16 stora frisyrer med pärlor 2018

11 november 2018

Bangs är ett bra sätt att fräscha upp din frisyr och de kan ta fem år av ditt ansikte. Om du har funderat på att få smällar skuren i din stil, kommer dessa bilder att du vill ta steget ännu mer.

Rätt smällar för din ansiktsform kan göra dina ögon pop, visa upp dina fantastiska kindben, eller hjälpa dölja en hög panna. Dagens färska utseende visa upp många olika typer av smällar: sido sopade lugg, 70 fransar (sett här på en modell från den fantastiska denim butiken, moder), panna-skumma tunga smällar, och även korta smällar.

load...

När du får den perfekta snitt, måste du se till att du vet hur man properlyblow torka smällar. Du kan undvika en "bubbla bang" utseende genom att helt enkelt sätta ned rundborste och använda en platt eller paddel borste istället. Detta kommer att skapa slankare och modernare smällar.

Bangs för rakt hår

Naomi Campbell visar upp en vacker uppsättning lugg som fungerar bäst på rakt hår. De tar regelbundet underhåll, dock. Med trubbiga och panna-skumma smällar, måste du gettrims varje par veckor eller så.

När man överväger smällar kommer håret textur vara en faktor. Om du har super tjockt, vågigt hår eller lockigt hår, kanske smällar inte vara det bästa alternativet. De kan frizz när du föna dem rakt. Även platt-strykning kan fungera, så fort någon fukt träffar luften, det finns en god chans att din fantastiska lugg bara kommer frizz upp igen. Fråga din stylist för ett yttrande innan de bestämmer sig till snittet.

load...

Bangs för en pixie frisyr

Dessa tjocka, sida sopade lugg är bra för en pixie frisyr. Ibland pixie nedskärningar kan vara för pojkaktig och inte original, men stora smällar kan göra en pixie frisyr fantastisk och feminin. Dessa rock 'n roll smällar på skådespelerskan Ginnifer Goodwin är ett bevis på att även kort hår kan vara extremt sexig.

Bangs som växer sig stora

Långa, sida sopade lugg är den absolut enklaste smällar för att få. De är mindre engagemang än trubbiga smällar och de smickra everyface form.

Dessa smällar på modellen Agyness Deyn är ett bra exempel på sido sopade lugg som är super lång. Du kan antingen gå in för trim varje par veckor eller bara låta dem växa ut med din frisyr. De kan enkelt se bra upp i ca threemonths.

Bangs för en formell stil

Sido sopade lugg ser bra ut när du drar håret tillbaka och det kan fungera för formella utseende, som vi ser på skådespelerskan Julie Benz. I grund och botten har du fortfarande något på gång i fronten även när de flesta av håret gömma undan. Som ni kan se, lugg är också ett utmärkt val för kvinnor med höga hårfäste.

load...

Bangs gå chic

Modell Erin O'Connor visar upp super trubbiga lugg som är utlrachic. De gör ett fantastiskt jobb på att slutföra sin retrostil här och vackert accent hennes träkol svart bob. Om du går med denna stil, vara beredd att få din lugg trimmat med några veckors mellanrum.

Bang för en funky, cool look

Detta är en super cool look på skådespelerskan Viola Davis och hennes lugg uppmärksamma rätt till hennes ögon och beautifulface. Även om det verkar som om det kan göra dig galen med lugg i dina ögon hela dagen, det är en enkel fix.

När de bry dig, skjuta dem helt enkelt åt sidan och de kommer fortfarande ser bra ut. Mångsidigheten är en del av skönhet när du går lite längre.

Bangs med långt hår

Läs också:

Långt hår är fantastiskt med en trubbig bang. Skådespelerskan Beth Behrs bär dem vackert tillsammans med hennes vackra blonda vågor.

Om du älskar yourlong lås kan lägga smällar omedelbart fräscha upp ditt utseende. Skulle du tröttna på dem, växer de snyggt i sido sopade lugg, sedan in i din vanliga längd, så övergången är enkelt.

Bangs för tjockt hår

Hur kan du inte förälska sig i denna coola röda frisyr på sångerskan Florence Welch? Dessa trubbig bangsmatch hennes långa, tjocka hår perfekt och de har en stor "U" form som ramar hennes ansikte.

För att få denna look, be din stylist att klippa din lugg tjock. Den mellersta delen av den trubbiga bang skulle falla på din panna eller strax under den. Sidorna av trubbiga lugg bör vara längre, bildar en upp och ner "U." Denna nedskärning växer bättre än en trubbig smäll.

Kom ihåg att när håret skärs våt, kommer det att torka kortare. Var noga med att berätta för din stylist där du vill din lugg att falla när det är torrt.

Bangs för tunt hår

Mjuka, stripig lugg är ofta bäst med tunt, rakt hår. Modell Irland Baldwin har en vacker snitt för hennes blonda flätor och det bidrar till hennes eleganta, chic look. Vad som verkligen gör detta arbete är att de tunnare, frans lugg är ihopkopplade med frontskikt. Denna formning omedelbart drar ögat till hennes underbara, lång ansikte.

Bangs med en hästsvans

Modell Sharni Vinson ser fantastisk med och utan lugg. Detta ser par en formad bang med en lång, rak hästsvans och lägger till en rolig men stilrena touch till sitt utseende. Du kommer också att märka att hon gick med en liten dip-dye färg på tips för att matcha hennes klänning. Utseendet har definitivt en lekfull känsla.

Bangs för daglig

Reese Witherspoon är en favorit att titta på iögonfallande frisyrer och hon alltid visar oss något nytt. I denna look, thebangs bara knappt skumma hennes panna och det fungerar bra med hästsvans.

Detta är en av de mer tidlösa nedskärningar för smällar. Det kan fungera bra med nästan alla hårfärg, typ eller struktur. Det är en stor vardagliga utseende som kräver väldigt lite underhåll och bara en trim här och där för att underhålla.

Bangs för ett öga-pop

Bangs är bra för att uppmärksamma dina ögon, enligt stylist Tommy Buckett i Glamour magazine. "De är en snabb förändring utan en full-on cut", säger han. Detta ser på skådespelerskan Taraji Henson bevisar punkten och visar upp den i elegant stil.

Bangs för en pompadour

Pompadour frisyrer är flashiga och roligt. Även om de tenderar att vara trendig, kommer denna tillbakablick ofta och är perfekt för en platina blond som Brigitte Nielsen. Det är funky, edgy, och rock 'n' roll alla rullas upp i en enkel frisyr som har varit besprutas för att vara helt underbara.

Bangs för genvägar

Paris Hiltons stilrena sida sopade lugg lämnas lång och ser fantastisk med sin korta bob. Det är en vacker och fräsch look som aldrig går ur stil. Det är också ganska vacker med längre hår.

Bangs skär hemma

Denna bild av modellen Kate Moss togs 2010 då det rapporterades hon klippte sina egna smällar. Det är inget fel med det och många kvinnor gör samma sak. Trots allt, om du vill behålla din lugg på en viss längd, kan du spendera en mindre förmögenhet få regelbundna trim på salongen.

Om du ska trimma din lugg hemma, se till att få några tips först. Gå långsamt och kom ihåg att alltid skära när de är torra.

load...