15 smickrande frisyrer för hjärtformade ansikten

10 november 2018

Markera din hjärtformade ansikte med en ny frisyr och stil. Oavsett om du går lång eller kort, har naturliga vågor, några lockar, eller stick-rakt hår, det finns många smickrande frisyrer som du kan bära.

Huvuddragen i en hjärtformad ansikte är bredare panna och en skiss som smalnar ner till en något spetsiga hakan. De bästa stilar kommer också att accent dina ögon och väldefinierade kindben. Du kan välja nästan vilken frisyr, från korta pixie till den långa bob, och även vacker, lång och vågig lås som Julia Roberts är känd för.

load...

Långa, sida sopade lugg

ActressReese Witherspoonis ett utmärkt exempel på en hjärtformad faceandher hår ser alltid great.She har lekte skuldra längd Bobs, långa vågor och ännu kortare hår, men hon är sällan utan sido sopade lugg.

Lång bangsthat svep åt sidan är en av de mest smickrande delarna någon kvinna med en hjärtformad ansikte kan lägga till hennes stil. Hjärtformade ansikten är bredare där uppe, som kan se lite topptyngda, enligt frisör Andy Lecompte inInStylemagazine.

Du kan balansera ansiktet med långa, sida svepte bangsthat "uppmärksamma nedåt och mot ögonen", säger Lecompte. Han säger de kortaste bitar ska slå ditt ansikte på bågen av din panna. De längsta bitarna ska träffa de yttre hörnen av dina ögon.

load...

Det bästa är att dessa smällar kan införlivas i både långa och korta stilar. De är också lätta att underhålla och växa ut mycket bra om du tröttnar på dem.

Den pixie

Nästan alla pixiehairstyles ser bra ut på hjärtformade ansikten. "Alla dessa små bitar hjälpa betona kindbenen och ögonen, det är nästan som om du bygger i kindben med denna nedskärning", säger stylisten Jimmy Paul i Allure Magazine.

Den pixie kan verka som en tvätt-and-go typ av frisyr, och det är. Men du behöver för att få en trim var fem till sex veckor för att bibehålla utseendet. Denna nedskärning är också bäst för kvinnor som inte har kinky, lockigt hår, saysstylist Rodney Cutler i Glamour magazine.

Inte alla kan komma undan med en pyssling. Snittet kan göra ett fyrkantigt ansikte ser mer fyrkantig och en lång ansikte ser ännu mer avlång. Så om du har ett hjärtformat ansikte, du ganska mycket äger pixie cut.

En lång hackig bob

load...

För lite mer längd, är den långa bob (eller "lob") ett utmärkt val för hjärtformade ansikten. Den belyser kindbenen och ramar in ansiktet, medan lagren mjuka hakan aldrig så lite.

Denna långa, tog bob med lite våg på skådespelerskan Ali Larter är en look som är särskilt smickrande för hjärtformade ansikten, säger frisör Andy Lecompte i Allure. Lecompte är stylist bakom Larter s fantastiska snitt.

En klassisk bob

Bob erbjuder en stor variation av stilar och den klassiska bob är ett annat utmärkt val för denna ansiktsform. Den här är elegant och sofistikerad, en tidlös look som aldrig går ur stil. Det ser också bra ut på kvinnor i alla åldrar.

Skådespelerskan Katie Holmes visar upp den klassiska bob med ren klass. Lägg märke till hur det är tungt nära hakan. Detta balanserar hennes fantastiska kinder med sin spetsig haka. Hennes frans lugg hjälper också uppmärksamma mitten av hennes vackra ansikte.

Chin-längd Bobs är bra för en hjärtformad ansikte. Se bara till att ändarna är lite avsmalnande. Detta ser är också fantastiska med sido sopade lugg.

Den lockiga bob

Om du har lockigt hår, anser denna underbara stil som bärs av skådespelerskan Keri Russell. Curls kan få tunga, så du kommer att vilja dem att avta på ändarna. Du kan också be din stylist att skära ut en hel del av tyngd i håret. Många stylister väljer att klippa lockigt hår när det är torrt att göra det lättare att se var lockarna falla.

Med denna kortare snitt och lockar, kan det vara bäst att skära ner på schamponering eftersom det kan tynga lockar. Använd i stället en tung balsam i duschen. Detta är ett bra val ändå eftersom lockigt hår tenderar att vara ganska torr.

Läs också:

Denna stil kräver en styling gel för att tämja frizz och flyaways och håller håret på plats. Prova Philip B styling gel. Det är ett hemligt vapen av stylister, enligt InStyle magazine, eftersom det inte är dyrt och det håller håret utan att göra det stel eller krispigt.

Studsande bob

Om du har lockar och vill gå med en något kortare bob, kan du. Ashley Judd ser fantastisk ut i denna nedskärning och det gör ett fantastiskt jobb med att balansera ut sina ansiktsdrag. Du kommer också att märka hur de flesta av volymen faller strax under hennes kindben, men framför hakan. Detta mjukar en väldefinierad benstruktur.

Den sidoparti

En annan smickrande sätt att bära en bob (eller någon frisyr med en hjärtformad ansikte) är att flytta en del åt sidan. Detta är ett naturligt val withside sopade lugg och det verkligen uppmärksammar dina ögon och kindben, som det gör på sångaren Michelle Williams. Återigen är detta en längre bob som faller på hakan och strax under det.

Kort med sido sopade lugg

Detta är en stor skuren för alla ansiktsform, men på en hjärtformad ansikte det skär in vid en stor vinkel som visar upp benstrukturen. De långa, sida sopade lugg täcker en stor panna, som är typisk för hjärtformade ansikten också.

Singer Keri Hilson gör denna stil ännu mer spektakulär med sitt val av färg. Lägga till en strålande blond topp med super mörka lager under är en iögonfallande utseende som många afroamerikanska kvinnor också kan dra av.

Skuldra-längd lager

En axellångt cut är en favorit för många kvinnor som vill hålla en viss längd med en enkel att underhålla stil. Dessa långa lager på regissören Deborah Kaplan är ett utmärkt sätt att få det utseende. De ramar hennes ansikte och med luggen, stilen är både lekfull och allvarlig, perfekt för en karriär orienterad kvinna.

Bangs och långt hår

Bangs fungerar vackert med mycket långt hår och hjärtformade ansikten också. Långsidan svepte smällar på actressKatherine McPhee uppmärksamma hennes ögon och smickra hennes fantastiska kindben medan hon har långa och super raka lås.

Super långa, raka skikt

Jennifer Anistonhas en mycket stark haka och har alltid bra hår. Om du har långt, tjockt hår, kan du inte gå fel härma en Aniston frisyr.

I denna look, visar hon upp långt, rakt hår med ansikte inramning lager som slutar nedanför hakan. Det finns inget behov av lugg här eftersom hon har en väldefinierad benstruktur och Guldkorn ger det massor av dimension.

Trubbiga lugg och vågiga skikt

Vågigt hår och roliga lugg kan skapa en livlig blick på en hjärtformad ansikte. Jennifer Garner är en annan A-lista inspirationskälla för stora frisyrer som smickrar denna form. Detta är en mjuk look som håller sig borta från korta, trubbiga klippa lugg och hårda, hackig lager. Det är mycket romantisk och erbjuder enkel styling med oändliga möjligheter för både dag och natt.

Långa vågor

Rachel Bilson mjuka, långa vågor gör ett fantastiskt jobb med mjukgörande en spetsig haka. Eftersom de flesta hår har naturlig våg i det, är denna look inte svårt att få när du får klippa.

Helt enkelt låta håret lufttorka och krama det när det torkar. När det är torrt, kan du vind håret runt tunnan av en locktång för att få ännu mer volym.

Undvik topp-tung utseende

Så vilken typ av stilar bör du undvika med en hjärtformad ansikte? En hel del av "no-nos" komma med upp-do.The Hemligheten är att balansera ut hakan, så du vill undvika stilar som tillför volym där uppe.

Var försiktig med för mycket höjd på kronan på huvudet. Här har Jennifer Love-Hewitt håret staplade ovanpå huvudet, vilket gör henne hjärtformade ansikte lite toppstyrda. Fast hon drar bort det, skulle en något bättre look betona fyllighet på sidorna av huvudet.

Dessutom kan slicked-back hår visa upp i ansiktet för mycket. Det är därför du sällan ser Jennifer Aniston med håret slicked tillbaka till en hög hästsvans. Du hittar det bättre att välja mjukare, ser ansikte inramning istället.

load...