10 lätta produkter för avslappnat hår 2018

15 november 2018

Kvinnor med avslappnad hår behöver inte bara att veta hur man håller sina flätor så frisk som möjligt, men de är oftast letar efter sätt att upprätthålla lätt, bouncy hår. Det kan vara lätt att tynga uträtade lås, särskilt om din man är redan bra. När det gäller produkt hackor, välja de bästa för avslappnad flätor innebär ofta ute efter lätta alternativ.

Titta på ingrediensetiketter så att du undviker tunga ingredienser som olja / vaselin och mineralolja. Du kanske också vill undvika alltför många sulfater och parabener. Medan många kvinnor redan vet att sulfat laden produkter torkar, kan de också leda till proteinnedbrytning, vilket är det sista avslappnad hår behov. Parabener kan kopplas till skadlig hormonell aktivitet, men juryn är fortfarande ute på att göra bestämda påståenden. Ändå är det bättre att vara säkra före det osäkra när det gäller produkter som du placerar på din hårbotten och hår varje dag.

load...

Denna lista innehåller några av de bästa, mest lätta produkter som inte tynger avslappnad hår, och täcker allt du behöver från leave-in balsam för efterbehandlare som Sheen sprayer och serum.

Låt balsamet vara kvar

En bra leave-in kan hjälpa dig att behålla optimala fuktnivåer. Den här av Det är en 10 innehåller också keratin, vilket bidrar till att stärka håret. Att hålla din flätor stark är avgörande när de är avslappnad. Den extra protein hjälper till att fylla luckor i håret nagelband, ta bort frizz och ökad glans. Denna spray-on konditioneringen är mycket lätt, och lite räcker långt. Även om det räknas som en dyrare produkt, behöver du inte använda mycket att känna av effekterna. Det är definitivt ett bra val att ha till hands efter varje schampo och konditionering session.

load...

Jane Carter lösning vitaliserande leave-in balsam

Detta leave-in balsam av Jane Carter är en annan lätt alternativ, perfekt för återfuktande din avslappnade mane utan att göra det tungt. När du försöker bestämma vilken leave-in är bäst för dig, spray eller spritz balsam tenderar att vara lättare än sina krämig motsvarigheter. Som med alla Jane Carter Solution produkter innehåller denna balsam massor av naturliga ingredienser som syftar till att gynna din flätor. Inte bara detta leave-in arbete som återfuktande balsam, utför den också flera uppgifter som en Detangler och ljus värme skyddsmedel.

Arganolja

När det gäller oljor, har du ditt val av produkter som sträcker sig från mycket lätt till mycket tung. Gå inte ricinolja och olivolja (om du gör en het olja behandling eller olje sköljning) och leta efter lätta, naturliga versioner. Arganolja är en favorit hos många kvinnor, naturligt och avslappnat likadana. Det är mycket lätt, luktar himmelskt och är så bra för håret. Det fungerar fantastiskt på en färdig frisyr; det tillför glans och minskar frizz. Regelbunden användning, med fokus på ändarna av ditt hår, bör leda till tillväxt retention och friskare lås totalt.

load...

Creme av naturen arganolja stil och glans skummande mousse

När du skapar frisyrer med våta set, vill du lätta produkter som ger en varaktig grepp. Denna Creme of Nature skummande mousse gör just detta. Oavsett om du skapar en rull set eller använda Flexi-stavar, förväntar väldefinierade lockar som lätt kan pågå en vecka eller längre. Fullständig täckning är viktigt för att få bra resultat, så se till att du har installerat produkten i fuktigt hår och kamma igenom till fullo mätta. Mousse är underbara för att skapa flexibla, långvariga innehar.

Läs också:

Daily Moisturizer: SoftSheen-Carson Optimum Oil Therapy

Med naturliga oljor som kokos, avokado och jojoba, denna lätta fuktkräm från SoftSheen-Carson hjälper till att skydda ditt hår från daglig styling samtidigt som det de näringsämnen den behöver. Används regelbundet håller din flätor mjuk och smidig. På morgonen när du vill "bump" din slutar, se och tillämpa en ärta storlek uppgår till håret innan du rör med direkt värme. Denna produkt kommer att lägga lite värmeskydd; dock komma ihåg att täta stötar rekommenderas inte. Om dina ändar känns torra mycket ofta, tillämpa denna krämig fuktighetskräm till dem varje kväll, och med tiden, bör du märka en förbättring.

Carol dotter Black Vanilla Fukt & Shine Hair Sheen Spray

Om man undviker dåliga ingredienser är viktigt för dig, har Carol dotter länge varit ett varumärke som skapade produkter som syftar till att bevara friska hår. Denna glans spray är perfekt för att skapa en färdig stil med glans och mycket rörelse. Den bekväma 4-oz. Storlek gör det bärbara nog att stuva i handväskan för middagstid touch-ups om du behöver dem. Innehåller bara en handfull av ingredienser, inklusive mandel och sojabönor oljor, är Black Vanilla linjen en favorit för många på grund av sin fantastiska doft och främjande av hälsosamma lås.

Mizani shyne bodyfying glans hårspray

Ett annat sätt att skapa en vackert klar frisyr, tillägger denna Mizani glans sprut massor av glans till avslappnad flätor utan att lämna håret känslan tung. Bäst appliceras på torrt hår som redan är formaterad, liknande produkter bara ge din 'gör en polerad look. Förvänta dig inte tag, bara massor av glans. Medan sprayer är perfekt för att få din stil klar i början av dagen, de är också en mycket lätt sätt att lägga hanterbarhet när du lägger din man för natten.

Got2b Glossy Anti-Frizz Shine Hair Serum

Serum kan fungera för avslappnad hår så länge du använder dem på rätt sätt. Dessa produkter kan tynga din flätor om du hårdhänt med dem, så du behöver bara en pea- till en dime-storlek belopp, även för mycket långa flätor. Om ditt hår är mycket fint, bara tillämpa en klick serum till ändarna på din man. Detta got2b anti-frizz alternativet är utformad för att tämja någon frizz och ge din 'göra en polerad look. Serum fungerar bra för hög porositet hår; avslappnad hår har ofta en högre porositet, särskilt om det är också färgad. Dessa produkter kan skapa en smidig utseende som mer poröst hår ibland saknar.

Garnier hårvård Fructis snygg och glans anti-frizz serum

Detta billigt alternativ är ett bra sätt att lägga glans till avslappnad hår samtidigt massor av kropp och volym. Dessutom är det en frizz fighter. Kom ihåg att lite räcker långt när det gäller serum. Börja med en liten mängd och bara lägga om det behövs. Denna utjämning produkt från Garnier kan arbeta på raka eller lockigt avslappnad stilar. Räkna med massor av glans och mjukhet. Liksom många serum innehåller denna silikoner, som är de ingredienser som hjälper avvärja frizz. Vissa flätor kan tolerera "koner" bättre än andra. Om du vet att din man är känslig för silikon produkter, vill du förmodligen att undvika serum och hålla sig till sheen spray i stället.

load...