12 fantastiska frisyrer för avlång ansiktsform

14 november 2018

Att välja en ny frisyr med anoblong ansikte är mycket roligt. Från bobs att axellångt hårklippning, har du många vackra alternativ.

Du kommer att finna att de mest smickrande stilar gör yourface verkar kortare än vad den är. Det kan ske genom att lägga smällar, lager, eller volym till håret. Det isplentyof inspiration att befound i dagens hetaste frisyrer slitna bycelebrities.

Eleganta Bob

load...

Den klassiska bob är ett utmärkt val för långa ansikten. Det är ett sofistikerat utseende som arbetar med rakt och vågigt hår, oavsett om det är bra eller tjock. Genom att hålla längden nära hakan och lite kortare i ryggen, drar den uppmärksamhet till väldefinierade benstomme.

Denna bob är vacker utan smällar, men det är också perfekt för trubbiga eller sida sopade lugg.

Hakan längd lurvig bob

Chin längd Bobs och Shags är idealiska för en lång ansikte eftersom de skapar en illusion av bredd. Denna nedskärning är mer av en shag men det har också en känsla av en bob på grund av den graderade längd. Det är en perfekt modern stil som kan fungera för kvinnor i alla åldrar.

load...

Textured bob

För ännu mer intresse, öka texturen i bob. Snittet är mycket dramatisk, med super korta lager i ryggen som leder till lagren väl under hakan på framsidan. Luggen slutföra utseende och det är en perfekt för en kvinna som har tjockare hår som kan producera så mycket volym.

Axel-längd med lugg

Några av de bästa stilar för länge inför kvinnor skärs just runt axlarna. Om du går längre, kan det dra ansiktet nedåt. Axlarna är sweet spot som perfekt balanserar ansiktet med en önskan att hålla långt hår.

Blunt lugg med rakt hår

Bangs av någon stil kan göra underverk för att göra ditt ansikte ser kortare än det är. De gömmer sig en bredare panna, som ofta kommer med denna ansiktsform, och vackert dra allas uppmärksamhet till dina ögon.

Blunt bangswith rakt hår är en perfekt match, även om de arbetar också med vågigt hår.

load...

Raka, långa lager

Läs också:

Med rätt frisyr, skulle ingen ens gissa att ditt ansikte är avlångt. Det är verkligen fallet med dessa långa lager. Det är ett bra alternativ om du har rakare eller finare hår. Enkelheten kan du också spela med färg, att göra några höjdpunkter en chans att stå i centrum.

Axel-längd med långa lager

En annan smickrande stil för rakt hår, lämnar denna en fram lagren nästan lika länge som huvuddelen av hår. Det är en tvätt-and-go stil med naturligt rakt hår och en som kräver ett strykjärn med vågigt hår.

Om ditt hår tenderar att vara platt, kan du använda stylingprodukter för att lägga till kroppen. Du kan också överväga att färga håret. Det är intressant att färgen faktiskt plumps upp hårets folliklar, som omedelbart kan skapa volym.

Vågig och lång

Ju längre håret, desto mer kommer det att tynga en lång ansikte. Denna nedskärning är inte för länge och lockar hjälpa lägga bredd i ansiktet.

Har din stylist skära i lager för att lägga fyllighet och inte låta honom tunna ut håret för mycket. Med en tunnare ansikte, kommer du bli lyckligare med all den volym som du kan få.

Axel-längd med sido sopade lugg

Sido svepte bangsare ett fantastiskt komplement till alla frisyr du väljer. Vinkeln bryter upp en högre hårfäste och drar ögat i ansiktet. Med några söta, mjuka lockar, får du extra volym som ger ansiktet en oval utseende.

Tjock och vågigt

Skära yourhair vid axlarna är också ett utmärkt val för mycket tjockt hår. Det är en längd som inte kommer att tynga lockar eller vågor och det är lättare att ta hand om varje dag. När allt kommer omkring, hemligheten till vackra hår är att hålla det friska, så vad du kan göra för att hålla det i din dagliga rutin kommer att vara värt det.

Formell updo

Detta är en fantastisk val för en formell updo, men det är inte mycket "upp." Det beror på att du inte vill lägga för mycket volym på toppen av huvudet när du har en längre ansikte. Genom att dra håret tillbaka och låta rankor rama in ansiktet, det är mycket smickrande. Dessutom har du att uppskatta rörigt intricacyof denna knut på rött hår.

load...