10 stora hår letar efter asiatiska män 2018

12 november 2018

För en lekfull men maskulin utseende, kommer en lång lager stil har du vrida huvudet. Om du har fina eller gallring hår, bör du undvika att ha längre hår, eftersom det kommer att betona din brist på fullkomlighet. Men om du är välsignad med en fylligare huvud tjockt hår, särskilt fysisk våg, kan du dra bort en längre frisyr. Längre längder ser bäst när lager att ta ut bulk och lägga stil. Och det bör hållas rena hela tiden eftersom det finns inget värre än fet, trådiga, längre hår. Ett bra exempel på en lång skiktad frisyr finns här på skådespelaren Sung Kang.

Chow Yun - fett är strukturerad kort frisyr

Om du letar efter en clean-cut utseende som är långt ifrån tråkigt, prova en strukturerad kort stil. Du kan ha alla de rena linjerna från en mer traditionell Clipper klippa utan att behöva välja en skär kam nummer för hela. Med början texture stället för clippered skapar djup och rörelse och de rena linjerna skapar ett nytt professionellt utseende. Fråga din frisör eller stylist att använda texture sax strategiskt på de översta lagren av ditt hår. Ett exempel på en strukturerad kort frisyr ses här på skådespelaren Chow Yun-Fat.

load...

David Choi Faux-hök som frisyr

En faux-hök är en modern twist på 1980-talet punk mohawk stil, ett utseende som tycks ha svept globalt i popularitet. Faux-Hawk frisyrer ger en illusion av Mohawk där håret center kommer till en höjdpunkt med en clean-cut eller bleka ryggen och sidan hårfästet. Musiker David Choi Faux-hök som frisyr är en mer konservativ syn på denna edgy frisyr. För att se de många iterationer av faux-hök, se min Fotogalleri Män Faux-Hawk frisyrer.

Föreslagna produkter för att bidra till att uppnå denna look är: Alterna Hair Betong, Fudge Urban Matte vax eller Bumble and Bumble s Sumotech.

Ichiro Suzuki s Buzz-cut

load...

American League All-Star Ichiro Suzuki # 51 i Seattle Mariners, sport en inga krusiduller Buzz-cut frisyr. Normalt denna minskning uppnås med hjälp av Clipper hela noll, vilket innebär att ingen Clipper kam / vakt, då kan du välja att ha sidorna och nacken bleknat i resten av håret. Det finns inget komplicerat om en frisyr som denna, och det finns inget behov av stylingprodukter heller. Bara tvätta och gå, men det är viktigt att se till att hålla hårbotten flingor fri och ha en trevlig glans till håret genom att massera in en hårbotten olja. För att se de många upprepningar av Buzz skurna frisyrer, se min Bildgalleri för män Buzz Cuts.

Föreslagna produkter för att uppnå denna look är: Moroccanoil Original Oil Treatment.

James Kyson Lees faux-hawk

Skådespelaren James Kyson Lee, om 'Heroes' berömmelse, fotograferas här bär en faux-hök. En faux-hök är en modern twist på 1980-talet punk mohawk stil, ett utseende som tycks ha svept globalt i popularitet. Faux-Hawk frisyrer ger en illusion av Mohawk där håret center kommer till en höjdpunkt med en clean-cut eller bleka ryggen och sidan hårfästet. För att se de många iterationer av faux-hök, se min Fotogalleri Män Faux-Hawk frisyrer.

load...

Jay Chou s texturemedel frisyr

För en avslappnad stil som förmedlar förfining, bör en strukturerad medel stil passar dig. Nyckeln till denna stil är att se till att den extra längden ser avsiktlig och inte som en övervuxen kort stil som missat sin tid med sax. Satsa på en längre bang och polisonger, vilket garanterar tjocklek och bulk tas ut genom att ha din stylist använda texture saxar. För att hålla utseendet modern, undvika ståta med en hård del i håret. Ett exempel på detta utseende kan hittas på skådespelaren och musikern Jay Chou.

Läs också:

John Cho klassiska kort frisyr

En klassisk kort frisyr, som kan ses här på skådespelaren John Cho är tidlös och fungerar för alla ansiktsform och för de flesta hårtyper. Om du har fina eller gallring hår, denna stil kommer hade textur och volym, vilket ger intryck av en fylligare hår. Om du har tjockt eller grovt hår, kan bulk enkelt tas bort med hjälp av en texturering teknik hela hår. Oavsett din hårtyp, kommer du att ha en stil som är polerad, ren och professionella. Du kan också vara kreativ med sidobrännskador genom att tona in i huden eller genom kvadratur dem, men det ser mycket mer klassisk att räta ut de båda sidobrännskador och nacken. Styling för denna frisyr kan förfinas för arbete med pomada eller gel. För efter timmar, kan du rufsa håret med styling vax eller grädde för ett avsiktligt rörigt utseende som är mer avslappnad och lekfull.

Daniel Henney långa inget krångel frisyr

Skådespelaren Daniel Henney förstärker hans utseende med en lång borstad tillbaka utan krångel frisyr. För att uppnå ett utseende som hans måste du ha ett medium till tjockt hår att korrekt dra bort det. Om du har fint hår, kommer längre längd bara accentuera gallring. Detta bekymmersfri och lättsam frisyr kan borstas tillbaka av ansiktet eller slitna Shaggy och ovårdad genom att skikta den framåt. Även om denna stil är till synes lite underhåll, är det viktigt att ha din stylist skära lager i håret istället för att vara alla en längd ser ut som en bob. Lager kan antingen skäras med plåtsaxar, eller för en vassare utseende, be din stylist att skära lagren med hjälp av en rak kant rakkniv. Regelbundna hår trim krävs eftersom du kan vara benägna att dela ändar med längre längd av hår, om du tar hand att vårdar håret regelbundet. Du vill inte över-stil denna nedskärning med för mycket hår produkt som du vill underhålla den sorglösa utseende. En leave-in balsam i antingen en ljus grädde eller spray på formel skulle vara riklig mängd av produkten för att styla håret med lätthet.

Regn rakkniv stil shag

En look som är långt ifrån avslappnad och siktar på fet avsiktlig kant är razor stil shag. Istället för att använda sax för att skapa textur, din stylist skivor genom dina avslutas med en rak rakkniv. Detta skapar ren, deconstructed struktur som möjliggör "rörelse" genom håret. Om håret inte naturligt låg stick-rak, kanske du vill använda en Flatiron för att skapa snygg avslutning denna stil bör bära. Ett exempel på denna look finns på musiker Rain ses här anländer på 2010 MTV Movie Awards. För mer lurviga frisyr idéer, se min Bildgalleri för Mäns Shaggy frisyrer.

Takeshi Kaneshiro är fyllig frisyr

Om du vill ha en lite vind i håret och en liten känsla i din stil, hittar du både en fyllig frisyr. Tanken är att börja med en all-over skiktad snitt för att få optimal volym. Sedan, för att verkligen uppnå volymen måste du antingen använda en stor pipa locktång, eller få en perm. Ja, män får perms, tro det eller ej! Rid dig av bilderna i gamla damen curl som är tät och hårbotten. Istället be din stylist för en kropps våg med stora fat stänger för det enda syftet att sätta volym och textur i håret. Ett exempel på denna look ses här på japanska skådespelaren Takeshi Kaneshiro.

load...