du går blond, röd, choklad, eller grå, kommer det att se vacker.

En mycket formaterad bob

Bobs med väl utformade lugg är vackra. Den klassiska bob i en mycket elegant, rak stil är perfekt för rundare ansikten som många asiatiska kvinnor är välsignade med liksom. Du måste förstå hur perfekt här ser ut och hur den spelar upp sina fina drag.

En markerad bob

Bob kan ha en mer modern och avslappnad känsla också. Med fransar lugg som är lång på sidan och vissa subtila lager i ryggen, ser det bra. Detta är ett bra alternativ för fint hår, särskilt om du har några underbara höjdpunkter att lägga till volym.

En subtil skikt bob

Detta bob kan se ut som det kapas till en längd, men det har faktiskt några lager. För att få denna look, "fråga att det är något kortare i ryggen med mycket subtila skiktning hela", säger stylist Chris McMillan i Allure Magazine.

Enligt McMillan, är detta ett snitt som fungerar bäst på rakt hår. Du kan lägga till lugg om du vill, och trubbiga lugg skulle vara vacker. Om du har en rundare ansikte, be om längre, sida sopade lugg.

Ett sofistikerat bob

Många snygga kvinnor väljer att klippa sitt hår kort senare i livet. En graderad bob som är enkel och matchar håret konsistens kan vara ett mycket sofistikerat utseende. Thisversion är perfekt forthick hår thathas lite ofnatural våg skulle thoughit vara bra med somecurls liksom.

En ungdomlig bob

Iman har modellering i decennier och det är svårt att tro att hon är i hennes 60-talet. Detta ser är ett perfekt exempel på hur unga kan se med rätt frisyr. Det är snygg och stilren, perfekt inramning hennes långa ansikte och ger extra uppmärksamhet åt hennes ögon. Färgen är också underbara och ett utmärkt val för afroamerikanska kvinnor.

En full volym bob

Om du har ett huvud fullt av tjockt, läcker hår, kan bob visa upp. En med så mycket volym längs sidan kommer att vara bäst för ovala, långa och hjärtformade ansikten. Det kan också vara vackert om du har naturligt lockigt hår.

load...