10 vårhår och smink trender kommer du omedelbart att bli kär i

14 november 2018

Våren är så nära och med en ny säsong innebär nya makeup och hår inspiration. Från abstrakta ögon till chica stranden vågor och låga chignon bullar, det finns massor av nya utseende och trender att bli upphetsad om!

Spring Statement Lip, fluffas upp Brows

Ljust, djärvt, uttalande läppar som dessa från Badgley Mischka och våren / sommaren 2018 presentation är här för att stanna. När du bär starka färger på läpparna kan du verkligen experimentera med olika nyanser för att hitta vilken nyans som passar dig bäst, och gör att du känner den mest självsäker. Hydrering och exfoliering spela en stor roll i hudens hälsa på dina läppar, och det är något du bör göra regelbundet för att hålla dem i perfekt skick. Gå fet och inte ser tillbaka, din hud kommer omedelbart ser ljusare och med rätt nyans ögonen kommer säkert att dyka.

load...

Att fluffa upp ögonbrynen och få dem att verka fylligare använder Timglas Cosmetics Arch Brow ShapingGel och kamma bakåt mot håret, sedan uppåt för att säkra ögonbrynen på plats. Den nyans av gelen kommer att fylla i där håret är gles, skapar naturliga och korrekt preparerade ögonbryn utseende.

Topprodukt Picks: Clinique äntligen Soft Matte läppstift, Bite Beauty Amuse Bouche läppstift, Bite Beauty Agave Lip Mask

Markera så ljus, hår precis rätt

Etro verkligen låta markerade hud gör en debut, vilket gör den perfekt subtila uttalandet makeup för varje dag slitage. När lyfta, det finns en fin linje mellan lagom och alldeles skimrande. Det ska se naturligt i ansiktet så att när ljuset träffar, är din hy out of this world underbara. Börja med att applicera en kräm highlighter pinne på kindbenen och ner näsan innan foundation, och avsluta sedan med subtila inslag av höjdpunkt igen för den perfekta daggiga hy.

load...

För att återskapa detta hår look, spraya en texturizer in på hårbotten och flytta håret bakåt från ansiktet. Den texturizer ger en viss volym vid roten, och du kan avsluta med en mousse eller hårspray för att hålla det hela på plats.

Topprodukt Picks: Timglas Vanish Flash markering Stick, blankare Haloscope Markering Stick

Makeup Artist Tips: För att bibehålla glödande hud, se till att göra en ordentlig ansiktsmask 2-3 gånger i veckan för att ge näring åt huden och behandla den väl. The Blue Renfana Klargörande Mask från Växtätande Botanicals och Fresh Beauty Vitamin Nectar Vibrancy höjande ansiktsmask är två perfekta val resultatet av glödande hud.

Abstrakta ögon, ja tack

Giorgio Armani gav oss massor av inspiration att göra en rökig ögat som inte var så perfekt blandade och mer abstrakt med liner. Detta ser är roligt eftersom du kan skapa vad du vill, djärva vingar eller tunnare linjer, går något. Börja med en kräm skugga på locket, och sedan i veck blanda en mörkare färg för konturen. Avsluta med din favorit lång slitage eyeliner val och ett par lager mascara.

load...

Topprodukt Picks: Giorgio Armani Beauty Eye Tint ögonskugga, Giorgio Armani Beauty Eyes att döda Vattentät Eyeliner Pencil

Hudtoner, naturliga nyanser

Mila Schon verkligen visade oss hur vackra en naturlig hy och jordnära nyanser kan vara. Denna mjuka, monokromatiska makeup kan göras med alla färger du väljer att komplettera din hudfärg. Genom att använda samma färger i hela på dina ögon, kinder och läppar band ihop allt för en perfekt finish.

Topprodukt Picks: Clarins SOS Priming Base, Clarins Four Color Eyeshadow Palette, Clarins direkt Ljus Natural Lip Perfector

Lavender liner, du är så vacker

Missoni visade oss att den klassiska svarta bevingade eyeliner inte alltid behöver vara svart, med denna vackra mjuka lila liner som är perfekt för våren och sommaren. När du skapar en bevingad liner som varar, kan du ansöka flytande första eller en gel som strukturerad penna och avsluta genom att blanda ögonskugga ovanpå för att ställa in den och hålla allt perfekt på plats. Vill du bli kreativ? Applicera en kräm ögonskugga med en vinklad liner pensel i vilken färg du vill och även lägga till några gnistan!

Läs också:

Topprodukt Picks: Stila Shimmer och Glow Liquid ögonskugga, Stila Smudge Stick vattentät eyeliner

En krona fläta passar för en drottning

Vicky Zhang gick framåt och spikade den perfekta krona fläta, en stil som fungerar och ser super chic med medellång till lång längd hår. Mjuk makeup är det perfekta komplementet till detta hår look, eftersom den inte skymmer uttalande du försöker göra.

För att återskapa denna krona fläta, använd en torr konsistens spray från mellersta delen av håret ner till bottenändarna. Därefter kan du avsnitt håret i mitten i två delar, precis som skulle du när du skapar två flätor, en på varje sida.

Braid varje sida, säkra botten med ett gummiband, och sedan ta vänstersidig fläta upp och över toppen av huvudet, sätter på vägen för att säkra den. Gör samma sak med den högra sidan, stift några herrelösa hår och in med hårspray för att hålla säkert på plats.

Topprodukt Picks: Oribe Dry texture Spray

Rose guld, steg guld!

Alberto Zambelli älskar rosa guld, och så kommer alla andra att komma Spring! Rose guld är en av de mest smickrande toner för huden och kan bäras på ögonen, kinder och läppar, även naglar. Oavsett vilken hy du har, kommer en liten pop av denna roliga nyans omedelbart lysa tråkig hud och lägga ett mjukt sken.

Få denna chic rakt hår look genom att helt enkelt använda Beachwaver Coast Pro Ceramic Styling Iron att räta ut håret, en del hår i mitten (eller åt sidan) och tuck bakom öronen.

Topprodukt Picks: Jouer Cosmetics Rose Gold Collection, ColourPop Super Shock ögonskugga i "Twitterpated"

Mer "

Inte din genomsnittliga hästsvans

Public School debuterade en modern twist på den klassiska hästsvans genom att bryta upp i sektioner och lämnar några ansikte inramning bitar för att mjuka upp allt. Du kan göra detta look med nästan alla långt hår så länge du fästa de elastiska band på rätt plats och proportion till hästsvans. Prova med lockigt hår (som på bilden här) eller göra det på rak, hår också. Om att vilja återskapa detta med rakt hår, helt enkelt Järn håret innan du sätter tillbaka det och i sektioner för att säkerställa att det är smidigt.

Topprodukt Picks: Beachwaver Coast Pro Keramiska Järn, Scunci Clear elastisk hårsnoddar

Mermaid stil stranden vågor

Alice + Olivia är knappt där stranden vågor gjorde ett stort intryck och avger den perfekta sjöjungfrun vibbar utan att försöka alltför hårt, tycker du inte? Pro Skönhet Verktyg Celebrity Stylist Johnny Lavoy rekommenderar det första steget till stranden vågor är att föna håret med en texture produkt som en strand spray.

Sedan tar stora vertikala sektioner med hjälp av en 1 1/4 locktång och linda håret mid längd och lämnar de senaste 3-4 inches av staven för att ge en avslappnad våg. Avsluta genom att köra fingrarna genom vågen och imma lite mer strand våg spruta in för att slutföra utseende.

Topprodukt Picks: Captain Blanken Mermaid Sea Salt hårspray, Pro Skönhet Verktyg 1875W Ionic växelströmsmotor hårtork, Pro Skönhet Tools Professional 1 1/4 Gold curling Iron

Den eleganta CHINJONG

Ytterligare en blick från Badgley Mischka måste göra, eftersom det låga och kladdigt chignon bulle är den perfekta stilen att göra när du har ont om tid men ändå behöver en chic frisyr.

Pro Skönhet Verktyg Celebrity Stylist Johnny Lavoy rekommenderar att skapa denna look, börja med att torka håret och sedan använda en del hårspray för att lägga textur, medan sätta tillbaka i en låg hästsvans. Twist håret i hästsvans och linda in det i en bulle, lämnar ändarna ut. Säkra med hårnålar och avsluta med lite mer hårspray för att säkra och hålla CHINJONG på plats.

Topprodukt Picks: Pro Skönhet Verktyg 1875W Ionic växelströmsmotor hårtork, Philip B Jet Set Precision Control hårspray, Philip B Weight Conditioning Water

load...