16 smickrande hårklippningar för långa ansiktsformer 2019

12 november 2018

Många vackra kvinnor har en lång ansikte. Om din är lite längre än den är bred, kan ditt hår klippa och stil smickra formen och ta fram dina bästa egenskaper.

Några av de bästa frisyrer för en lång ansikte är axelhöjd med ansikte inramning vågor, lockar, eller höjdpunkter. Du kan också gå lång eller kort, välja en bob och hålla stil snygg eller Mussy som du vill. Om du lägger till volym till sidorna eller skära i vissa smällar, kan du ge ditt ansikte en mer rundad eller kortare utseende samt.

load...

Låt oss undersöka några av dessa alternativ i aktion. Bilderna är säker på att ge dig idéer för din nästa snitt och stil.

Axellångt hår är smickrande

Den mest smickrande frisyr på en lång ansiktsform är axellångt. Du kan lägga till några ansikte inramning lager, samtidigt som allt mellan hakan och axlar. Det är både en trendig och tidlös look som erbjuder många styling alternativ från dag till dag.

Om du vill gå långt

Långt, rakt hår är vanligtvis en no-no på en lång ansiktsform, eftersom det förlänger ansiktet ännu mer. Denna frisyr har det bästa av allt som flattersa lång ansikte: sido sopade lugg, massor av lager som börjar vid hakan, och det är inte för länge.

load...

Lång och lockigt

Du kan också bryta "ingen långt hår" regeln om du har vågor eller lockar. En hel del av kroppen lägger bredd på sidorna av ansiktet. Om du har naturligt lockigt hår, låt det gå naturligt eller tämja curl med en locktång och några lätta produkter.

För rakare hår, måste du lägga till några curl. Spritz håret med att sätta sprut och vind sektioner runt pipan till ett medelstort locktång.

Lägg lugg

Bangs kan vara din bästa vän eftersom de kan dölja en stor panna, ett vanligt inslag i den långa ansiktsform. De kommer också att göra ditt ansikte verkar kortare. Om du vill behålla din långt, rakt hår, lugg är ett bra alternativ.

De bästa bangs för en lång ansikte är panna-skimming, sida sopade lugg eller trubbiga smällar.

Den vackra lob

När det gäller frisyrer, haka längd Bobs (orlobs), är idealiska. De skapar en illusion av bredd, och de är också trend.

load...

Bob bör sluta strax under käken att visa upp din benstomme. De bästa Bobs arealso kortare i ryggen och vinkel ner till fronten.

Gå med en sidodel

Detta är en oerhört smickrande frisyr på en lång ansikte. Det är en kortare bob och lockarna lägga bredd på sidorna av ansiktet.

Din del frågor också. Du kommer att märka att många av dessa stilar har en sida del, vilket naturligtvis gör ditt ansikte verkar bredare. Den centrala delen kommer att göra ditt ansikte verkar ännu längre än det är. Det beror på att det ställer upp med näsan och rakt ner till hakan, vilket skapar en mycket lång rad.

Läs också:

A-line lång bob

Du kan också be din stylist för en lång "A-line" bob där ryggen är ca 1 1/2 inches kortare än front.The längden är perfekt för ett avlångt ansikte och med några vågiga lockar och höjdpunkter, de sidor verkligen fylls ut.

En bob för tjockt, rakt hår

Detta är en stor skuren för varje ansiktsform, men det är bra på en lång ansikte och perfekt om du har tjockt, rakt hår. Bob skärs in på en stor vinkel på ansiktet så att det visar upp den slanka benstrukturen. De långa, sida sopade lugg täcker en stor panna och det är också fantastiskt Mussy.

En lurvig lång bob

Bob är verkligen mångsidig och detta är en annan stor look du kan få med snittet. Det är en shaggier bob med massor av hackig lager och precis tillräckligt våg för att ge det en distinkt, modern stil.

En hakan längd bob

Detta bob på Nancy Pelosi är trevligt och sofistikerade och det har underbara höjdpunkter. Det är blåstorkades så det lockar under och ser bra ut med eller utan lugg.

Den lockiga "falska bob"

Den falska bob, som denna bärs av Rosario Dawson, är vacker på en lång ansikte. Vågorna lägga bredd till sidan av ansiktet. Dessutom sätter håret under bara på hakan visar upp en lång hals.

Den shag är fantastisk

Detta shag frisyr är inte för kort eller för lång, så det är perfekt för en längre ansikte. Det är ett enkelt snitt som kan bäras blåsas ut eller lufttorkad, vilket ger den en bit av naturliga våg. Helt enkelt be din stylist att skära i hackig lager.

För rakt, tunt hår

Om du har stick-rakt hår som också är tunn, är detta en stor frisyr för dig. Den här fungerar eftersom det är elegant, sofistikerade och kort. Du behöver inte massor av hår för att komma undan med detta utseende och längden är idealisk för ansiktet.

En föränderlig look

Dessa två nedskärningar på Olivia Newton-John arbeta vackert på en lång ansikte. De visar också hur man kan styla ett snitt två olika sätt, så att du kan gå från direkt till lockigt när du vill.

Gå kort, inte lång

Om du likeshort hår, är det bäst att undvika korta lager som lägger volym på toppen. Du kan se skillnaden styling gör på sångerskan Pink vackra, lång ansikte.

När hon bär hennes hår med sido sopas, super lång lugg, visas hennes ansikte kortare. Men när hon tar upp det i en pompadour, ser hennes ansikte mycket längre. Spikes kommer att ha samma effekt.

load...